Рассылки по e-mail RSS-экспорт Карта портала
Реклама Контакты Системы ЛІГА:ЗАКОН

Интернет-конференция

Главная страница | О Пресс-Центре | События | Интернет-конференции | Видео | Фотогалерея | Заявка

16 февраля 2011 г., 12:00

Интернет-конференция
Владимира Арьева

народного депутата Украины (блок НУНС)
на тему:
"Коррупция и политические репрессии в Украине"

В ходе конференции будут обсуждены такие вопросы:
- Законность преследования бывших министров – борьба коррупцией или политическое преследование?
- Идет ли настоящая борьба с коррупцией в Украине?
- Чем закончиться для власти отказ от настоящей борьбы с коррупцией?
- Итоги визита в США группы депутатов, журналистов и общественных деятелей.

Владимир Игоревич Арьев родился 31 марта 1975 г. Родился в Киеве. В 1992 году окончил столичный Природно-научный лицей №145. В 1992-1994 гг. - студент факультета физики Киевского государственного университета им.Т.Шевченко. 1994-й - школа "BBC World Service". В 2002-м окончил Институт журналистики Киевского национального университета им.Т.Шевченко.

1993-1994 гг. - ассистент корреспондента, Би-Би-Си (Киев). 1994-1996 гг. - специальный корреспондент, ведущий программы "Окна-новости" (Международный медиа-центр "Internews"). 1996 г. - специальный корреспондент ТИА "Окна", ведущий блока новостей программы "Доброе утро, Украина!" на канале УТ-1. 1996-2003 гг. - спецкор информационно-аналитической службы ЗАО "Украинская независимая ТВ-Корпорация" (телеканал "Интер").

2003-2004 гг. - ООО "Телевизионное информационное агентство "Профи ТВ", специальный корреспондент. 2004-2006 гг. - директор Агентства журналистских расследований, ООО "Телерадиокомпания "Экспресс-Информ" ("5 канал"). Руководитель, автор и ведущий программы расследований "Закрытая зона". С 2006 года - директор ООО "Студия "Смена".

С ноября 2007 г. - народный депутат Украины VI созыва. На досрочных парламентских выборах прошел в Верховную раду по списку блока "Наша Украина - Народная самооборона" (квота общественного движения "Народная самооборона, лидер - Юрий Луценко). Беспартийный.

Глава подкомитета по вопросам контроля над реформированием, кадровым и ресурсным обеспечением органов, осуществляющих борьбу с организованной преступностью и коррупцией, Комитета ВР по вопросам борьбы с оргпреступностью и коррупцией.

В.Арьев - заслуженный журналист Украины.

Политик женат. Воспитывает дочь (2000 г.р.).

Хобби. Футбол, фотографирование, коллекционирование виниловых пластинок.

Хотите пообщаться с В.Арьевым и узнать больше об известном политике и журналисте, результатах его деятельности и взглядах на будущее страны?

Дякую всім за увагу. До побачення.

Фоторепортаж>>


Вопросы:
 

41 депутат Вашей фракции проголосовал в ВР вместе с большинством. Вы один оспорили. Но остальные подтвердили. Кармазин, Стретович да и другие. Ляпина и Григорович требуют от власти, что бы она не повышала рейтинг Тимошенко, а нашла какие то громадные аферы и ее посадила. Ваша фракция посмешище. 10 партий. С кем они пойдут на выборы в ВР? Как я понял, они объединятся с "правильной " оппозицией фронтовика Сени? После фальсификаций на местных выборах я собираюсь не идти на выборы 2012. Братва опробовала выборы без выборов. А Вы верите в выборы?
ВАША УКРАИНА
14.02.11 11:30

В.А. Доброго дня всім. Починаю відповідати.

Я не знаю, з ким хто піде на вибори. Звичайно, фракція НУНС фактично розпалася на багато дрібних кавалків, що не робить честі політичній силі, з якою я разом пройшов до парламенту. Я сам дію так, як підказує мені совість, і роблю те, що обіцяв виборцям. Не розглядаю взагалі жодних варіантів, з ким об’єднуватися, поки не зрозумію, що це справжня політична сила, а не конгломерат для отримання голосів на виборах. А на вибори треба йти, за будь-яких обставин. Інакше потім можна буде звинувачувати самого себе, що не зробив все можливе для зміни ситуації в країні. Чим більше буде тих, хто проголосує проти "братви", тим складніше їм буде фальсифікувати вибори.

Какие варианты развития событий с Луценко? Если будет условный срок? То возможно ли его участие в выборах 2012? С кем идет на выборы Самооборона и Вы лично?
2012
14.02.11 11:36

В.А. Тут, я вважаю, все залежить від команди, яка надійде Генеральній прокуратурі, а та, відповідно, передасть команду слідчим. На жаль, про правове вирішення питання не може бути й мови. Тому ми робимо все для того, щоб принаймні отримати шанс на законність, хоча досі це виглядає туманно.

З будь-якою судимістю людина на вибори іти не може. Щодо "самооборони", Вам сказати не можу – я не є членом НС, як, власне, і інших партій. Завжди був позапартійним. Щодо доцільності моєї участі у наступних виборах, маю великий сумнів.

Что слышно о пропавшем журналисте? Его убили? Почему нельзя привлечь иностранных следователей? Вон в Ливане нашли убийц. Ставленник Кучмы быстро становится его копией. По убитым журналистам. По отказам во встречах в Давосе. По реакции ЕС.
Харьков
14.02.11 11:40

В.А. Тиша. На будь-яке звернення народних депутатів щодо інформації про хід слідства Генеральна прокуратура відповідає стандартними беззмістовними відписками. Складається враження, що цю справу хтось хоче спустити на гальмах, щоб про неї найближчим часом забули.

Ну не проголосовали Вы в связи с коммандировкой. Вы что, все так и оставите? Если вытирают ноги о таких как Вы, то что говорить о простых людях?
Алекс
14.02.11 12:04

В.А. Ні, не залишу. Я вже добився того, що на сайті Верховної Ради, там, де результати голосування, вже стоїть позначка, що я звернувся до керівника Апарату ВР із заявою, що в момент голосування я був відсутній у Верховній Раді України. Таке формулювання мене не влаштовує, буду добиватися через суд скасування результатів голосування в частині голосування народного депутата Ар’єва через крадіжку голосу.

Это точно Ваша Украина. Да отбросьте амбиции, раздайте бизнес и вперед за Нашу Украину, а то говорильня тіки украінською мовою (простите за і не нашел нужного в раскладке клавиатуры). И так не хочется идти голосовать.
Виталий
14.02.11 12:24

В.А. Не просіть мене роздати бізнес, бо у мене його немає. Розумію Ваше розчарування. Але якщо громадянин не бере участі у політичному житті держави, то держава рано чи пізно порушить його права. Це закон для всіх країн, не тільки для нашої.

Ваше отношение к событиям в Одессе, связанным с общественной организацией "Дорожный контроль"?
Возможные Ваши действия, связанные с обеспечением законности в отношениях водитель-гаишник и вообще гражданин-работник силовых структур (на данном этапе не получается их назвать "правоохранительными" органами.)?

Александр
14.02.11 12:26

В.А. Ганебна історія. У Верховній Раді її активно обговорюють. Є вже депутатське звернення на керівництво МВС з вимогою терміново розібратися з ситуацією і не допустити подібних речей в майбутньому. На жаль, сьогодні забезпечення законності і прозорості дій правоохоронних органів залежить тільки від волі влади. Ми ж всі розуміємо, що Президент підпорядкував собі всі владні гілки країни і таким чином поклав на себе всю відповідальність. Не буде вищої волі щодо змін – не буде змін. Але громадянське суспільство, зокрема "Дорожній контроль", робить велику справу. Саме громадянське суспільство сьогодні своєю активністю може змусити владу до дій, які будуть на користь суспільству. Шлях це нелегкий, але на мою підтримку ви можете розраховувати.

Добрый день. Интересует вопрос о Вашем голосовании "без Вас".
Каковы итоги этого скандала - Ваш голос снят? Возможно ли переголосование... Опасный прецедент, если будет переголосовании - 90% всех законов придется переголосовывать. Взять хоть закон о запрете игорного бизнеса - в прямой трансляции показывали, как Писаренко, скачущий как заправский, профессионально надрессированный, скакун нажимал кнопки всех подряд. В раде не больше 100 депутатов, а результаты голосования под 390 человек. Что Вы планируете предпринять, чтобы в дальнейшем такой ситуации не повторилось? Возможно, не предпринять, а предложить в раде/ разработать законопроект и внести не рассмотрение... Короче, конкретные действия с Вашей стороны...

Одессит
14.02.11 12:48

В.А. Останню новину я вже повідомив. Ще я вчора зустрічався з головою ВР Литвиним, який пообіцяв мені, що зробить все, аби створена в Регламентному комітеті ВР комісія з розслідування цього інциденту зробила висновки якомога швидше. Хочу зазначити цікавий момент: голова Регламентного комітету ВР Володимир Макеєнко постійно заявляє, що я до нього не звертався. Але я звернувся ще 2 лютого до голови Верховної Ради, і вчора Литвин мені сказав, що він одразу дав розпорядження Регламентному комітету створити слідчу комісію. Так от, ця слідча комісія досі ані усно, ані письмово не звернулася до мене з проханням розповісти про обставини цього інциденту. Тобто у мене є підозра, що якщо слідство Регламентному комітеті іде, то воно дуже однобічне. Тому, очевидно, доведеться подавати до суду.

Владимир Игоревич, вы заявили, что не могли голосовать за изменения в Конституцию 1 февраля по той причине, что находились в США. Но, простите, что вы там делали, если должны были находится в сессионном зале ВР на тот момент? В школе за прогулы можно остаться на второй год. А в парламенте?
С уважением к вашей журналистской деятельности,

Роман Ч.
14.02.11 13:30

В.А. У Сполучений Штатах я зустрічався з колегами із Конгресу, представниками Сенату, Держдепартаменту та Білого Дому. Я та група інших депутатів, журналістів, правозахисників та громадських діячів відвідали Вашингтон, щоб донести факти політичних переслідувань, згортання демократії та громадянських свобод в Україні. Вважаю, що захист демократії усіма доступними засобами є обов’язком народного депутата України, який сповідує демократичну ідеологію.

Пане Володимире, є підтверження факту, що хтось проголосував замість Вас. Покажіть, будь-ласка, копію вашого звернення в прокуратуру, коли Ви очікуєте отримати відповідь?
Чи звертались ви в правоохоронні органи стосовно діяльності Табачника? Чиїм помічником депутата є антиукраїнець Поярков, чому він дозволяє собі приходити у Верховну Раду в пляжному вигляді? Чи правда, що сваха Кармазіна є помічником депутата з Партії Регіонів?

Сергій
14.02.11 14:17

В.А. Подивіться звернення в Генпрокуратуру, датоване 2 лютого, яке розміщене на сайті "Народної самооборони" та є в стрічці новин на сайті "Української правди". Відповіді немає, тому, очевидно, доведеться так само звертатися до суду щодо бездіяльності прокуратури.

Стосовно діяльності Табачника я з моїми колегами родили кілька колективних звернень.

Плітки коментувати не люблю, перепрошую.

Добрый день! Когда вы работали телеведущим, вы были гораздо меньших размеров? Это вас нынешняя должность обязывает отъедаться и не помещаться в объективы?
Ната
14.02.11 14:52

В.А. Я свою дитину вчу не звертати увагу на зовнішність інших людей і ті речі, які в цій зовнішності не подобаються. Це питання елементарного виховання.

Согласно официальному сайту ВР, последний раз вы голосовали в парламенте (не считая голосования вашей карточки за изменения Конституции 1 февраля) 10 июля 2010 года. Владимир Игоревич, почему вы не исполняте свои обязанности? Заранее спасибо за ответ.
Роман
14.02.11 16:11

В.А. Це неправда. Якщо Ви подивитеся мої голосування, які можна переглянути на сторінці народного депутата на порталі Верховної Ради України, то Ви побачите абсолютно інші дані.

Прошу ответить В. Арьва.
Порядок в стране начинается с каждого на его рабочем месте. В тот момент, когда в парламенте решались исключительно важные для страны вопросы, где решалась без преувеличения, судьба страны, что он (Арьев) делал в США, и какие такие еще более важные вопросы он решал? Кто его туда посылал, или с кем он согласовывал, кто оплачивал поездку?

Александр
14.02.11 17:02

В.А. Їздив за свій рахунок, як і інші члени делегації. Узгоджувати з кимось захист демократії і свобод вважаю непотрібним. Тим більше, крім змін до Конституції, за які я голосувати і без того не збирався, інших "виключно важливих" питань в порядку денному не було.

Прошу Вас как Народного депутата,помогите пожалуйста врачам-фтизиатрам Киева, тем более, что ВЫ-киевлянин. 10 лет работаю с больными активной формой туберкулеза, плюс ВИЧ, в квартирной очереди более чем стотысячная,так же и мои коллеги. Заработная плата-1400 гривен. Юлия.067-292-43-86
ЮЛИЯ
14.02.11 20:04

В.А. Пані Юліє, якщо порушені Ваші законні права, прошу, надішліть мені Ваше звернення за адресою 01008, Київ, вул.. Садова 3а, кімната 410. Народному депутату Ар’єву В.

Всё-таки, что за история с наркотиками на Украино-Польской границе с участием борца за "законность" господина Арьева? Что сделал господин Арьев как депутат Украины или достаточно того что депутатство спасло Арьева от ареста?
mstaj
14.02.11 21:04

В.А. Перше: я робив журналістське розслідування щодо транзиту наркотиків через кордон тоді, коли навіть ще і не думав, що стану народним депутатом. Польські правоохоронці, на відміну від політично заангажованих українських, цілком зрозуміли, що це робота журналіста. Тому претензій з боку польських правоохоронців до мене не було. Лише зафіксували, як водиться, факт, бо для цього існує відповідна процедура. Українська прокуратура "витягла" цю історію, зокрема, це зробив пан Піскун (екс-генпрокурор, який є сьогодні депутатом від Партії регіонів) майже за рік після події. Витребували матеріали з Польщі і потім кілька років гралися ними невідомо за якими законами. Тільки у 2010 році я дізнався, що існує кримінальна справа. До цього мене ні в прокуратуру, ні в МВС ніхто не викликав. В результаті навіть після приходу до влади Януковича і прокуратура, і МВС зрозуміли, що звинувачення абсолютно безпідставні, і закрили кримінальну справу остаточно. Суд підтвердив законність закриття кримінальної справи. Підкреслюю, це сталося вже при владі Януковича.

Убедить 12 млнов избирателей донецкого счастья что "улучшения жизни уже вчера" не будет Вы бы не смогли. Их избирателей не выслать в другую страну. Только Янукович сможет открыть им глаза что лозунги ПР одно вранье. Даже те несколько недостающих процентов ничего бы не дали. Шла бы война. В первых Вы не способны действовать как асфальтоукладчик и все подминать под себя. Реформаторы в России ушли в никуда. И это хорошо. Пусть покажут себя. Это учеба. А за учебу нужно платить. Англия сотни лет строила свою демократию. А у нас не так давно в 1861 было крепостное право. И совсем недавно закрыли советские концлагеря. Хотелось бы уснуть при бандитах, а проснуться в нормальной стране. Но так не бывает. Аборигены до сих пор существуют в Австралии. Согласны?
галичанин
14.02.11 21:07

В.А. В середині січня я був у Макіївці та Донецьку. Брав участь у зйомках проекту "Без мандата" на 1+1. Жив п’ять днів у шахтарському селищі, у шахтарській же родині. Поки спілкувався там з людьми, я не почув не те що жодного позитивного слова про нову владу, швидше ставлення донеччан, з якими мені вдалося поспілкуватись, до дій нинішньої влади уже мало чим відрізняється від ставлення тих же галичан.

Как Вы считаете, какова вероятность прихода к власти демократических сил и как, по Вашему мнению, это произойдёт - через выборы (президентские или парламентские) или новые акции протеста?
Антон
14.02.11 21:16

В.А. Сьогодні будь-яке прогнозування в Україні – справа невдячна. Але масові акції протесту здаються реальними, як ніколи. Можливо, вже невдовзі.

Яка боротьба з корупцією!? Про яку надію на зміну влади чи людяну владу можна говорити! Зараз, завдяки Вам та таким як Ви - передано всю владу "профессионалам". Тайні пакти "Ющенко - Так!" та нашого Президента всія України по передачі влади, як приватного "лайна" здійснені за вашого мовчання та згоди. Віри вам немає у вас "жирне життя настало" - обіцяли раніше друге!

14.02.11 23:02

В.А. Дуже важко відповідати на гасла. Все ж таки у Верховній Раді однакові не всі. Дійсно, Ющенко зрадив наші ідеї і нашу мету. Але це не означає, що мета була погана.

Владимир вы находитесь в гуще украинской элиты. НЕ могли бы вы приоткрыть тайну вопроса, почему очень многие деятели от демократических сил поменяли свою политическую ориентацию?
В молодом возрасте они ставят крест на своей карьере, а Кравчук даже на закате лет переметнулся к пятой колонне. Нет ли у вас конкретных примеров за какие блага человек теряет совесть и продолжает сидеть рядом с бывшими коллегами?

Станислав
15.02.11 09:40

В.А. На жаль, для деяких людей матеріальне є вищим за духовне. Не маю права судити своїх колег, але Вищий Суд купити не вдасться.

Владимир! Почему Вы не откажетесь от неприкосновенности, подав пример другим "уважаемым коллегам" и создав прецедент? Честному и принципиальному человеку и политику нечего прятаться от ответственности за этим позорищем. Или другого способа защитить "непосильным трудом нажитое не видите?
Николай
15.02.11 10:43

В.А. Скільки разів було голосування за зняття недоторканості, стільки разів я і голосував. На жаль, 300 голосів для внесення змін до Конституції, яка гарантує депутатам цю недоторканість, зібрати не вдалося.

Выйдет ли Ваша телевизионная передача, если выйдет то когда? Общественная организация "Сила краины".
Сергей
15.02.11 11:27

В.А. Вийде обов’язково. Зараз думаю над форматом.

Шановній Володимир Ігорович!
Чи можна з Вами зустрітись з питань порушення виборчого процесу?

Елена
15.02.11 11:33

В.А. Без проблем. Надішліть матеріали – адреса 01008, Київ, вул.. Садова 3а, кімната 410, народному депутату Ар’єву В. Вкажіть Ваші контакти. Подзвоню.

Звертаються до Вас працівники Лукашівської сільської ради Миколаївської області Первомайського району. Більш ніж 2 місяці ми не отримуємо заробітну плату, оскільки голова Первомайської районної адміністрації хоче зробити корейську колонію, а сільська рада не дає. Допоможіть у виплаті заробітної плати.
Наталья
15.02.11 11:59

В.А. Перше: невиплата зарплати є кримінальним злочином. Можете сміливо іти писати заяву в прокуратуру. Паралельно надішліть, будь-ласка, мені колективне звернення, яке я та інші мої колеги спільно направимо на Генерального прокурора, щоб на місцевому рівні розуміли, що є депутатський контроль.

Доброго дня! Чому Українські міністри, депутати підпадають під статус політичного міжнародного захисту, а пересічні громадяни України ні? Приклад Данилишина, коли західні ЗМІ звинуватили Україну в політичних переслідуваннях, але ж Данилишин не є основа такого звинувачення він же був міністр сьогоднішньої опозиції, яку підтримує багато Українців, які також мають право на політичний міжнародний захист. А МВС Чехії було порушено міжнародне право надання політичного притулку громадянові другої країни, який був в розшуку Інтерполу, а також порушив паспортний та еміграційний закони.
вова GREEN BUKOVUNA
15.02.11 13:54

В.А. Я часто їжджу за кордон і можу Вам абсолютно чітко сказати, що в демократичних країнах справді рівні усі. Тому справа надання Богдану Данилишину політичного притулку вивчалася на рівні з іншими заявами інших людей. Ніяких преференцій.

Почему Вы во время заседания ВР не были на рабочем месте?
Владимир
15.02.11 17:15

В.А. Я вже відповів.

Добрий вечір шановний Ар'єв В.І.
Якщо Ви такий політик-демократ і мали в минулому можливість розповідати народу правдиві факти через ЗМІ та бачите, що країна в небезпеці як патріот!!! Чому так активно зараз Ви не працюєте як уже Депутат: слабо, боязнь нинішньої влади чи будучи представником народу у вас закінчилися патрони?

ТІМ
15.02.11 19:19

В.А. Ви, напевно, говорите про якогось іншого Ар’єва.

Ответьте, пожалуйста, голосовали ли Вы сами в Раде за других? Пользуетесь ли депутатскими льготами и в каком объеме? По-моему, быть депутатом - это основательно испортить свою биографию перед богом. Как Вы относитесь хотя бы к поступку бывшего депутата Блохина, который не устоял и ухватил от нищего народа "полагающуюся "квартирку? А неприкосновенность? Ведь это все виды коррупции! Вопрос как к путешественнику: Есть ли еще в мире страны, где так любят своих депутатов?
Избиратель
15.02.11 20:48

В.А. Зізнаюся, коли став народним депутатом, на початку думав, що це просто така традиція українського парламенту. Був неправий, коли залишав свою картку. Але вже давно голосую особисто і не тисну кнопки за інших. Можу показати свою картку, яка зі мною прямо зараз.

Пільгами не користуюсь. Жодного разу за рахунок Верховної Ради чи то Бюджету України не відпочивав в санаторіях, не користувався службовим автомобілем, не був у Феофанії тощо. Кілька разів отримував авіаквитки, коли летів в різні поїздки по території України разом з іншими народними депутатами. Але за 3,5 роки це було не більше чотирьох разів.

А щодо «біографії перед Богом», то безгрішних, якщо Ви читали Біблію, немає. Головне – вести себе якомога ближче до заповідей Господніх.

Когда Владимир Арьев попал в список НС, я думал всё. Вот он там наделает дел. А когда предвыборная эйфория закончилась, я понял что всё что нам втюхивали - Это пыль в наши глаза. В глаза избирателей. После этого Арьева не было ни слышно, не видно. Чем он там занимался? Чёрт его знает. И зачем нужно было выбирать таких людей во власть?
Вопрос к В. Арьеву как к народному депутату: можно ли считать правомерными голосования в ВР по принципу пианино? Это когда в стенах высшего законодательного органа Украины сидит 30 человек, а голосует 300.
_ Можете ли организовать референдум по трём самым горячим темам, чтобы разогнать этот отстойник *** (подальше). Я думаю, что 450 человеков-кнопкодавов это слишком много. 100 избранников было-бы в самый раз.
_ Вы не выполнили предвыборные обещания "СНЯТЬ ДЕПУТАТСКУЮ НЕПРИКОСНОВЕННОСТЬ", не говоря уже о льготах, зарплатах, пенсиях, сроке в 5 лет. Мы (НАРОД) например против всего этого. А Вы?
_ Можем надеяться на референдум? А-то последний раз его проводили ещё во времена Кучмы. С тех пор нас ни кто, ни чего не спрашивал.
_ Кстати, мы с Вами встречались в Берестечке после митинга. В памяти осталось одно разочарование. Привет тому Арьеву, которого я запомнил с горячих сюжетов 5 канала.

Сергей
15.02.11 21:37

В.А. Можна наробити справ, а можна наламати дрів. Коли приходиш в нове місце роботи, треба хоча б вивчити деякі правила, які там є. Крім того, ішов до Верховної Ради я для того, щоб після антикорупційних журналістських розслідувань, якими я сказав "а", сказати і "б", працюючи над антикорупційними законами. До літа 2009 року я активно працював над тим антикорупційним законодавством, яке було в липні 2009-го ухвалене парламентом. Цей пакет законів європейські та американські експерти визнали одним із кращих в Європі. Тільки ось він не вступив в дію, оскільки колеги, коли прочитали, що вони прийняли, то з грудня 2009 року двічі переносили введення його до дії, а в грудні 2010-го взагалі скасували. Натомість замість трьох серйозних антикорупційних законів маємо слабенький законопроект Януковича, який швидше писаний не для боротьби з корупцією, а для окозамилювання. Тому свою роботу я зробив. Інша справа, що у здатності щось робити в Верховній Раді сьогоднішнього штибу я розчарувався.

PS: Ввічливість у питаннях ще нікому не заважала.

Ваша особиста думка - яке рішення прийме КС? (Саме особиста)
prylipala
16.02.11 00:53

В.А. Я впевнений, що у КС може сьогодні бути тільки одна думка, і це думка Януковича (якщо у нього ще є думки).

Народный депутат Доний сказал, что Вашей фракции в ВР нет. Я представляю, если вся ВР вела как Ваша фракция? 450 Наполеонов? Да и по числу прогульщиков заседаний Вы фавориты. Да и голосование пачками карточек в полупустом зале ВР? Вы против нарушений Конституции, а сами нарушаете ее. Бывая в США, Вы не способны изучить принципы функционирования западных партий в парламенте? Хотите сохранить свою фракцию под новой вывеской фронтовика Яценюка? Хотеть то можно, но кто Вам поверит?
Майдан
16.02.11 08:58

В.А. Щодо пропусків засідань, Ви користуєтеся, напевно, спотвореними даними, які один заангажований сайт вивісив в Інтернеті. Ви можете легко розібратися, якщо відкриєте дані голосування і побачите, в які дні я був. Підкреслюю: картку я ношу з собою і нікому не передаю.

Щодо "вивіски" Яценюка, звертайтеся не до мене. Я не дію під жодними "вивісками".

Здравствуйте, Владимир!
Сейчас некоторые политические деятели Европы призывают Президента Украины прекратить политические репрессии. Если Президент откликнется на эти призывы, вмешается в работу ГПУ и даст указание кого отпустить, а кого нет и ГПУ выполнит его указания - не будет ли это коррупционным действием с его стороны? Не будут ли те же политики, потом кричать о нарушение принципов демократии в Украине?

Юрий
16.02.11 09:01

В.А. Президент, якщо є його воля, з його нинішніми повноваженнями може вимагати від Генеральної прокуратури лише чіткого дотримання закону та прозорості слідства. На сьогоднішній день ми бачимо протилежне. Не йдеться про втручання Януковича в слідство, але сил у нього вистачає, щоб закликати прокуратуру припинити грубо порушувати закони. Але він цього не хоче.

        Следующие >

Новости по теме
26.05.11   Евросоюзу предлагают внести ряд украинских чиновников в "черные списки"
24.05.11   Арьев: Пшонка собирает у себя послов стран ЕС (дополнено)
22.05.11   Арьев: Луценко перешел линию возврата
19.05.11   Депутаты подписали ходатайство об освобождении Луценко
11.05.11   Обнародован доклад главврача БСМП о состоянии здоровья Луценко
Анонсы Пресс-центра
3 июня состоится Круглый стол: "Будущее рынка медицинского страхования в Украине"
31 мая состоится Круглый стол на тему: "Закон Украины "О доступе к публичной информации" перспективы для юристов и возможные проблемы для украинского бизнеса"
31 мая состоится Круглый стол на тему: "Рынок земли и коттеджных городков Киева: тенденции сезона 2011 года"
 

Интернет-конференции
27.05.11Сергей Пашинский
27.05.11Сергей Наумов
26.05.11Игорь Беркут
20.05.11Мика Ньютон

Контакты
Адрес: Киев, ул. Шамрыло, 23
Тел./факс: +38 044 593 16 37
press@liga.net  
Карта проезда
 
http://expert.liga.net/printconf/cid_398