This version of the page http://www.lanos-ua.com/becomeadealer.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-29. The original page over time could change.
Стати дилером | Lanos SENS
Главная Стать дилером

Корпоративные продажи

Стати дилером

Автомобілі, які можна вважати візитною карткою України, виготовляються на українському підприємстві руками найкращих українських фахівців. Звичайно ж, це Запорізький Автомобілебудівельний Завод. Автомобілі, які увібрали найкращі традиції автомобілебудування, проходять всі етапи зборки на одному підприємстві, яке має сертифікат якості ISO 9001. Процес збирання автомобіля проходить під жорстким контролем стандартів якості з урахуванням найсуворіших вимог, із залученням найсучаснішого обладнання, якому немає аналогів в Україні. Наразі клієнтам пропонуються декілька моделей, що носять шильдик ЗАЗ на радіаторній решітці: SENS, Lanos фургон та Lanos седан або хетчбек. Кожна з цих моделей уже встигла зробити щасливою сотні тисяч автовласників у багатьох країнах світу. Ці автомобілі залишаються популярними вже не один рік, про що свідчать продажі. Це й не дивно, оскільки мова йде про дійсно витривалі, якісні, надійні, і, що найголовніше, доступні автомобілі, перевірені українськими шляхами. Навіть минулий рік, важкий для всього авторинку, не зміг похитнути позиції представників продуктової лінійки ЗАЗ: Lanos і SENS знову стали лідерами продажів в Україні.
Філія Української Автомобільної Корпорації, компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» працює на ринку України з 2002 року. Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» є офіційним дистриб’ютором автомобілів ЗАЗ в Україні. Дилерська мережа компанії є найбільшою в Україні.
Пропонуємо і Вам разом з нами будувати перспективний та прибутковий бізнес, запрошуємо зацікавлені організації спробувати стати дилером автомобілів «АвтоЗАЗ-сервіс». З питань налагодження співпраці звертайтеся, будь ласка, до відділу розвитку дилерської мережі Філії «АвтоЗАЗ-сервіс»: Андронов Володимир Анатолійович:  net@ukravtozaz.com

 

  
(044) 201-33-08
 

Версия для печати

Вигравай Lanos!

17 Мая 2011

Завітайте до найближчого дилерського підприємства ДК «АвтоЗАЗ-сервіс» - офіційного представника бренду ЗАЗ – та скористайтеся нагодою стати учасником РОЗІГРАШУ автомобіля ЗАЗ Ланос!

ЗАЗ Lanos – 5 років лідерства!

15 Апреля 2011

У мережі дилерських підприємств ДК «АвтоЗАЗ-сервіс» - офіційного представника бренду ЗАЗ – під час акції можна придбати найпопулярнішу на ринку України модель з набором найнеобхідніших опцій у кредит строком до семи років та ставкою 5,5% річних, заплативши відразу тільки 10% вартості автомобіля!

Весняні найвигідніші умови кредитування на ЗАЗ Lanos та ЗАЗ Sens

22 Марта 2011

Цієї весни й без того доступні автомобілі ЗАЗ стали ще ближчими до споживача. Можете переконатися у цьому особисто:

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab