This version of the page http://www.12baliv.com.ua/forschools/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-29. The original page over time could change.
Вчителю - SMS щоденник "12 Балів"
інновації в освіті

підтримка

(044)323-05-63


Вчителю

Впровадження системи електронного щоденника у вашій школі дозволить:

·        Значно підвищити успішність та поведінку учнів за рахунок посилення контролю за навчальним процесом з боку батьків

·        Організувати ефективну взаємодію між учнями, батьками та працівниками школи. Швидко попереджати батьків про наявні проблеми та успіхи дитини

·        Скоротити витрати часу класних керівників на повторення загальної інформації батькам (стосовно батьківських зборів, наприклад, необхідності терміново внести кошти у фонд класу, обов'язкової вакцинації - такі повідомлення можна відправляти одним sms-повідомленням без повторень у кожному паперовому щоденнику). Часу у класних керівнків не завжди вистачає на те, щоб зателефонувати кожному з батьків, тим більше, що не завжди можна додзвонитись. SMS-щоденник ефективно вирішує проблему інформування батьків.

·        Створити електронну базу успішності класу і школи в цілому та забезпечити до неї доступ з урахуванням надання будь-якої необхідної статистичної інформації за будь-який звітний період. Навіть у разі втрати класного журналу, оцінки можна легко відновити завдяки такій системі.

·        Організувати службу екстренного масового оповіщення батьків у разі якоїсь надзвичайної ситуації.

·        Суттєво посилити престиж учбового закладу

·        Покращити інформаційну грамотність в системі освіти

·        Сприятиме процесу інформатизації системи освіти

 

Впровадження системи електронного щоденника НЕ потребує жодних фінансових інвестицій

Підключити школу




Додати
 Розробка сайтів WebUnion.
Copyright © 2009-2011 "12 Балів". Всі права захищено.