Номер 151 за 17.08.2010
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Як ви гадаєте, чи давав Кучма наказ убити Гонгадзе?
Думаю, так, і записи Мельниченка про це свідчать
Ні, в записах Мельниченка немає прямих указівок щодо цього. Кучму хтось підставив
Прямого наказу не давав, але владу перевищив, і його репліки призвели до того, що "орли Кравченка" перестаралися
Важко сказати
     

Частоти й нечистоти
Учора в апеляційній інстанції «5–й канал» і ТВі продовжили боротьбу за мовлення. Журналісти погрожують страйком
Володимир СЕМКІВ   

Учора під будівлею Київського апеляційного адміністративного суду можна було послухати поезію. Митці читали вірші та політичну сатиру. Було весело, хоча сам привід, на жаль, — iз розряду сумних. Учора в суді слухали справу щодо частот «5–го каналу» та ТВі. Як уже писала «УМ», на початку червня Окружний адміністративний суд Києва скасував результати конкурсу, за яким ТВі отримав 33 частоти (із 92–х), а «5–й канал» — 26. Суд першої інстанції ухвалив своє рішення за позовом телеканалів НТН і Enter Film. Вони належать до групи «Інтер», яку контролює глава Служби безпеки Валерій Хорошковський. Учасники руху «Митці проти цензури», виступаючи проти наступу на свободу слова, принесли під будівлю суду телевізор, обмотаний ланцюгами. Він був імпровізованою сценою для поетів.


І знову хтось вивіз журналіста...
У Харкові безвісти зник головний редактор газети «Новий стиль»
Іван ЛЕОНОВ.   

Харківська міліція посилено шукає головного редактора відомої в регіоні газети «Новий стиль» Василя Климентьєва, який 11 серпня пішов iз дому і не повернувся. Як повідомили «УМ» у Департаменті зв’язків iз громадськістю МВС, уже через день після зникнення журналіста (оскільки від чоловіка не було жодної звістки, а його мобільний не відповідав), до Дзержинського райвідділу міліції Харкова звернулись родичі 67–річного редактора із відповідною заявою.


НОВИНИ ПЛЮС


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Гаряча тема
Світ
Економіка
Столиця
Постаті
Культура
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

НБУ

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
Реклама (06.09.10)