This version of the page http://www.ubrr.com.ua/node/87 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-26. The original page over time could change.
Депозит «Капітальний» | Український банк реконструкції та розвитку

Депозит «Капітальний»

Строковий банківський депозит „Капітальний” – різновид класичного депозиту без права поповнення та зняття коштів зі сплатою відсотків в кінці строку договору та з можливістю їх капіталізації. Розрахований на клієнтів, які бажають заощадити грошові кошти та збільшити вклад за рахунок капіталізації нарахованих за депозитом процентів.

Валюта депозиту Гривня
Мінімальна сума початкового внеску 300 000 гривень
Строк депозитного вкладу До 1 року та Понад 1 рік
Розмір відсоткової ставки 12% річних

Особливі умови залучення депозиту:

  1. Без права додаткового поповнення. Поповнення відбувається тільки за рахунок капіталізації відсотків за депозитом.
  2. Не дозволяється часткове зменшення суми депозиту.
  3. Сплата відсотків за депозитом здійснюється тільки в кінці строку дії депозитного договору. Нарахування відсотків відбувається щомісяця з додаванням їх до основної суми депозитного вкладу.
  4. У разі дострокового розірвання угоди проценти за весь строк розміщення на депозитному рахунку перераховуються за зниженою процентною ставкою в залежності від строку їх фактичного розміщення, що дорівнює максимальній процентній ставці, яка нараховується на залишок по поточному рахунку (згідно діючих тарифів на момент підписання договору).

Переваги депозиту:

  1. Можливість збереження суми депозиту в повному обсязі та збільшення її за рахунок щомісячного поповнення суми депозиту сумою відсотків.
  2. Капіталізація відсотків – сплата відсотків на відсотки дозволить примножувати дохід кожного місяця.