This version of the page http://www.ranok.com.ua/10631/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-26. The original page over time could change.
«РАНОК» представляє: Усі пори року на вашій книжковій полиці!
Перейти на головну сторінку
0
0.00 грн.
Новини » 2010 » «РАНОК» представляє: Усі пори року на вашій книжковій полиці!

«РАНОК» представляє: Усі пори року на вашій книжковій полиці!

Чарівна серія «Пори року»  - прекрасний подарунок для юних читачів. Адже в збірці з 4 книжок, кожна з яких присвячена окремому сезону, зібрано все найкраще про зиму, весну, літо та осінь!

У збірник входять вірші, оповідання й казки про пори року, а також загадки, народні прикмети, прислів'я й приказки.  Чудові письменники й поети чарівно та чуттєво описують у своїх творах зачарування природи, надзвичайно виразно передають красу рідних просторів у різних порах року. Перегортаючи сторінки, ми немов на чарівному килимі-літаку перелітаємо з яскравого весняного лугу в жаркий літній гай, з у золотого осіннього саду - у засніжений зимовий ліс.

Велика кількість кольорових ілюстрацій дає можливість дітям повніше пізнати навколишній світ. Книги серії допоможуть дитині навчитися розуміти й любити природу, чути й цінувати прекрасне, збагатити кругозір та посприяють успішному навчанню в школі.

Чарівна серія «Пори року»  - прекрасний подарунок для юних читачів.

Ці  книжки із задоволенням прочитають  і діти, і їхні батьки.  А вчителям та вихователям  книжки допоможуть в організації й проведенні  тематичних занять і  свят.

ЗБЕРІТЬ  ВСІ ПОРИ РОКУ НА СВОЇЙ КНИЖКОВІЙ ПОЛИЦІ!

Наведіть курсор мишки, щоб збільшити зображення. Клікніть на зображення, щоб придбати прямо зараз!!!

                  

 


/17.01.2011/



Другие новости и события

23.05.2011 «Ранок» готовий захищати свою репутацію

Галузь середньої освіти завжди належала до чутливої сфери суспільних відносин, оскільки ефективність її роботи безпосередньо пов’язана з кожною родиною. Саме тому ті чи інші нововведення, які впроваджує Міністерство освіти і науки, молоді та спорту, є предметом підвищеного інтересу з боку ЗМІ. Не став винятком і наказ МОН України від 16.02.2011 р. № 141 «Про проведення підсумкових контрольних робіт». Цей наказ був розміщений на офіційному веб-сайті відомства й, відповідно, перебував у вільному доступі майже цілий місяць до того, як почалося його обговорення, а точніше, огульна критика. Більш того, в обговорення було втягнено відомих політиків. У запалі розгорнутої кампанії її окремі учасники підмінили мету своєї «атаки». Замість предметного обговорення переваг і недоліків підсумкових контрольних робіт як однієї з форм контролю знань окремі ЗМІ почали поливати брудом одного з видавців посібників для проведення цих робіт — видавництво «Ранок».



подробнее » » »
22.05.2011 Нова серія зошитів «Грамотій»

Нещодавно у видавництві «Ранок» з’явилася нова серія зошитів «Грамотій», у якій подається нова система опанування правопису учнями середньої школи. Вже вийшли з друку та швидко набули популярності зошити з російської мови, а незабаром очікуються посібники цієї ж серії з української мови. Вони призначені допомогти швидко підвищити ...



подробнее » » »
17.05.2011 Запрошуємо на зустріч з … алхімією!

Алхімія… Таємнича наука Середньовіччя чи велика містифікація? Це питання вже багато віків цікавить людство, а бажання знайти на нього відповідь спонукає дослідників до все нових та нових пошуків. Інтерес до алхімії не згасає, нею цікавляться все більше та більше допитливих читачів. Саме для них видавництво РАНОК випустило нову книгу з серії «Велика ілюстрована енциклопедія» - «Світ алхімії».



подробнее » » »

 

НАШІ ВАКАНСІЇ

Видавництво «Ранок»
Навчальна та дитяча література. Розвиваючі ігри для малюків
61145, Харків, вул. Космічна, 21-а, 7 поверх
тел.: +38 (057) 719-48-65
тел.: +38 (057) 719-58-67
тел.: +38 (057) 701-11-22

Книги-поштою: адреса: а/с 3355, Харків, 61045
тел.: +38 (057) 717-74-55, SMS 8 (067) 546-53-73
e-mail:
http: www.ranok.com.ua


Создание и поддержка сайта - WEBFORSAGE