This version of the page http://www.prostofinance.ua/about/charity/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-26. The original page over time could change.
Соціальні проекти та благодійність


 
 


 

Наші цінності
Керівництво компанії
Наші новини
Преса про нас
Наші публікації
Соціальні проекти та благодійність
Всеукраїнський проект «Живий звук»Міжнародний фестиваль гітарної музики «Київ–2007»Міжнародний Фестиваль Франкофонії 2008Фестиваль сучасного мистецтва в Одесі
 
 
 
 

 

Соціальні проекти та благодійність


Компанія «ПростоФінанс» належить до міжнародної банківської Групи Societe Generale, чия соціальна політика направлена на підтримку благодійних проектів, меценатство класичної музики та розвиток «регбі» по всьому світу.

В вересні-жовтні 2007 Група Societe Generale виступила офіційним спонсором «Чемпіонату світу з регбі 2007».



Вагоме місце в діяльності Компанії «ПростоФінанс» в Україні займають соціальні та благодійні проекти, які спрямовані на розвиток національної культури, збереження цінностей та підтримку дітей, яким найбільше потрібна турбота та допомога в наш час. Згідно корпоративної філософії «ПростоФінанс», соціальна діяльність Компанії, в першу чергу, направлена на покращення сфери охорони дитячого здоров’я, підтримку спортивних і музичних подій.

Займаючи активну соціальну позицію, Компанія «ПростоФінанс» прагне сприяти гармонійному розвитку стабільного та впевненого в завтрашньому дні українського суспільства.

   
 
© 2005 Société Générale
Контактна інформація