This version of the page http://www.chiti.uch.net/go.php/Sportnews/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-26. The original page over time could change.
Новини : Черкаський державний технологiчний унiверситет
Новини
Про унiверситет
Абiтурiєнту
Факультети
Бібліотека
Наукова робота
Профком
Європейська інтеграція
Офіс ППД
Новини від ЦКВ
Міжнародний відділ
Наукові конференції
Спорт і дозвілля
Реєстр державних закупівель
WebEmail



Головна / Спорт і дозвілля / Новини /

 Новини

ТОВАРИСЬКІ ЗУСТРІЧІ З БАСКЕТБОЛУ

Великою популярністю користуються у студентської молоді товариські зустрічі серед навчальних закладів з баскетболу, волейболу, футболу.
У гості до університету завітали студенти ЧНУ та інституту банківської справи.
Команда дівчат університету вже не в перший раз зустрічається з баскетболістками національного університету.
Обидві команди практично повністю поновили свій склад. Дівчата продемонстрували гарну гру та бажання вигравати.
У підсумку переможцями зустрічі стали гості. Гра закінчилася з рахунком 36:27 на користь ЧНУ.
Напередодні наша команда зустрічалась з дівчатами політехнічного коледжу, де впевнено перемогли студентки ЧДТУ.


Після зустрічі між дівчатами, об 18.00 розпочали свою напружену боротьбу юнаки.
Студенти інституту банківської справи бажали взяти реванш після поразки попередньої зустрічі.
Але й цього разу сильнішою виявилася баскетбольна команда нашого університету.
У період відсутності офіційних змагань у програмі універсіади області серед ВНЗ такі товариські зустрічі дозволяють підтримувати дух змагань та спортивну форму студентів-спортсменів.


ВІТАЄМО!

Студент нашого університету Барановський Віталій (гр.ЕСЕ-76, ФЕТ) посів ІІ місце у змаганнях чемпіонату України з боротьби на поясах серед чоловіків у ваговій категорії +100 кг. м. Київ.
Щиро вітаємо! Так тримати, Віталій!

ЗМАГАННЯ З РУХЛИВИХ ІГОР ТА ЕСТАФЕТ "ЧДТУ - СТАРТУЄМО, ГРАЄМО, ПЕРЕМАГАЄМО!"

25 березня у спорткомплексі університету відбулися змагання з рухливих ігор та естафет "ЧТДУ - стартуємо, граємо, перемагаємо!". У змаганнях брали участь студенти, що входять до складу збірних команд факультетів.
Розпочалися змагання з традиційного параду факультетів. Після слів привітання голови профкому А.І.Бойко та провідного спеціаліста ЦКВ Кужим Т.Л. капітани команд підняли Державний прапор.
Програма змагань складалася з доступних, видовищних, цікавих естафет та вікторини на спортивну тематику. Усі, без винятку, команди продемонстрували прагнення до перемоги.
Отже - на старт, увага, руш! Якщо перша естафета була більш-менш простою ("Переправа" за допомогою двох гімнастичних матів команді потрібно перемістися на інший бік майданчика), то надалі пішли вигадливі завдання, що студенти просто були приємно здивовані. Тому для учасників був важливим попередній інструктаж викладачів фізичного виховання. Адже студенти, які заплутувалися у своїх діях, втрачали дорогоцінний час та заробляли штрафні очки.

Закінчувалися змагання комбінованою естафетою, яка складалася з декількох етапів. Перший - стрибки на двох вперед через гімнастичну лаву, другий - два перекати через бік, третій - продягання зв'язану мотузку через себе, четвертий - стрибки у мішку.

Команди спортсменів бурхливо та емоційно підтримували уболівальники на лавах. Дружньою, бадьорою підтримкою відзначилися дівчата лінгвістичного факультету, які і отримали приз "Найактивнішого уболівальника". До речи, група підтримки ЛФ намалювала найкращий плакат, за який також отримала заохочувальний приз від профкому.
У спортивній залі панувала атмосфера справжнього свята. Та змагання є змагання. Результати кожної естафети ретельно вносив у протокол змагань головний секретар П.О.Кандиба. Поважна суддівська бригада, до складу якої входили в.о.зав.кафедри фізвиховання Л.П.Ярославська, головний суддя змагань В.М.Войнов, викладачі кафедри визначила переможців цьогорічних змагань.
За підсумками проведення естафет однакову кількість балів набрали ФІТІС та ФЕУ, але команді ФІТІС був наданий додатковий бал за підготовлений девіз та плакат. Додатковим балом та призом за найкращий девіз та його виконання, була відзначена команда ЛФ.
В результаті напруженої боротьби перше місце виборов БФ, друге місце посів ФКТМ, на третьому - ФІТІС. Але, насправді, перемогли всі.
Під радісні вигуки товаришів, гучні оплески, переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та солодкими подарунками від профкому, а глядачі отримали заряд гарного настрою і позитивних емоцій.



ПЕРШІСТЬ УНІВЕРСИТЕТУ СЕРЕД ФАКУЛЬТЕТІВ З БАСКЕТБОЛУ (ЮНАКИ)

З 19 по 26 березня у спортивній залі корп.№2 проходили баскетбольні баталії між юнаками університету. Сім сбірних команд факультетів розгорнули запеклу боротьбу за право заволодіти кубком першості.
Без жодної поразки провела зустрічі зі супротивниками команда БФ. На останню гру не з'явилась збірна ФЕУ, тим самим подарувала 2 очки команді ФКТМ. Відповідно, лише одну гру програла у змаганнях команда ФКТМ. Між тим, як би "управлінці" завчасно не здалися, розподіл 2-3 місця міг бути іншім.
У підсумку змагань - команду будівельного факультету нагороджено кубком змагань та грамотами університету, призерів - грамотами:
  • І місце - БФ;
  • ІІ місце - ФКТМ;
  • ІІІ місце - ФІТІС.
    Склад команди будівельного факультету:
    - Гнатенко Сергій гр.Б-61;
    - Суворовський Антон гр.Б-71;
    - Кудря Олександр гр.Б-72;
    - Карбівничий Володимир гр.Б-72;
    - Ковальський Ігор гр.Б-84;
    - Богун Олег гр.Б-84;
    - Водяник Олександр гр.Б-72;
    - Лобастов Сергій гр.Б-82.

    Склад команди ФКТМ:
    - Бойко Дмитро гр.АВ-87;
    - Дем'яненко Олександр гр.АВ-76;
    - Васильєв Володимир гр.АВ-87;
    - Літвін Сергій гр.АВ -67;
    - Любченко Денис гр.ТМ -81;
    - Миро ненко Максим гр.ПМ-75;
    - Маслюк Олександр гр.АВ-76;
    - Козаченко Сергій гр.ТЕ-78;
    - Бінек В'ячеслав ПМ-75.

    Склад команди ФІТІС:
    - Калла Крістіан гр.КМ-805;
    - Лисенко Максим гр.СП-707;
    - Бондаренко Євген гр.СП-707;
    - Кушнір Микола гр.СП-806;
    - Кузнєцов Анатолій гр.ІТП-703;
    - Кораленко Павло гр.КМ-706;
    - Шинкаренко Віктор гр.КМ-706;
    - Григор'єв Дмитро гр.ПР-802;
    - Льовкін Віталій гр.ПР-802;
    - Войнаровський Леонід гр.КМ-805.


    "АТЛЕТИ - В ДІЇ!"

    Щедрим на змагання виявився березень. У вихідні дні на спортивній базі університету проводився Всеукраїнський турнір з волейболу "Атлети - в дії".
    В змаганнях брали участь команди з Миколаєва, Дніпропетровська, Черкас, Черкаської області (с.Крупське). Черкаські волейболісти виступали в складі двох команд: "Тіп-топ" та "Черкас-університет".
    За підсумками двохденної боротьби переможцями стала чоловіча команда з Миколаєва.
    Наші волейболісти у турнірній таблиці посіли, відповідно, 3-є і 5-є місця.
    Черкаська жіноча команда зайняла друге місце.

    Під час проведення змагань продемонстрували свою майстерність та показали цікаву гру співробітники та студенти університету:
  • Фауре Еміль, ФІТІС;
  • Федоренко Євген, ФІТІС;
  • Науменко Микола, ФЕТ;
  • Кучеров Олександр, ФІТІС;
  • Петраш Андрій, ФІТІС;
  • Білан Ігор, ФІТІС;
  • Макодзеба Роман, ФІТІС;
  • Давидов Євген, ФКТМ;
  • Потурнак Ярослав, ФЕТ.

  • Чоловіча команда університету продовжує змагальний цикл, беручи участь у аматорській "Златогор-лізи". Будемо слідкувати за успіхами юнаків.

    ПЕРШІСТЬ УНІВЕРСИТЕТУ СЕРЕД ФАКУЛЬТЕТІВ З ВОЛЕЙБОЛУ (ЮНАКИ)

    Стартувала чергова першість університету серед факультетів зі спортивних ігор.
    Першими розпочали весняний сезон - волейболісти. Як ніколи, цього року багато гравців та вболівальників (близько 150 студентів) завітали до спортивної зали корпусу №2.
    Всі факультети, окрім ФЕФ, виявили бажання брати участь у змаганнях. Проявили активність та ентузіазм будівельний факультет, факультет економіки та управління, факультет комп'ютеризованих технологій машинобудування, які намагалися виставити по 2-3 команди.

    До старту було допущено 8 команд. До півфіналу вийшли чотири команди: ЛФ, БФ, ФКТМ, ФІТІС, які розіграли між собою головний приз змагань.
    Цікавий поєдинок за І місце відбувся між командами ФІТІС й ФКТМ, який закінчився перемогою "комп'юторщиків" з результатом 2:1.

    У підсумку:
  • І місце - ФІТІС (стоять);
  • ІІ місце - ФКТМ (сидять);
  • ІІІ місце - БФ.
  • Цьогорічна першість університету серед факультетів з волейболу, яка вже фінішувала, подарувала чимало емоцій і переживань як безпосереднім учасникам, так і вболівальникам.

    СПАРТАКІДА "ЗДОРОВ'Я" СЕРЕД ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ ТА СПІВРОБІТНИКІВ

    Вже стало доброю традицією, під час зимових канікул в університеті проводити Спартакіаду "Здоров'я" серед професорсько-викладацького складу та співробітників. У цьому році змагання проводились 27-29 січня.
    Брали активну участь:
  • Фінансово-економічний факультет, який і виборов перше місце у командному заліку;
  • Факультет інформаційних технологій та систем, посів друге місце;
  • Факультет електронних технологій, зайняв третє командне місце.
    Цікавими видалися змагання з шахів.
    У напруженій боротьбі місця розподілилися наступним чином:
  • І місце - Єрмоленко В.А. (ФЕФ);
  • ІІ місце - Скоромець О.Г. (АГЧ);
  • ІІІ місце - Фауре Денис (ФІТІС);

  • У змаганнях з настільного тенісу переможцем в особистому заліку став викладач кафедри фізвиховання Васільєв С.Г., друге місце посів Тазиндинов В.; на третю сходинку піднявся представник ФЕТ Коваленко Ю.Я.
    Серед жінок перше місце зайняла Курінна В.В.- представник ФЕФ.
    ІІ місце у представниці ЦКВ - Кужим Т.Л.;
    ІІІ місце - Локайчук О.І. (ФЕФ).

    З року в рік, яскраво, емоційно, динамічно, завзято проходять змагання з волейболу. Красиву, азартну гру продемонстрували представники ФЕФ та ФІТІС.
    Змагання з дартсу до останнього кидка дротика проходили у напрузі. І дві останні суперниці розтавили крапки. Доля визначення призерів вирішилася.
  • І місце - Курінна В.В. (26 оч.);
  • ІІ місце - Локайчук О.І. (25 оч.);
  • ІІІ місце - Биченко В.І. (25 оч.);
  • На церемонії підведення підсумків переможців та призерів було нагороджено почесними грамотами та цінними подарунками від профкому.
    Бажаємо міцного здоров`я, спортивного завзяття всім викладачам та співробітникам університету.

    ВІДКРИТА ПЕРШІСТЬ УНІВЕРСИТЕТУ З БАДМІНТОНУ

    Понад 20 спортсменів різних вікових груп та рівня майстерності взяли участь у цих змаганнях. На ігрових майданчиках спорткомплексу зібралися як початківці, так і досвідчені бадмінтоністи (кмс); як студенти І-V курсів, так і викладачі, випускники вузу, мешканці м.Черкас, м.Сміли.
    Змаганнях проводилися в одиночних, парних та змішаних категоріях серед чоловіків та жінок.
    Наполегливість та досвід у баталіях допомогли здобути перемогу у одиночній жіночій категорії студенткам п'ятого курсу - Кліщ Ольга (І місце) і Безпалько Вікторія (ІІ місце). Почесне ІІІ місце посіла першокурсниця Трубнікова Анастасія.
    В одиночній чоловічій категорії на найвищу сходинку п'єдесталу піднявся викладач університету Куликов Дмитро, ІІ місце зайняв - Стрєлецький Сергій, на третю позицію вийшов Медик Євгеній.

    Гостра боротьба розгорілася між учасниками у змішаній категорії. Суддівській колегії довелося не тільки скрупульозно підсумовувати очки, але й враховувати результати за геймами.
    У підсумку перемогу здобули пара Бородько О. і Коломієць В (І місце).
    ІІ місце у змішаній категорії відкритої першості університету посіли Куликов Д. і Безпалько В. Ці гравці набрали однакову кількість очок, але долю вирішила їхня особиста зустріч.
    І на третю сходинку - піднялися Журба О. і Кліщ О.


    У лютому 2009 р. на спортивній базі університета будє проходити відкрита першість Черкаської області серед молоді. Тож, у наших бадмінтоністів є час потренуватися та гідно виступити на змаганнях.

     

     

  •  Новини
    Тенісні баталії серед ВНЗ області
    Вхiд до WebEmail
    Iм`я:
    Пароль:
    Пошук:
    Черкаський державний технологiчний унiверситет
    бул.Шевченко, 460 м.Черкаси, 18006
    тел.:(0472) 71-00-92, факс: (0472)71-00-94, 73-02-32
    e-mail: chdtu-cherkasy@ukr.net