This version of the page http://my.ukrtelecom.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-25. The original page over time could change.
Мій Укртелеком :: Система управління послугами




Забули пароль?


Реєстрація

Статистика - просто

Нова лінійка тарифів на безлімітний Інтернет «ОГО!» від Укртелекому - легкий вибір.

Компанія Укртелеком представляє нові безлімітні тарифні плани на послугу високошвидкісного Інтернету «ОГО!» - «ОГО!Легкий», «ОГО!Стандарт» та «ОГО! Ультра».

Докладніше

Весняна акція від Укртелекому – модеми з підтримкою Wi-Fi для Інтернет «ОГО!» за 1 гривню.

Компанія Укртелеком пропонує надзвичайно вигідні умови підключення до швидкісного безлімітного Інтернет «ОГО!». За умовами акції нові та існуючі абоненти Укртелекому отримують можливість придбати сучасний ADSL-модем з підтримкою Wi-Fi всього за 1 гривню!

Докладніше

Користувачі послуги «ОГО!» можуть переглядати телевізійні канали України, Росії та світу на своєму комп'ютері.

З 13 січня 2011 року користувачі послуги «ОГО!», взявши участь у ТВ-тестуванні*, мають можливість дивитися телевізійні канали в цифровій якості на екрані ноутбука або комп'ютера за допомогою VLC MEDIA PLAYER.

Технічна можливість участі в ТВ-тестуванні визначається в залежності від параметрів абонентського обладнання і лінії зв’язку.

Докладніше

Wi-Fi від Укртелекому для всіх абонентів «ОГО»!

Для абонентів «ОГО!»  компанія Укртелеком  з  24 вересня  представляє  інноваційну пропозицію – щомісячно 10 Гбайт Інтернет-трафіку в  понад  двох  тисячах  Wi-Fi зон по всій території  України. Нова послуга «ОГО!Wi-Fi 10 Гбайт»  доступна всім користувачам   безлімітного  Інтернету  «ОГО!».  Кожен з них, незалежно від його тарифного плану чи  абонентського «стажу»,  може скористатися нею в зонах Wi-Fi від Укртелекому.

Докладніше

Перший безлімітний Wi-Fi-пакет від Укртелекому!

Нова пропозиція доступна усім абонентам фіксованого зв'язку Укртелекому. Замовити послугу «ОГО!Wi-Fi Необмежений» можна у пункті обслуговування абонентів компанії. Вартість послуги включається до щомісячного рахунку за телекомунікаційні послуги.

Докладніше

З 5 липня вводяться нові тарифи на послугу «ОГО!»

З 5 липня 2010 року вводяться нові тарифи на послугу «ОГО!» для абонентів всіх обласних центрів, Сімферополя та Севастополя. Компанія Укртелеком, піклуючись про своїх абонентів, з 5 по 21 липня забезпечить автоматичну зміну тарифних планів всім абонентам «ОГО!», завдяки чому існуючі абоненти отримують ще більшу швидкість, не підвищуючи своїх витрат і не докладаючи жодних зусиль. Змінити тарифний план самостійно абоненти зможуть після 21 липня на сайті my.ukrtelecom.ua.

«ОГО!Телефонія»

«ОГО!Телефонія» - абсолютно нова послуга від Укртелекому! З 1 липня «ОГО!Телефонія» доступна всім абонентам фіксованої мережі компанії та користувачам «ОГО!» на особливо привабливих умовах!

Докладніше

«ОГО!»+Телефон. Разом дешевше!

З 5 червня по 30 вересня 2010 року вигідні умови для користування телефоном та Інтернетом від Укртелекому вдома! Спеціальний тариф на послугу "ОГО!" та необмежені місцеві розмови.

Докладніше

До уваги користувачів послуги "ОГО!"

З 1 червня 2010 року змінено тариф на тимчасове призупинення обслуговування на термін до 3 місяців. Відтепер тариф усього 12 гривень з ПДВ на місяць.

 

Новий тарифний план «ОГО! 512-2010»

Укртелеком знову розширює можливості найпопулярнішої послуги «ОГО!»! З 1 травня підключайтеся по всій Україні до нового тарифного плану «ОГО! 512-2010» та отримайте вдвічі більше швидкості усього за 60 гривень на місяць!

Докладніше

Новий тарифний план «ОГО!Ультра»

 Новий тарифний план від Укртелекому «ОГО!Ультра» – неймовірна швидкість за фантастично привабливою ціною!

Докладніше

Дзвінки в Росію за надзвичайно привабливою ціною!

Телефонуйте в Росію всього за 84 копійки (з ПДВ) за хвилину, користуючись картками «ВСЕсвіт» і «ВСЕсвіт плюс» від Укртелекому! Пропозиція дійсна з 1 грудня для карток усіх номіналів по всій території України!

Докладніше

Нові тарифи на послугу «ОГО!» для абонентів Києва

З 1 березня 2010 року введені привабливі тарифи на послугу «ОГО!» для нових та існуючих абонентів м. Київ. Відтепер більшість користувачів послуги «ОГО!» може вдвічі збільшити швидкість роботи в Інтернет, не підвищуючи витрат.

Докладніше

Спеціальна пропозиція на підключення до «ОГО!»

З 1 лютого до 31 грудня 2010 року самостійне підключення до швидкісного Інтернету від Укртелекому – всього 1 гривня*! Також, вдвічі зменшено вартість інсталяційних робіт та налаштування обладнання в приміщенні абонента фахівцями компанії - до кінця року вона складатиме 60 грн.

Докладніше

06.07.2010

З 5 липня 2010 року вводяться нові тарифи на послугу «ОГО!» для абонентів всіх обласних центрів, Сімферополя та Севастополя.

11.06.2010

З 19 червня 2010 року вводяться нові тарифи на послугу безпроводового доступу до мережі Інтернет за технологією Wi-Fi з використанням карток «ВСЕсвіт плюс».

22.10.2009

З 14 жовтня 2009 року змінюються номери телефонів Довідково-інформаційного контакт-центру ВАТ «Укртелеком» (головного).

16.04.2009

Підключись до швидкісного інтернету «ОГО!» у Донецьку і Краматорську до 30 квітня лише за 1 гривню!


0-800-506-800 цілодобово