This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=253 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-25. The original page over time could change.
Як правильно написати резюме (частина перша) | LetrOdectUS

LetrOdectUS

Нажаль, останнім часом сучасна молодь не має ніякого уявлення про те, як треба правильно та якісно писати успішне резюме.

На щастя, навчаючить в Америці нас навчили правильно писати резюме, правильно поводитися на співбесіді та правильно себе “продавати”. Так, так, саме продавати. Адже влаштовуючись на роботу – Ви пропонуєте роботодавцю себе. І Ваше завдання “продати” себе якнайдорожче!

Перш за все на допомогу нам приходить google зі всіма своїми підказками. Особливо щастить тим людям, які вільно володіють англійською мовою, адже статей, про те як правильно написати резюме на англійській є просто безліч.

На українській ж мові результатів у гуглі є досить мало (інших пошуковиків на зразок Яндекс я не люблю, не визнаю і не використовую).

Ті результати, що я знайшла, є досить не втішні, мало інформативні, та як на мене не сильно дієві, загалом це просто поради, а ось власне зразків – немає. Ось наприклад, на сайті лінгвістичного гуртка є маленьна стаття про те як писати резюме. Ще одна досить цікава стаття є на сайті www.rabota2000.com.ua.

Я звичайно не спец, але певний досвід маю, тому хочу поділиттися ним з Вами, тим паче – можу перекласти з англійської те, що не написано українською. Сподіваюся, мої знання по написанню резюме стануть Вам у нагоді. У другій частині Ви можете прочитати більш конкретні поради.

  • Читайте другу частину: як правильно написати дієве резюме;
  • Як написати дієве резюме – мотиваційний лист (частина третя).
Підпишись! | Коментуй! (2)


2 “Як правильно написати резюме (частина перша)”

  1. Як правильно написати дієве резюме (чатина друга) | LetrOdectUS Сказав:

    [...] не читав першу частину – ось посилання (Як правильно написати резюме (частина перша). Щоб правильно написати дієве резюме потрібно знати, [...]

  2. Як написати дієве резюме - мотиваційний лист (частина третя) | LetrOdectUS Сказав:

    [...] із серії Як правильно написати дієве резюме можна тут і [...]

Коментуй!