This version of the page http://www.fdr.com.ua/interview/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-25. The original page over time could change.
ФДР - Новини - Інтерв'ю
ТНМК
"Шоколад"

Gouache & Lama
"C'est La Vie-Live Version"

HighWay
"Звалюю"

Руслана
"Вау"

 
 
Три роки на створення Світу
15:44   09 Травня 2011
Лідер Мандрів - Фома - розповідає про новий альбом Світ, який вони творили впродовж трьох років. Також він розказує про нову вокалістку своєї групи, про те, чому там рівно десять пісень, куди зникла половина альбому в процесі запису і чому Мандрам вже не дуже цікаво займатися фольком.
Ми ж музиканти!
14:02   25 Березня 2011
Фронтфрау Крихітки, Каша Сальцова, дає пораду молодим українським музикантам: "Валіть звідси!". Крім того в цьому інтерв'ю вона розповідає про прекрасні нові пісні своєї групи, про брак нормальних клубів для "живих" виконавців, про складність візуалізації її текстів і про готовність пробудити в собі російськомовного автора.
Говорили, але не курили
15:18   08 Лютого 2011
Кузьма Скрябін розповідає про свій наступний альбом, виконаний в дусі його ранньої творчості, пояснює, чому не хоче робити сольний проект, тішиться, що нарешті побував на концертах своїх кумирів молодості і хоче, щоб його наступну книжку надрукувало видавництво АБАБАГАЛАМАГА...............
Сонце, Вітер і Shopping Hour
14:25   01 Лютого 2011
Розмова з лідером-ідеологом проекту Shopping Hour Танею Ша про їхній новий альбом Suncе Вітер. З розмови випливає, що Shopping Hour записує більше, ніж видає, позичає назву альбому з підслуханих розмов, обіцяє зайнятися власним сайтом і може гордо нести звання "інді-група", маючи при цьому бізнес-план на рік.
Качати чи не качати? От запитання.
16:25   14 Грудня 2010
Лідер О'Торвальду Женя Галич розповідає, як виникла пісня Качай, чому він не любить соціальні мережі і рінґтони, коли вийде новий альбом і що зараз пре музикантів його команди.
Вся Планета Кличе Новий Рік
14:21   10 Грудня 2010
Лідер Mad Heads XL, Вадим Красноокий, розповідає про найсвіжішу пісню своєї групи - Новий Рік. Він пояснює, як несподівано вона народилася, чому у композиції є аж дві назви: повна і коротка, і де можна буде отримати свій подарунок від групи на Зимові свята.
Моральний Секс по-тартаківськи
16:45   29 Листопада 2010
Сашко Положинський розповідає про новий синґл своєї групи - пісню Моральний Секс. Під час розмови з'ясовується, що кліп до композиції є його повноцінним режисерським дебютом, а сама пісня приблизно про те ж, про що і потапівське "нє любі мнє мозгі"........
Життя після Dolce Vita
20:00   22 Листопада 2010
Святослав Вакарчук після понад сотні концертів туру Dolce Vita втомлений але щасливий розповідає, чим далі займуться музиканти Океану Ельзи, слова яких пісень йому треба пригадати для київського концерту і чому до цих пір Dolce Vita не вийшла на вінілі. Також він розмірковує про можливі форми видання своєї музики в майбутньому, в чому полягає феномен Beatles і про багато інших цікавих речей.................
Скрябін, який не тримає зла
14:15   04 Листопада 2010
Кузьма Скрябін розповідає про те, чому він вибрав саме цю пісню для промотування, коли запрацює нарешті сайт групи, яка пісня ніколи не увійде в його альбом і про Гондурас............... 
Друга Ріка про нову пісню і майбутній альбом
14:59   08 Вересня 2010
Валерій Харчишин розповідає про першу оприлюднену пісню з наступного альбому Другої Ріки, тішиться, що вона врятувала групу від конфліктів, скаржиться, що у групи 20 продюсерів і застерігає не судити по цьому запису про весь наступний диск.