This version of the page http://www.uapravo.org/project.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-24. The original page over time could change.
Проекти
 росiйська | english останнє поновлення 18.04.2011  
пошук      архiв  

Пам'яті друга
Всі, хто його знав особисто, скажуть, що не забудуть його ніколи... Андрій Матросов був людиною унікальною.

01.04.2011//
Шановні пані та панове, Факультет правничих наук Національного університету «Києво Могилянська академія» та Школа Німецького Права, заснована Гайдельберзьким університетом, університетом м. Майнц та Ягеллонським університетом, спільно з DAAD запрошують до участі в літній школі «Право в Німеччині», яка відбудеться 20.06–08.07.2011 у Києві.
Літня школа, що з 2007 року проводиться в Україні щорічно, розрахована на осіб, які зацікавлені у вивченні системи права Федеративної Республіки Німеччина. До участі в Літній школі запрошуються викладачі, аспіранти та студенти старших курсів вищих юридичних навчальних закладів та юридичних факультетів ВНЗ України та сусідніх країн (конкурсний відбір). Кінцевий термін подання аплікацій - 31 травня 2011 року. Інформація про Літню школу та анкета розміщені за адресою.

15.03.2011//
Грантовий конкурс «Захист прав людини через посилення спроможності правозахисних ОГС»
Проект ПРООН «Розвиток громадянського суспільства» у партнерстві з Ініціативним центром сприяння активності та розвитку громадського почину "Єднання" (ІСАР "Єднання") оголошують грантовий конкурс для організацій громадянського суспільства (ОГС) у семи областях України за темою «Захист прав людини через посилення спроможності правозахисних ОГС».

21.01.2011//
Запрошення на «Школу стратегій і технік правозахисту”для громадських лідерів Скадовського та Голопристанського районів, студентів-юристів та студентів-журналістів
Херсонський обласний Фонд милосердя та здоровья, Херсонська міська організація журналістів “Південь” оголошує конкурс на участь до “Школи стратегій і технік правозахисту”, яка буде проходити в м. Херсоні в квітні 2011 року.

// всi новини...

 

 







 


 
«Посилення правових можливостей малозабезепечених громадян Голопристанського та Скадовського районів Херсонської області та м. Херсона»
Виконується Херсонським обласним Фондом милосердя та здоров'я (далі ХОФМЗ) в рамках програми «Верховенства права», ініціатива «Посилення правових можливостей бідних верств населення» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» (Договір № 40497 та № 42008 (продовження).

"Правам пацієнтів – юридичну підтримку"
Виконаний Херсонським обласним Фондом милосердя та здоров’я за фінансової підтримки Міжнародного Фонду “Відродження”.

"На допомогу сільським лідерам"
Проект "На допомогу сільським лідерам" виконаний Херсонським обласним Фондом милосердя та здоров'я за підтримки Благодійного Фонду "Творчій центр "КАУНТЕРПАРТ", ОБСЄ та Міністерства закордонних справ Данії (ДОГОВІР № 08-076/OSCE).