This version of the page http://kntu.net.ua/index.php/ukr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-24. The original page over time could change.
Головна - Херсонський національний технічний університет
  • Університет
  • Факультети
  • Приймальна комісія
  • Наукова робота
  • Підрозділи
  • Студенту
  • Технікум ХНТУ
  • Мережеві ресурси

Шановні друзі!

Херсонський національний технічний університет запрошує на навчання талановитих, сміливих, ініціативних, молодих людей, які мають намір самостійно досягти успіху в своєму житті.

ХНТУ – це наука XXI століття, що опановується на сучасному обладнанні. Це освітні кластери, в межах яких ми навчаємо майбутніх висококваліфікованих спеціалістів. Це гарантія того, що по закінченні нашого університету ви отримаєте перспективну роботу.

Щиро запрошуємо до дружньої студентської родини Херсонського національного технічного університету!

З повагою,
Ректор ХНТУ, голова Ради ректорів ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації
Херсонської області, заслужений діяч науки і техніки України,
доктор технічних наук, професор,

Бардачов Юрій Миколайович
 

УВАГА!

З метою забезпечення належного контролю за проведенням екзаменаційних сесій та протидії появам явищ хабарництва і корупції, у ХНТУ діє гаряча телефонна лінія.

Зателефонувавши за номером 32-50-17, ви можете повідомити керівництву університету про недоліки та порушення в роботі викладацького складу чи інших працівників університету, а також висловити свої побажання та конструктивні пропозиції щодо вдосконалення навчального процесу. Анонімність та негайна реакція керівництва університету на всі повідомлення гарантується.

Дякуємо за допомогу!

Адміністрація ХНТУ

 

ХНТУ СЬОГОДНІ – ЦЕ:

ХНТУ – ЦЕ МІСТ, ЯКИЙ ПОЄДНАЄ ВАШЕ ШКІЛЬНЕ МИНУЛЕ З УСПІШНОЮ КАР’ЄРОЮ ТА ПЕРСПЕКТИВНОЮ РОБОТОЮ!

 

Новини університету

10.05.2011

Херсонський національний технічний університет повідомляє,

що до Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України надано документи на проведення ліцензування нового напряму підготовки бакалаврів 6.030507 „Маркетинг” галузі знань 0305 „Економіка і підприємництво” та нової спеціальності підготовки магістрів 8.18010016 «Бізнес-адміністрування» галузі знань «Специфічні категорії».

21.04.2011

20-21 квітня в Херсонському національному технічному університеті відбувся Чистий четвер.

20-21 квітня в Херсонському національному технічному університеті в рамках акції «Весняний місячник добра» та загальноміської акції «Двомісячник благоустрою рідного міста «за чисте довкілля» відбувся Чистий четвер.

18.04.2011

Отримано дозвіл на проведення ліцензування нового напряму підготовки

Херсонський національний технічний університет повідомляє, що отримав дозвіл на проведення ліцензування нового напряму підготовки бакалаврів 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» галузі 0305 «Економіка та підприємництво». Згідно з Державним класифікатором професій бакалавр з товарознавства може обіймати посади: товарознавець, керуючий магазином, завідувач підприємства роздрібної торгівлі, завідувач ринку, завідувач відділу, керуючий торговельним агентством.

13.04.2011

06 квітня 2011 р. відбулася зустріч слухачів магістратури державного управління з директором Південного регіонального відділення Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Тамарою Верещакою

Тамара Юріївна презентувала діяльність Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та його Південного регіонального відділення - за підсумками діяльності у 2010 – 2011 роках.

Всі новини