This version of the page http://www.ukrstat.gov.ua/norm_doc/2007/95_2007.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-23. The original page over time could change.
№95

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ

(Держкомстат України)

НАКАЗ

 

23.03.2007

Київ

95

 

Про внесення змін до наказів

Держкомстату

 

У зв’язку зі скасуванням Державного класифікатора ДК 001:2004 "Класифікація форм власності" з 01 квітня 2007 року відповідно до наказу Держспоживстандарту України від 26.02.2007 № 40 "Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів, змін до державних класифікаторів України, скасування нормативних документів та державного класифікатора України"

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Визнати таким, що втратив чинність п.1 наказу Держкомстату від 25.06.2004 № 401 "Про впровадження Класифікації форм власності та Класифікації організаційно-правових форм господарювання" в частині впровадження   в  статистичну   діяльність  Державного    класифікатора       ДК 001:2004  "Класифікації форм власності".

2. Визнати таким, що втратив чинність наказ Держкомстату від 27.01.2006 № 19 "Про впровадження зміни № 1 до Класифікації форм власності".

3. Департаменту планування та організації статистичних спостережень (Остапчук О.Е.) здійснювати методологічне та організаційне керівництво заходами із скасування Державного класифікатора ДК 001:2004 "Класифікація форм власності".

4. Керівникам самостійних структурних підрозділів Держкомстату, Головного міжрегіонального управління статистики у м. Києві, головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, областях, місті Києві та Управління статистики у місті Севастополі врахувати скасування Державного класифікатора ДК 001:2004 "Класифікація форм власності" при організації проведення державних статистичних спостережень, обробленні статистичної інформації, підготовці поточних та річних статистичних публікацій, поширенні статистичної інформації та видачі даних з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

5. Департаменту зведеної інформації та міжнародного співробітництва (Забродський П.П.) за поданням департаменту планування та організації статистичних спостережень (Остапчук О.Е.) розмістити на WEB-сайті Держкомстату  інформацію  щодо  скасування  Державного  класифікатора   ДК 001:2004 "Класифікація форм власності".

6. Адміністративно-господарському департаменту (Царський В.І.) довести цей наказ до відома заступників Голови, керівників самостійних структурних підрозділів Держкомстату, НТК статистичних досліджень, начальників Головного міжрегіонального управління статистики у місті Києві, головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, областях, місті Києві та Управління статистики в місті Севастополі.

7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Шишкіну К.М.

 

 

Голова

О.Г. Осауленко