This version of the page http://dom.lviv.ua/ukr/why/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-23. The original page over time could change.
чому до нас :: подобова оренда квартир, Львів

Львів - оренда квартир подобово, квартири подобово у Львові, готелі Львова, зняти квартиру у Львові

 

Подобова оренда квартир у Львові, готелі, екскурсії

Ярослав: +38 (097) 554-22-72; Ірина: +38 (067) 777-85-22; тел./факс: +38 (032) 275-54-22.
Україна, м. Львів вул. Л. Українки 25    інтернет-замовлення
Нашi квартири, це ваш спокiй

оренда квартир у Львові
1однокімнатні квартири
2двокімнатні квартири
3трикімнатні квартири
4чотирикімнатні квартири
*будинки
 
інше
*готелі
*екскурсії по Львову, національні iсторичні спадщини у Львовi, мистецтво й ремесла у Львовi
тощо
 
умови оренди
Про подобову оренду квартир у Львові
Який принцип оплати
Як забронювати квартиру
Як відбувається заселення
Коли можна поселитися
Як зняти на кілька годин
Як виїжджають з квартири
А якщо відрядження
Як оплатити підприємству
Які гарантії оренди
На скільки безпечно проживання
А документи в заставу
Який грошовий завдаток
чому до нас
1) Квартири у власності.
Ряд квартир, які Ви бачите на нашому сайті, знаходяться у нас у власності, тому зняти подобово квартиру у Львові Ви зможете без посередників. І природно вона буде дешевшою, ніж на інших сайтах «Подобової оренди квартир в Львові». У більшості випадків на сайтах «Подобової оренди квартир у Львові» вказані ціни у рекламних цілях. У нас на сайті відображена реальна вартість квартир, по якій ви їх орендуватимете.

2) Стан наших квартир.
Всі квартири відповідають реальному стану на сьогоднішній день. Інтер'єр квартир гідного рівня, прибирання квартир виконується якісно, у всіх квартирах є предмети особистої гігієни.

3) Звітні документи.
Якщо ви у нас орендуєте подобово квартиру у Львові, Ви отримаєте всі необхідні звітні документи для Вашої бухгалтерії і будете спокійні, що все зроблено офіційно. Для оформлення повного переліку документів, нам необхідно повідомити про це напередодні перед заселенням, щоб Ви їх отримали при заселенні у квартиру.

4) Правовий захист оренди квартир.
Якщо Ви орендуєте подобово квартиру у нас, Ви можете бути цілком спокійні. По вашій вимозі ми Вам надамо всі необхідні документи офіційної діяльності, у яких вказані всі види діяльності, які ми маємо право надавати.

5) Наші співробітники.

Мабуть, одним з найважливіших чинників в організації сервісу обслуговування клієнтів, є підбір кваліфікованих співробітників високого рівня. І Ви переконаєтеся в цьому, коли звернетеся за наданням послуг подобової оренди квартир у Львові або організацією і проведенням екскурсії по Львову або львівській області.

6) Наші конкуренти.
У нас немає конкурентів, якщо Ви звернулися до нас, будьте упевнені в тому, що ми надамо Вам ту допомогу, яку Ви від нас чекаєте. І вам не доведеться витрачати свій час у пошуках необхідної інформації як зробити свою поїздку до Львова комфортнішою і дешевшою. Ми знаємо, як це зробити! І ми це робимо, саме тому у нас хороша репутація протягом трьох років.

Ми упевнені в тому, що звернувшися один раз до нас, Ви станете нашими постійними клієнтами. Такий вибір роблять не тільки приватні особи, які користувалися нашими послугами, але і крупні фірми України, Росії, Білорусії та Польщі, співробітники яких часто їздять до Львова у ділові поїздки.

 

Львів   Готелі Львова   Оренда квартир у Львові   Екскурсії по Львову

Наша кнопка:


Одновременная продажа 2 квартир в новом жилом комплексе

© 2007   developed by OOHFIRO