This version of the page http://www.interbank.kiev.ua/ua/safes.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-21. The original page over time could change.
Iнтербанк :: Банківські сейфи укр рус
Головна
21 Травня 2011

 
 

Курси валют

  USD/UAH : 7.950 : 8.000
  RUB/UAH : 0.260 : 0.275
  EUR/UAH : 11.400 : 11.550
  CAD/UAH : 7.250 : 7.650


Login:   
Pass: 

Версiя для друку

Банківські сейфи  
Iнтербанк » Банківські сейфи  

Банківські сейфи

Шановні добродії!
АКБ "Інтербанк"  має честь запропонувати Вашій увазі 
свою  послугу.

Мова йтиме про банківські сейфи.


Питання  збереження цінностей  хвилює  усіх, у  кого ці цінності  є.
У кожного з нас знайдеться щось, що було б бажано сховати подалі від чужих очей і час від часу насолоджуватися фактом володіння. Саме для збереження подібних цінностей і призначені банківські сейфи.

Банківський сейф надійніший від домашнього.
Практично будь-який сейф можна купити в спеціалізованому магазині, установити у себе вдома і користатися їм у своє задоволення в будь-яку годину дня і ночі. Усе це, звичайно ж, так, але банківський сейф має в порівнянні з домашнім багато переваг.

По-перше, його не треба купувати. Банківський сейф надається в оренду за договором. Таким чином, Ви уникаєте зайвих витрат і присутності у Вашому будинку зайвого предмета. Необхідно відзначити, що економія може бути дуже істотною, тому що надійний сейф - досить дорога штука, і, крім того, його ще необхідно буде встановити належним чином, а інакше грабіжники можуть його спокійно винести (навіть зі шматком стіни Вашої квартири), і спокійно, без сторонніх очей зайнятися ним у затишному місці.
По-друге, Банк, на відміну від більшості будинків, цілодобово охороняється. А коли усвідомлюєш, що твоє власне майно охороняється нарівні з майном Банку, якось спокійніше на душі стає.
Крім того, правильно облаштоване сховище, а саме там і буде знаходитися Ваш сейф, обов'язково має пожежну сигналізацію і засоби вогнегасіння.
По-третє, Банк бере на себе (у рамках договору, що укладається) певні зобов'язання, і якщо порушення цілісності індивідуального сейфу усе-таки відбулося (у тому числі за злим наміром третіх осіб!), то банк несе матеріальну відповідальність.
По-четверте, банківський сейф можна використовувати як "посередник" під час здійснення розрахунків з малознайомими партнерами.
По-п'яте, зберігається конфіденційність у відношенні вмісту сейфа і самої його наявності (навіть для Ваших домашніх).
По-шосте, за бажанням Ви маєте можливість колективної оренди сейфа.

Отже, що являє собою індивідуальний сейф?
Це так називаний "сейф-бокс", розміри якого можуть варіюватися в досить широких межах. Розміщуються такі сейфи в спеціальному сховищі, обладнаному: залізними дверима, ґратами, регламентованими доступом і сигналізацією.
Після укладання договору про оренду сейфа ви дістаєте у своє розпорядження ексклюзивний ключ і повне право класти в сейф усе що завгодно, крім вибухових, радіоактивних і наркотичних речовин, отрут і т.п.  Доступ до сейфу без Вас неможливий, тому що Банк, у свою чергу, гарантує, що ніхто інший такого самого ключа не отримає, а кожне відкриття сейфу буде належним чином задокументовано. Це зовсім незайве - адже Ви можете виписати доручення на користування своїм сейфом будь-кому іншому.
Під час вкладання цінностей у сейф співробітник банку, як правило, не присутній, відповідно й опис цінностей не відбувається.
Отже, індивідуальний банківський сейф як спосіб збереження цінностей, що  не піддані інфляції, - поза всякою конкуренцією, гарантуючи своєму орендарю спокійний сон і здоровий апетит.

АКБ "Інтербанк" надає в оренду на вигідних умовах і на будь-який термін юридичним і фізичним особам індивідуальні банківські сейфи різної місткості для збереження цінних паперів, документів, грошей і інших цінностей. Сейфи розміщені в спеціально обладнаному сертифікованому сховищі Банку. Орендарю гарантована повна конфіденційність з урахуванням умов діючого законодавства. Орендар може оформити доручення на розпорядження індивідуальним сейфом у нотаріуса (нотаріус працює в приміщенні Банку).

Індивідуальні банківські сейфи необхідні не тільки для збереження цінностей.
При здійсненні операцій купівлі-продажу нерухомості,  де фігурують великі суми, оренда індивідуального банківського сейфа зі спеціально оформленими особливими умовами допуску до сховища дозволяє уникнути ризиків і незручностей, зв'язаних з розрахунками готівкою. На сьогоднішній день це один з найбільш цивілізованих способів здійснення платежів при подібних операціях. У цьому випадку Банк виступає як посередник, надаючи сейф для взаєморозрахунків сторін.
У Банку можна перевірити дійсність купюр і перерахувати готівку в спеціально обладнаному для цього приміщенні.
Будь-які конфіденційні розрахунки, обмін зобов'язаннями, важливими документами, цінними паперами і т.д. можливі і надзвичайно зручні з використанням банківського сейфа. Ви можете звернутися до наших співробітників, виклавши свої проблеми і побажання. Для Вас розроблять ексклюзивний договір з урахуванням будь-яких Ваших потреб. 

Більш докладну інформацію Ви можете отримати або за телефонами:
 
408-92-35 (вн. 108), або звернувшись особисто до співробітників банку:
вул. В. Гетьмана (стар.Індустріальна), 27  (будинок ТСО України), кімн.901-A (9-й поверх).


 


Ми бажаємо Вам успiху !
м. Київ, вул. В.Гетьмана (Iндустрiальна), 27, тел.: 408-44-22,   bank@interbank.kiev.ua