This version of the page http://www.aweb.com.ua/services-ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-21. The original page over time could change.
Розкрутка сайту, пошукове просування сайтів, оптимізація сайту, реклама в інтернеті, SEO-аналіз

(044) 538-01-61, aweb@aweb.ua

Aweb. Ministry of SEO.

  • Головна
  • Послуги
  • Замовити
  • Портфоліо
  • Про компанію Авеб
  • Веб-аудит
  • Розкрутка сайту
  • Контекстна реклама
  • Збільшення продажів
  • Комплексне просування
  • Копірайтинг
  • SMO и SMM
По-русски

Всі послуги

Розкрутка сайту в пошукових системах

Просування сайту на першу сторінку пошукових систем Google та Яндекс за списком ключових слів на сьогоднішній день залишається одним із найефективніших методів залучення цільових відвідувачів на сайт. Збільшення продажів спостерігається вже через місяць після початку робіт.

Комплексне просування сайту

Відрізняється від «класичного» просування сайту тим, що для розкрути використовується якомога більш широке ядро ключових фраз. Особлива увага приділяється копірайтингу, внутрішній оптимізації, придбанню «вічних» посилань. Підходить для клієнтів, котрі вже спробували послугу пошукового просування та переконалися в її ефективності.

Контекстна реклама

Розміщення рекламних текстових оголошень в результатах пошуку Google та Яндекс, а також на сайтах-партнерах даних пошукових систем. Перевага полягає у можливості швидкого старту та тонкого налаштування географії та часу показу оголошень. Фактично ви почнете отримувати цільових відвідувачів на наступний день після запуску.

Збільшення продажів

Дана послуга призначена для клієнтів, готових повністю довірити пошуковий маркетинг нашій компанії. До послуги входить просування сайту, копірайтинг, контекстна реклама, веб-аудит, дослідження веб-аналітики. Всі роботи спрямовані на збільшення продажів клієнта через сайт.

Веб-аудит сайтів

Дослідження, спрямоване на пошук слабких місць сайту, а також проблем, які заважають його ефективній роботі. Аудит включає документацію з пошукового аналізу, технічний аналіз, аналізу помилок в структурі та інтерфейсі сайту.

Usability-аудит

Послуга спрямована на пошук проблем в інтерфейсі сайту, вирішення яких дозволить збільшити конверсію відвідувачів, створити зростання об’єму продажів, зменшити навантаження на службу підтримки, скоротити витрати на персонал та його навчання.

Дослідження веб-аналітики

Аналіз web-аналітики включає правильне налаштування систем аналізу, установку цілей та подальший аналіз зібраних даних. Мета досліджень – оцінка кількості та якості трафіку, пошук найбільш ефективних його джерел, аналіз та усунення проблемних місць на сайті.

Просування в соціальних мережах

Метою просування в соціальних мережах є збільшення впізнаваності бренду компанії. Крім того, багато соціальних сервісів дозволяють сформувати групу лояльних користувачів товару чи послуги. А це дає можливість будувати ефективні взаємні комунікації зі своїми клієнтами, відчути відгук аудиторії на зміни в вашій компанії.

SEO-Копірайтинг

Seo-копірайтинг – це створення особливого тексту. На перший погляд, це звичайний рекламний чи інформаційний текст, написаний журналістами. Але він має певні властивості, які позитивно впливають на положення вашого сайту в пошукових системах. Простіше кажучи, в ньому в певній кількості присутні ключові слова, які шукають ваші потенційні клієнти в пошукових системах.

Управління репутацією в пошукових системах

Перш, ніж щось замовити, більшість споживачів цікавляться відгуками про товар, послугу чи компанію, що привернули їхню увагу. Їх цікавить думка інших людей, котрі вже скористалися послугою чи купили ваш товар. За цією інформацією вони звернуться в пошукову систему. А ось, що вони там побачать, залежить не лише від самого товару, але і від грамотної роботи з позитивними чи негативними відгуками.

Реклама в блогах

Багато читачів ставляться до інформації в блогах з високим рівнем довіри. Нерідко буває так, що основним мотивом придбання товару стає запис у популярному блозі. Навіть, якщо товар не був замовлений відразу після прочитання, згадка про нього обов’язково відкладеться в пам’яті читача. І в подальшому, при виборі йому буде легше схилитися до придбання товару, про який він уже читав.