This version of the page http://gloss.ua/nitha23 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-18. The original page over time could change.
nitha23 / Сити-гайд Gloss.ua
  • Киев
    • Одесса
Go Gloss
Поиск
Люди gloss
Контакты
RSS
Зарегистрируйся

Gloss.ua - сити-гайд, на котором ты можешь делиться впечатлениями о местах, фильмах и событиях в твоем городе

116
благодарностей за
отзывы (?)

nitha23

г. Киев 

Добавить в друзья Отправить сообщение

Оценки

Фильмы: 17 оценок
Места: 12 оценок

Друзья (4)

Всего 4 друга

Планы (13)

фильм Хижина в лесу
ресторан Le Cave Dell Vino
ресторан Бриош
фильм Распутник
фильм Мстители
Весь список

Отзывы

  • Мои
  • Друзей
  • Киев
Отзывы (30)  |  Комментарии (1)

Оценивает фильм на: 6!

Фильм

Воспитание чувств

15 мая 2011, 15:46

До попередніх відгуків можна додати лише те, що Розамунд Пайк перевершила себе - після ролей розумних жінок в бондіані та останній Гордості зіграти тупу і красиву, мов пробка, дівулю, яка після слів "I'm going to read English" питає "read? English what? books?" і демонструє глибинні знання народностей світу - "Латина? Забий! Знавці кажуть, що через 30 років латиною не розмовлятиме навіть латинський народ!" - респект!
Із задоволенням перегляну повторно. Років через п'ять. Одним словом, британський вам респект, панове творці=)

Этот отзыв полезный? Да Нет        4 / 0

Оценивает фильм на: 5

Фильм

Тор

15 мая 2011, 15:12

Повернулася у ті хороші часи, коли Світове дерево, Асгард, Одін, Тор і Локі значили для мене більше, аніж давні греки і римляни разом узяті)))
А завдяки вставкам із "сучасності" рекомендую усім любителям спецефектів, екшну, проте також тим, хто любить спостерігати за духовним перевтіленням головного героя (і нарешті я можу із чистою совістю використовувати термін "герой" - вже за це фільму тверда четвірка!!)
Ще один бал заробив Том Хіддлстон - я все розумію, гіперпозитивний і накачаний Тор сниться більшості глядачок, проте Локі forever!!! До того ж, фільм is to be continued *grinning*

Этот отзыв полезный? Да Нет        5 / 0

Оценивает фильм на: 6!

Фильм

Смерть на похоронах

15 мая 2011, 01:14

Фільм у найкращих традиціях британської класики!!! Тонко, стильно, смачно... Блискучий підбір акторів, відомих здебільшого не за головними ролями - і слава Богу! Що завжди грає на користь британського кіно, то це красиві у своїй простоті люди - Алан Тьюдік, Дейзі Донован, Кріс Маршал... блаженство - погляд на них відпочиває =)
Діалоги неперевершені, як і абсурдні, проте життєві ситуації фільму - Вам замість труни із померлим батьком привозять іншу - sorry, випадково помилилися - німа сцена; ти не платитимеш свою половину за похорони? ах так?? і скандал на весь будинок; прошу, отче, іще 5 хвилин, іще коротка перерва, іще трохи - і святий отець вибухає несвятим потоком слів; куди сховати труп? ну, до першого трупа - все одно той у земельку відправиться!
і це британці, котрі більш за все цінують вміння опанувати себе...
Не пожалкувала ані секунди. Для любителів чорного гумору, комедії діалогів та британської англійської. Не фільм - канфєтка!!!

Этот отзыв полезный? Да Нет        6 / 0

Оценивает ресторан на: 3

Ресторан

Основной инстинкт

11 мая 2011, 22:16

Побувавши в шоколадному бутіку Основний інстинкт, вийшла звідти з суперечливими відчуттями, що були спричининені:
допитом в найкращих традиціях штазі "звідки Ви про нас дізналися? по ТВ бачили? а де? канали, явки, паролі?", що викликав бажання поцікавитися, чи не вийти нам в ті ж двері;
зарозумілим поясненням, де що лежить, із чого складається і в яку ціну (див. пункт 1, ми зазначили, що прийшли уперше!);
завищеними цінами (Львів і Західна Європа попереду і за креативом, і за доступністю шоколадних смаколиків).
Як виявилося, похвалити можна лише щербет "Chocolate trio" з курагою, мигдалем і зеленими фісташками. Подруга казала, що ще варті уваги цукерки із цвіллю - перевірю, думку Ольги ціную досить високо. Але потім експериментувати перестану.
На сайті Основний інстинкт є купон на безкоштовну цукерку, що можна роздрукувати (не перевіряла). Але вже після знайомтва із сайтом зрозуміла, за що люди платять 69 або 99 грн/100 грам цієї насолоди - за розробку і дизайн Показать весь отзыв

Этот отзыв полезный? Да Нет        5 / 0

Оценивает фильм на: 4

Фильм

Я номер четыре

9 мая 2011, 22:03

Нічого так, мікс екшну та фантастики іще ніколи не підводив))) монстри, прибульці, нелюдські здібності і різноманітні людські якості в контексті американської high school дивитися можна. Не фонтан, але й не сумно. Боюся, що треба дивитися англійською – тож насолоджуйтеся перлами типу Sam, focus – what flew out of the truck? i He killed Henry. I want him!, якщо хочете, аби мозок відключився, а очі подивилися гарну картинку=)

Этот отзыв полезный? Да Нет        3 / 0

Оценивает фильм на: 3

Фильм

Бестия

9 мая 2011, 22:01

А могло би бути й кіно... Красуня і чудовисько ХХІ століття не вразили ані підбором акторів, ані їхньою грою, ані сюжетом... передбачуваний кінець... wasted time =( єдине, що можуть почерпнути із цього фільму представники чоловічої статі, то це поради відьми Золи-Кендри та сліпого вчителя Вілла: хочеш купити дівчину подарунками – думай головою, що саме вона любить (фантазія головного персонажа далі Brocard, ексклюзивних сумок і взуття марки Manolo Blahnik не йде); пиши довгі листи на папері; зрештою, покажи себе справжнього – хто не ризикує – що ж...
І ви не ризикуйте витратити час на такий фільм. Чесно)

Этот отзыв полезный? Да Нет        2 / 0

Оценивает фильм на: 5

Фильм

Дрянная девчонка

7 мая 2011, 21:15

Да заклеймят меня все за этот отзыв, но что-то в этом фильме есть) Алекс Петтифер, что ли)))
Да, сюжет затасканный, но история американки, которую изгнали в Англию учиться, которая превращается из ёжика в приличного персонажа, находит друзей-подруг и самое себя – добрая такая сказочка – упорно продолжает занимать место на моём жестком диске… Фильм даже разошелся на цитаты!
Если вам 15, не хочется думать, зато хочется сладкого – смотрите. Всем остальным не советую) Но агитирую за оригинальную звуковую дорожку!!!

Этот отзыв полезный? Да Нет        5 / 0

Оценивает место на: 6!

Место

Ботанический сад им. Гришко

7 мая 2011, 20:43

Не подумайте, що ми з Олександрою змовилися - була там два дні тому і просто не можу не поставити 6)))
Ціни на квитки не кусаються, eins. Ніхто не зганяє відвідувачів із стежок, газонів, клумб і дерев, куди любителі фотозйомки потрапляють у пошуках ідеального кадру, zwei. Територія прибрана, drei. (хоча є ризик бути захороненим під скошеною травою - Achtung;) Є місця для шашликів, vier. Тюльпани, магнолії, бузок радують око і нюх, fünf.
Мінуси - заборона спортивних засобів та кліщі. Хоча дівчинку на самокаті все-таки якось пропустили, або я не знаюся на спортивних засобах)
Вердикт - іти! З провіантом та хорошою компанією. Буде чим поповнити черговий фотоальбом;)

Этот отзыв полезный? Да Нет        3 / 0

Оценивает фильм на: 5

Фильм

Неотразимая Марта

7 мая 2011, 20:33

Все офіційне резюме про фільм Bella Martha вмістилося у 3 фрази: Es gibt kein Rezept für die Liebe. Aber jede Menge Zutaten. Ein Film für Genießer… (Для кохання не існує рецепту, проте є безліч інгредієнтів. Фільм для гурманів...)
Від себе можу додати лише – це кіно для істинних гурманів Кухні та Німецької мови=) Мартіна Ґедек, що зіграла головну жіночу роль в Das Leben der Anderen, геніально грає Шефа – божевільну, захоплену справою всього життя, в якому немає місця ані сім'ї, ані коханню, ані простому походу в кіно – там царить суцільна Кулінарія... Що стосується Серджо Кастеллітто, це саме той випадок, коли починає здаватися, ніби розумієш італійську мову!
Потрапляючи за куліси ресторану, мимохідь ставиш собі питання – чи те саме відбувається у твоїх улюблених закладах, чи там іде битва холодної логіки та інтернаціональних пристрастей, традицій та новаторських ідей – не побоюся цього слова, битва за наші душі)))
Одне знаю точно – приготуйте пасту, а потім із Показать весь отзыв

Этот отзыв полезный? Да Нет        4 / 0

Оценивает место на: 3

Место

Мамаева Слобода

3 мая 2011, 10:51

Погоджуючись із Олександрою, можу додати таке: якщо вже захочеться відвідати "Слободу", рекомендую неділю (як люб'язно пояснив охоронець, саме тоді відчинені усі об'єкти – що ще потрібно перевірити...)
Мамаєва слобода позиціонувала себе із моменту відкриття влітку 2009 як покращений аналог Пирогово – так, справді, хатки новіші, стежки в кращому стані, територія невеличка, не насмічено, є коза, дикі свині, кури й коні. Проте все пронизано духом заробітку – від 40 чи 10 грн лише за вхід і користування туалетами (дорослі/діти відповідно), окремо платіть за катання на конях, майстер-класи, дорогі сувеніри, карту території (за таку ціну можна було б її і безкоштовно додавати – не в такому пафосному форматі А4), ще дорожчий шинок – 16 грн за шматочок хліба із печі не хотіли? Тут не відчувається атмосфера українського поселення тих часів – в хатах бідна експозиція, саж взагалі використовується як сховище мітел і відер прибиральниці, а наглядачі за хатами поводяться гірше, Показать весь отзыв

Этот отзыв полезный? Да Нет        5 / 0

1 | |

Статус

 (Что это?)
Эксперт ресторанов
Гуру кино
Любитель театра

Мне нравится

Фильмы:

Воспитание чувств, Тор, Смерть на похоронах, Дрянная девчонка, Неотразимая Марта, Гордость и предубеждение, Секс и город 2

Все фильмы

Кинотеатры:

Украина

Спектакли:

Сорочинская ярмарка

Театры:

Театр оперетты, Театр на Подоле (Гостиный двор), театр Колесо

Рестораны:

Сушия, Бассейная, Мураками в бизнес-центре "Европа Плаза", Этно, Пузата хата на Бассейной, Cafe de Paris, Желтое Море

Музеи и галереи:

Культурно-образовательный центр "Мастер Класс"

Места:

Ботанический сад им. Гришко