This version of the page http://www.zp-pravda.info/index.php?limitstart=1141 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-15. The original page over time could change.
Репортаж номера
 

Запорізька правда

ОФІЦІЙНО
Виховання батогом » Дві кримінальні справи щодо побиття батьками своїх дітей розглянув Новомиколаївський районний суд. У першому випадку про побиття дитини правоохоронці дізналися від матері хлопчика, яка подала позов на вітчима, у другому хлопчик сам звернувся в місцеву службу в справах неповнолітніх райвідділу міліції із проханням відправити його жити в інтернат, подалі від мачухи, яка його постійно б'є.
Мільйони, мов ріки течуть » Минулого тижня фахівці податкової міліції області мобілізували до бюджетів усіх рівнів 1,2 мільйона гривень. Із незаконного обігу вилучили товарно-матеріальних цінностей на 223,9 тисячі гривень, у тому числі, майже на сто тисяч гривень - алкогольних напоїв.
"Катала" вдома "Графську" і "Пшеничну" » Співробітники відділу податкової міліції Жовтневого району, під час санкціонованого райсудом обшуку, вдома у місцевої жительки, 1965 року народження, виявили "підпільний" цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Під час обшуку приміщень і гаража вилучили 1,758 тонни спирту, 275 літрів водно-спиртової суміші і 350 склянок підробної горілки відомих брендів, готової для вживання. Всього у неї вилучили товарно-матеріальних цінностей на 95,4 тисячі гривень.
Віконних справ "майстер" » Податкові міліціонери облДПА виявили виготовлення металопластикових вікон місцевим підприємцем, який не мав дозвільних документів на цей вид діяльності. У нього вилучили кілька верстатів, інструментів і готової для реалізації продукції майже на сто тисяч гривень.
У гостях у школярів » Фахівці Запорізької митниці побували в гостях у школі-інтернаті для дітей з вадами зору.
Видавали навантажувачі за старі » На митну територію України прибули з Польщі два телескопічних навантажувачі, а підприємство-імпортер пред'явило для митного оформлення документи з неправдивими даними.
Електронне декларування - зручно і вигідно » На Запорізькій митниці розпочали впровадження проекту "Електронна митниця" реформування митної служби для реалізації Концепції "Обличчям до людей".
Репортаж номера

Що хвилює людей

Під головуванням очільника ЗОДА Олександра Старуха відбулося засідання колегії облдержадміністрації. Участь взяли - заступник голови Запорізької обласної ради Анатолій Світлицький, заступники голови ОДА Олександр Сін, Микола Фролов, Геннадій Фукс і  Роман Дригинич, керівники районів та міст регіону, фахівці управлінь та структурних підрозділів ОДА. На колегії розглянули питання про роботу зі зверненнями громадян у поточному році та про заходи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області щодо підготовки та проведення виборів Президента України. Олександр Старух загалом позитивно оцінив організацію відповідної роботи.

Детальніше... Додати коментар
 

На території все спокійно, або Як Юрій Танкушин і рідню підняв, і династію створив

Майже чверть століття працює в органах МВС старший інспектор центру дільничого дізнання Токмацького району, підполковник міліції Юрій Танкушин. Починав службу охоронцем, а останні 20 років він - беззмінний дільничний інспектор на території трьох сільрад району. Під його опікою перебувають більше шести тисяч селян. А ще Юрій Валерійович - засновник міліцейської династії Танкушиних.

Детальніше... Додати коментар
 

На запорізькій землі немає нецікавих стежок

Студенти пропонують везти туристів у Великобілозерський і Веселівський райони, на Михайлівщину, в Гуляйполе й Енергодар. "Сім туристичних маршрутів України" - назва всеукраїнської акції, до якої, на пропозицію ЗАТ "Запоріжтурист", долучилися молоді туристичні менеджери із запорізьких вузів.

Детальніше... Додати коментар
 

"Так і запишіть: любов до дітей!"

За три неповних роки в дитячих садках області стало на дві тисячі малюків більше, і в них з'явилося багато молодих вихователів. День довкілля… Чи не правда, ця назва вбирає в себе дуже багато? Третій рік поспіль з'їжджаються в Запоріжжя ті, хто займається вихованням найменших жителів нашої області. Ось і цього разу зал міського центру дитячої та юнацької творчості був повнісінький.

Детальніше... Додати коментар
 

"…А за ним поспішають янголи із дарунками"

Миколай кинув дві золоті кулі у вікно бідної оселі, а третю - в трубу комину, подавши приклад анонімного благодійництва. Відверто кажучи, в дитинстві я про святого Миколая навіть не чула. У нашій країні його образ затуляв новорічний Дід Мороз, на заході - Санта Клаус. Лише недавно я дізналася, що обидва ці персонажі - "винаходи" ХХ століття. Виявляється, різдвяного улюбленця американців: веселого дідуся в червоній курточці, червоних штанах і червоному ковпачку - створила компанія "Кока-Кола". Той Санта Клаус (або Сінтер Клаас), якого свого часу шанували голландські переселенці до Америки, носив білий одяг. Але "Кока-Кола" заради реклами "вдягла" його в свою фірмову уніформу!

Детальніше... Додати коментар
 

Фіточай для Оксанок і Петриків

У дитячому садку "Барвінок" у Кам'янці-Дніпровській малюків навчають дихальній гімнастиці і водять "доріжкою здоров'я". Не встигли ми увійти в приміщення, а вже були зачаровані. Дитячий садок "Барвінок" НВК №2 - наче казковий оазис серед зимових кам'янських вулиць. Нечасто побачиш стільки клумб, які навіть у грудні прикрашають двір. А дитячі майданчики під хмарним небом так і ваблять погляд яскравими фарбами.

Детальніше... Додати коментар
 

Про джерела інвестицій у розвиток області

Відбувся традиційний брифінг голови обласної держадміністрації Олександра Старуха. На початку заступник голови ОДА Микола Фролов поінформував про епідеміологічну ситуацію в нашому регіоні. Потім очільник області розповів про залучення державних капітальних вкладень в економіку регіону. Найбільш потужним джерелом інвестицій на реалізацію інвестиційних проектів в області, за його словами, залишаються бюджетні кошти. За період з 2004 по 2009 рік із цього джерела на розвиток регіону спрямовані два мільярди 491 мільйон гривень. Причому левову частку цієї суми - 86,1 відсотка (2 млрд. 146,3 млн. грн.) складають саме державні капітальні вкладення.

Детальніше... Додати коментар
 
Більше статей...
  • Тепло для підгірнянських школярів
  • Тигри в ялинкових "джунглях"
  • "Південний слід" катастрофи в Чорнобилі болітиме нам ще довго
  • Розкриття кожного злочину потребує багато сил і нервів
  • Балабушки із сюрпризом
  • Традиційні страви передріздвяних вечорниць
  • Забути про дрова і замурзані каструлі
  • «
  •  Початок 
  •  Попередня 
  •  161 
  •  162 
  •  163 
  •  164 
  •  165 
  •  166 
  •  167 
  •  168 
  •  169 
  •  170 
  •  Наступна 
  •  Кінець 
  • »


Cторінка 164 з 230

Рубрики

Головне меню

Шановні читачі!

Якщо ви не знайшли потрібну статтю або матеріал, будь ласка, скористайтеся пошуком, або завітайте до нашого архіву

Переглянути хіти змісту : 1002139

Архів

травня 2011
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

опитування

Що ви думаєте про нашу медицину? Як у нас лікують?
 

відвідувачі

На даний момент 451 гостей на сайті

Погода

Партнери

 

 


SOS!

ДОПОМОЖІТЬ ЗБЕРЕГТИ ПЕРСПЕКТИВНУ КОМАНДУ

Я звертаюся до всіх, кому небайдужа доля українського жіночого гандболу, зокрема нашої команди "Запоріжжя-ЗДІА", яка завоювала срібні нагороди чемпіонату України. Сьогодні в ній зібрані воістину талановиті, перспективні дівчата, і дуже шкода буде, якщо цей багатообіцяючий колектив розпадеться.

Випадкове фото


Нові публікації

  • Нам світить день святої перемоги
  • Головний корпус “Інтелекту” – наче іграшка
  • Акценти бердянського свята
  • Запорізькі науковці - "винахідники року"
  • Співають висоти про буремні дні

Популярні статті

  • Вічний двигун все-таки існує, або Історія одного відкриття, розказана мрійником із Кирилівки
  • Як оформити закордонний паспорт, заощадивши 150 гривень
  • "ВІРУЮ З НАРОДЖЕННЯ"
  • Великодні писанки із Благовіщенки
  • ЦЕНТР, ЯКИЙ ВСІХ ОБ'ЄДНАЄ

передплата

Місячна вартість триразового випуску (для пільгових категорій населення) за індексом 21707  – 11 грн. 7 коп.; місячна вартість четвергового випуску (для пільгових категорійнаселення) за індексом 217088 грн. 57 коп. Місячна вартість триразового випуску для організацій, підприємств, установ та населення, на яке не поширюються пільги, за індексом 6109614 грн. 89 коп.; місячна вартість четвергового випуску для підприємств, організацій, установ та населення, на яке не поширюються пільги, за індексом 4040112 грн. 49 коп.



Ремонт samsung, а также сервисный центр samsung дает гарантию на www.telemama.ru. | Здесь номера шин в нижнем новгороде. | предлагаем копир "Рико": цены у официального дилера