This version of the page http://www.onlandia.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-14. The original page over time could change.
Онляндія - Головна
Українська  |  Русский Додати до обраного  |  Зробити стартовою
Безпека дітей в Інтернеті
ПОРТАЛ ДЛЯ ДІТЕЙ, БАТЬКІВ, УЧИТЕЛІВ


 
Microsoft досліджувала готовність дітей до цифрової епохи
12 травня 2011 р.

Корпорація Microsoft разом з “Національним альянсом комп’ютерної безпеки” (National Cyber Security Alliance, NCSA) опублікували результати дослідження, присвяченого готовності школярів і студентів США до життя в сучасному цифровому світі. Дослідження стосується, зокрема, того, наскільки школярі знайомі з основами онлайн-безпеки та етики, наскільки вони володіють навичками, життєво необхідними в наш час.

Дослідження показало, що сучасні школи добре оснащені технічно. Багато школярів добре обізнані з сучасною технікою і технологіями, вміють їх використовувати для навчання і в повсякденному житті. Однак такий підхід до вивчення технологій не достатній для успішного життя в сучасну високотехнологічну епоху.

Увага! Конкурс "Онляндія - територія безпечного Інтернету"
18 квітня 2011 р.

Програма «Онляндія – безпека дітей в Інтернеті» оголошує новий конкурс «Онляндія – територія безпечного Інтернету»!

Організатором конкурсу виступає компанія «Майкрософт Україна».

Партнером конкурсу є компанія HP.

 

Поширення діяльності програми "Онляндія - безпека дітей в Інтернеті"
12 квітня 2011 р.

Тема безпеки дітей в Інтернеті з кожним роком стає все актуальнішою. Результати дослідження, які були проведені в рамках програми «Партнерство в навчанні» компанією «Майкрософт Україна» спільно з кафедрою превентивного виховання та соціальної політики ЮНЕСКО в Україні наочно демонструють необхідність проведення різноманітних регіональних заходів.

Заходи до Дня безпечного Інтернету
7 березня 2011 р.

Щороку у другий вівторок лютого в Європі відзначається День безпечного Інтернету. Україна, завдяки ініціативи "Майкрософт Україна", вже третій рік поспіль проводить заходи до Дня безпечного Інтернету.

Цього року компанія "Майкрософт Україна" намагається не лише привернути увагу громадськості до ризиків в мережі, а й підкреслити значення школи у навчанні дітей користуванню Інтернет.

Другий Всеукраїнський форум вчителів-новаторів "Партнерство в навчанні"
13 лютого 2011 р.

Шановні освітяни,

Компанія «Майкрософт Україна» організовує Другий всеукраїнський форум вчителів-новаторів «Партнерство в навчанні» за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді і спорту України, Національної Академії педагогічних наук України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти та Київського університету ім. Бориса Грінченка. Цей захід збере 400 працівників сфери освіти: представників державних освітніх структур, директорів обласних і районних інститутів післядипломної педагогічної освіти, провідних методистів та вчителів. Метою заходу є просування передових новітніх технологій у роботі вчителів для підвищення рівня середньої освіти в Україні.

КОНКУРСИ
Конкурс "Онляндія - територія безпечного Інтернету"
18.04.2011 - 26.05.2011
Детальніше...
 
ФОТОГАЛЕРЕЯ
Наймолодші учасники....
Наймолодші учасники....
 
ПОРАДА ТИЖНЯ
Порада тижня для розумних користувачів Інтернету. Фішинг.
Ніколи не відповідайте на повідомлення електронної пошти від банку або компанії, яка випустила кредитну...
 
СОЦІАЛЬНА АКЦІЯ
Більше половини дітей, які користуються Інтернетом, нічого не знають про ризики в мережі
В Україні 96% дітей віком від 10 до 17 років користуються Інтернетом, але більше половини не знають про те,...
 
ОПИТУВАННЯ ДНЯ
Я використовую брандмауер:

Відповісти