Продукти
Конструктивні рішення
Технічна інформація
Сертифікати
Де купити?
Калькулятор ТІ
Загальна інформація
Наша діяльність
Новини
Майстер-клас
Інформаційні матеріали
Питання – відповідь
Отримати консультацію
Контакти

Тепло- і звукоізоляційні матеріали зі скляного штапельного волокна URSA GLASSWOOL

Продукти зі скляного штапельного волокна URSA GLASSWOOL ® створять оптимальні умови й комфортний клімат у приміщенні. Відмінні властивості ізоляційних матеріалів URSA допоможуть зберегти тепло, вберегти від шуму, а клас НГ значно знизить ризик поширення вогню.

 

Мати PureOne 37 RN


Це унікальний матеріал найвищої якості для бездоганної тепло- та звукоізоляції. Завдяки новому зв’язуючому – акрилу, цей матеріал володіє новими, недосяжними для мінеральної ізоляції попереднього покоління, властивостями: приємний на дотик, нагадує натуральну бавовну чи вовну, не колеться і практично не створює пилу, не містить фенолу і формальдегіду. Окрім цього, це будівельний матеріал без запаху, легкий, чистий та білосніжний. Поставка у вигляді рулонів.

далі
Плити PureOne 34 РN

Це унікальний матеріал найвищої якості для бездоганної тепло- та звукоізоляції. Завдяки новому зв’язуючому – акрилу, цей матеріал володіє новими, недосяжними для мінеральної ізоляції попереднього покоління, властивостями: приємний на дотик, нагадує натуральну бавовну чи вовну, не колеться і практично не створює пилу, не містить фенолу і формальдегіду. Окрім цього, це будівельний матеріал без запаху, легкий, чистий та білосніжний. Матеріал більш щільний та має кращі звукопоглинальні властивості. Поставка у вигляді плит.

далі
URSA Скатний Дах Преміум

Нова технологія для тепло- і звукоізоляції скатних дахів. Матеріал спеціально призначений для застосування в якості міжкроквяний ізоляції в конструкціях скатних дахів. Забезпечує ефективну теплоізоляцію, а також має відмінні шумопоглинаючими властивостями. Випускається у вигляді мату товщиною 150 мм. Розміри мату 1200х3900 мм дозволяють нарізати матеріал як вздовж, так і впоперек, що особливо зручно при монтажі в конструкціях дахів з нестандартним кроком крокв. Особлива структура матеріалу, відповідно до технології URSA Spannfilz, надає матеріалу підвищену пружність і гарантує стабільне положення в конструкції на весь термін служби.

далі
URSA Cкатний дах плюс - Мати URSA DF 35

 

Матеріал призначений для застосування в конструкціях скатних дахів, перегородок, підлоги та перекриття з довільним кроком несучих елементів. Забезпечує найбільш щільне прилягання в сполученнях з вузлами конструкції за рахунок високої стисливості і пружності. Використовується 100% обсягу закупленого матеріалу. Має покращені характеристики. Ізоляційні мати URSA DF 35 – зі скловолокна, стиснуті в об'ємі, паропроникні, постачаються у вигляді рулонів.

далі
URSA Cкатний дах - Мати URSA DF 40, М-15

Матеріал призначений для застосування в конструкціях скатних дахів, перегородок, підлоги та перекриття з довільним кроком несучих елементів. Забезпечує найбільш щільне прилягання в сполученнях з вузлами конструкції за рахунок високої стисливості і пружності. Використовується 100% обсягу закупленого матеріалу.
Ізоляційні мати URSA DF40 - зі скловолокна, стиснуті в об'ємі, паропроникні, постачаються у вигляді рулонів.

 
далі
URSA Універсальний рулон М 11

Найбільш відомий продукт, рекомендований для використання в горизонтальних і в деяких вертикальних будівельних конструкціях. Відмінні тепло-і звукоізоляційні властивості і найкраще співвідношення ціна/якість, роблять цей продукт максимально затребуваним і ефективним для тепло- і звукоізоляції.
Ізоляційні мати URSA M11 - зі скловолокна, стиснуті в об'ємі, паропроникні, постачаються у вигляді рулонів.

далі
URSA Універсальний рулон - Мати URSA Standard

Універсальний продукт зі скляного штапельного волокна, рекомендований для використання в горизонтальних і в деяких вертикальних будівельних конструкціях. Відмінні тепло-і звукоізоляційні властивості і найкраще співвідношення ціна/якість, роблять цей продукт максимально затребуваним і ефективним для тепло- і звукоізоляції.
Ізоляційні мати URSA Standard - зі скловолокна, стиснуті в об'ємі, паропроникні, постачаються у вигляді рулонів.

далі
URSA Універсальна фольгована - URSA М 11-Ф

Спеціальне виконання марки URSA M11. Вироби в заводських умовах покриті (кашовані) шаром пароізоляції – алюмінієвою фольгою. При застосуванні даного продукту не потрібно встановлювати додатковий шар пароізоляції. Незамінний при утепленні лазень та саун, а також в якості внутрішнього шару теплоізоляції для всіх інших конструкцій, де необхідний паробар'єр. 
Ізоляційні мати URSA М11-Ф вироблені зі скловолокна, односторонньо ламіновані фольгою, постачаються у вигляді рулонів.

далі
URSA Фасад Преміум Плити URSA AKP 3/V

Матеріал преміум класу для застосування в системах утеплення з вентильованим повітряним прошарком. Використовується в якості зовнішнього шару при одношаровому і двошаровому утепленні багатоповерхових і висотних будівель. Матеріал обклеєний (кашований) чорним склополотном підвищеної щільності, завдяки чому не вимагає установки додаткового вітрозахисту. Має відмінні теплоізоляційні та звукоізоляційні характеристики, а також високу формостабільність.  

далі
URSA Фасад плюс - Плити URSA FDP 2/V

 

URSA Фасад плюс - Плити URSA FDP 2/V Напівжорсткі, еластичні ізоляційні плити URSA FDP 2/V зі скловолокна, односторонньо ламіновані склополотном (чорний або білий кольори), стиснуті в об'ємі, паропроникні, гідрофобізовані.
Покриття зі скловолокна забезпечує захист волокон матеріалу від вивітрювання й надає їм додаткової міцності, відіграє роль екрану, що запобігає проникненню вологи в матеріал, виконує функцію вітрозахисту.
Матеріал спеціально призначений для застосування в системах утеплення з вентильованим повітряним прошарком. Використовується в якості зовнішнього шару при одношаровому та двошаровому утепленні багатоповерхових і висотних будівель. Має покращені характеристики.

далі
URSA Фасад - Плити URSA FDP 1/V

 

Напівжорсткі, еластичні ізоляційні плити URSA FDP 1 / V зі скловолокна, односторонньо ламіновані склополотном (чорний або білий кольори), стиснуті в об'ємі, паропроникні, гідрофобізовані.
Покриття зі скловолокна забезпечує захист волокон матеріалу від вивітрювання й надає їм додаткової міцності, відіграє роль екрану, що запобігає проникненню вологи в матеріал, виконує функцію вітрозахисту.
Матеріал спеціально призначений для застосування в системах утеплення з вентильованим повітряним прошарком. Використовується в якості зовнішнього шару при одношаровому та двошаровому утепленні багатоповерхових і висотних будівель.

далі
URSA Акустична плита - URSA AKP 1/V


Матеріал, виготовлений із штапельного скляного волокна, призначений для застосування в якості акустичної ізоляції внутрішніх перегородок та системи підвісних стель. Одоносторонньо ламінований склополотном чорного кольору. Поставляєтся у вигляді плит.
далі
URSA Тиха підлога Плити URSA TEP

 

Матеріал із штапельного скловолокна, що завдяки своїй високій густині може використовуватись в конструкції «плаваючої» підлоги у якості шару, що ізолює від ударного шуму.

далі
URSA Універсальна плита URSA PL 1

 

Легкий і пружний матеріал, призначений для застосування в конструкціях перегородок і каркасних стін при кроці несучих елементів 600 мм. Форма і геометричні розміри дозволяють проводити монтаж плит силами однієї людини.
Тепло- та звукоізоляційні плити URSA PL 1 виготовлені зі скловолокна, паропроникні, стиснуті в об'ємі.

далі
URSA Універсальна плита плюс - URSA PL 2, П-15


Легкий і пружний матеріал, призначений для застосування в конструкціях перегородок і каркасних стін при кроці несучих елементів 600 мм. Форма і геометричні розміри дозволяють проводити монтаж плит силами однієї людини. Має покращенні характеристики.

Тепло- та звукоізоляційні плити URSA PL 2 виготовлені зі скловолокна, паропроникні, стиснуті в об'ємі.

далі
КартаУмовиКонфіденційність