This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=4 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-10. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  29.04.2011 17:28:19 Андрій
  Пропозиції з покращення сервісу
  Доброго дня ! З самого початку руху користуюсь послугами елктропоїзда підвищеного комфорту Київ-Рокитно-Київ майже кожного дня зранку і ввечері.Останній рік рухомий склад,що слідує за даним напрямком,а він кожного дня один і той самий, був і є в жахливому стані,взимку більшість вагонів не опалювалося (благо зараз це вже не так страшно),вввечері світло не працює,туалет працює один,але зайти в нього неможливо із-за страшенного запаху,який поширюється по всьому складі і це далеко не все.Багато читаю про запровадження якихось новітніх технологій за залізниці,щоб збільшити комфорт і кількість пасажирів.А може варто просто навести елементарний порядок і чистоту і люди будуть частіше користуватися послугами залізничного транспорту,зокрема з Білої Церкви їде кожного дня до Києва шалена маса людей на роботу.Не надіюсь ні на які покращення в моєму випадку,але все-таки запитую - може слід звернуи на це увагу? Від цього також залежать ваші прибутки.
  Відповідь: Повідомляємо, що приміські перевезення здійснюються в умовах гострої нестачі фінансових ресурсів та спеціалізованого рухомого складу. Одним із ключових питань у роботі залізничного транспорту є зниження збитковості від пасажирських перевезень шляхом зменшення експлуатаційних витрат. Також повідомляємо, що з метою безпечного перевезення пасажирів та відповідного санітарно-технічного стану вагонів електропоїздів на залізниці передбачена планово-попереджувальна система проведення ремонтів електропоїздів із заходом їх через кожні 7 діб в основне депо Фастів для виконання технічного обслуговування чи поточного ремонту вагонів. Ваше зауваження стосовно брудного туалету та несправності світла у вечірні години доведено до причетних працівників з метою вжиття невідкладних заходів.

  28.04.2011 14:39:17
  Інше
  Куплен билет Львов - Симферополь, посадку на поезд буду производить в г. Хмельницком. Мне нужно чтото сделать, чтобы купленные мною места сохранились за мной?
  Відповідь: Згідно п. 7.1. “Правил перевезення пасажирів…“, затверджених наказом МТЗУ від 27.12.2006 № 1196: Якщо пасажир придбав проїзний документ від станції відправлення поїзда, а посадку хоче здійснити на проміжній станції на шляху прямування поїзда, не пізніше ніж за 1 годину до відправлення поїзда пасажир повинен проінформувати про зміну станції посадки відповідного працівника станції відправлення (чергового помічника начальника вокзалу). Станція відправлення зобов’язана видати начальнику поїзда попередження про посадку пасажира на проміжній станції. Дана послуга безкоштовна. Якщо пасажир здійснив посадку в поїзд на проміжній станції, не попередивши станцію відправлення, він має право на зайняття місця, указаного у проїзному документі, при умові, що воно вільне. У разі, якщо воно зайняте, начальник поїзду, без додаткової плати, надає місце в міру звільнення місць іншими пасажирами.

  27.04.2011 15:45:01 Валерия
  Інше
  Скажите, пожалуйста, у меня есть билеты, купленные в Киеве: два по Украине и один Киев-Москва. Могу ли я сдать их в Москве?
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно з п.19.3 "Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України" - станція повернення платежів зобов'язана зробити відмітку на проїзному документі про припинення його дійсності та повернути місця, зазначені в ньому, для продажу. Проїзний документ видається пасажиру для отримання платежів у країні, де оформлений проїзний документ. Тобто, у Вашому випадку, Ви можете здати проїзні документи в м. Москва, але гроші за проїзні документи отримаєте у м. Києві, там де були оформлені проїзні документи.

  26.04.2011 16:47:34 Любовь
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Подскажите, пожалуйста, - возможно ли на сегодняшний день сделать перевозку домашних вещей при помощи ж/д контейнера(до 3-х тн) по маршруту: ст. Сватово, Донецкая ЖД на ст. Нежин, ЮЗЖД. Куда обратиться? И какова примерно стоимость данной перевозки? спасибо!
  Відповідь: Уважаемая Любовь Николаевна! Станция Сватово закрыта для работы со среднетоннажными контейнерами. Ближайшая станция, с которой Вы можете осуществить данную перевозку - станция Рубежное. Так же хотелось бы отметить, что станция Нежин, в свою очередь, закрыта для работы с контейнерами. Ближайшая станция, которая может принять в свой адрес контейнер – станция Киев-Лиски. Стоимость данной перевозки составляет 205 грн. 20 коп. с НДС.

  26.04.2011 10:18:59
  Інше
  Підкажіть,будь-ласка, чи будуть додаткові потяги 6.05.2011 з Києва до Ужгорода?
  Відповідь: На 6.05.2011 призначено додатковий поїзд № 537/538 Київ-Ужгород відправленням з Києва о 20.06 прибуттям до Ужгорода об 11.30, а також поїзд № 207/208 Київ-Ужгород відправленням з Києва о 16.30, прибуттям до Ужгорода о 9.40. З повагою,

  26.04.2011 00:22:05 Дмитрий
  Зміни графіка руху
  Будет ли назначен поезд 221\222 киев-керчь в летнее расписание?
  Відповідь: Повідомляємо, що детальну інформацію про курсування та розклад руху поїздів можливо отримати на дошках оголошень та довідкових бюро вокзалів, за телефоном (044) 503-70-05, або на офіційних веб-сайтах Укрзалізниці за адресами: www.uz.gov.ua та www.swrailway.gov.ua.

  21.04.2011 15:05:17
  Обслуговування у приміських поїздах
  Работники МВС, СБУ имеют право на бесплатный проезд в пригородном сообщении?
  Відповідь: Безкоштовний проїзд залізничним транспортом у приміському сполученні працівникам Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України законодавством України не передбачено. Однак, постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 1997 року № 922 «Про відшкодування окремим категоріям працівників бюджетних установ та організацій витрат на проїзд у пасажирському транспорті у зв’язку з виконанням ними службових обов’язків» затверджено Порядок відшкодування витрат на проїзд пасажирським транспортом окремим категоріям працівників бюджетних установ та організацій у зв’язку з виконанням ними службових обов’язків, в яких вони працюють або проходять службу, за рахунок коштів, передбачених на утримання цих установ та організацій відповідно до затверджених кошторисів. Відповідно до пункту 3 вищевказаної постанови проїзд працівників на залізничному транспорті здійснюється за такими платними проїзними документами тривалого користування (до одного року): абонементний квиток – в електропоїздах та дизель-поїздах у межах зазначеної дільниці; квиток форми №4 - в електропоїздах та дизель-поїздах у межах залізниці, її дільниць (дільниць); квиток форми №3 - в електропоїздах та дизель-поїздах, а також плацкартних вагонах пасажирських поїздів у межах залізниці, її дільниць або мережі залізниць; квиток форми №3к - в електропоїздах та дизель-поїздах, а також у купейних вагонах пасажирських поїздів у межах залізниці, її дільниць або мережі залізниць. Придбання проїзних документів тривалого користування для працівників, які користуються пасажирським транспортом для службових поїздок, здійснюється за безготівковим розрахунком на підприємствах транспорту установами та організаціями, в яких зазначені особи працюють або проходять службу. Отже, проїзд залізничним транспортом у приміському сполученні працівникам Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України та інших бюджетних установ і організацій здійснюється при наявності проїзного документа.

  21.04.2011 15:05:12 Юрій
  Зміни графіка руху
  Будь-ласка!Надайте інформація щодо можливих змін у розкладі руху приміських електропоїздів на ділянках Запоріжжя-Мелітополь та Мелітополь-Сімферополь у період з 27.04.11 по 10.05.11
  Відповідь: Шановний Юрію ! Станом на 22.04.2011 з метою забезпечення потреб у перевезенні пасажирів у літній період часу та у зв'язку із збільшенням пасажиропотоку у період травневих та пасхальних свят, на дільниці Запоріжжя - Сімферополь з 22 квітня 2011 року щоденно крім вівторка до відміни змінюється маршрут курсування приміських поїздів згідно з розкладом руху 2010 - 2011 р.р.: - п. №6701/6703 Запоріжжя-2 - Мелітополь - Геничеськ замість Запоріжжя-2 - Мелітополь - Джанкой; -п. №6704/6702 Геничеськ - Мелітополь - Запоріжжя-2 замість Джанкой - Мелітополь - Запоріжжя-2. З 22 квітня 2011 щоденно крім вівторка до відміни призначаються приміські поїзди №6706/6705 Геничеськ - Новоолексіївка - Геничеськ згідно книжки розкладу руху приміських поїздів на 2010 - 2011 р.р. Приміський поїзд №№6618/6617 Сімферополь - Геничеськ з 22 квітня 2011 року до відміни призначається у сполученні Сімферополь - Новоолексіївка, на дільниці Новоолексіївка - Геничеськ відміняється. Приміський поїзд №6724/6723 Геничеськ - Сімферополь з 22 квітня 2011 року до відміни назначається у сполученні Новоолексіївка - Сімферополь, на дільниці Новоолексіївка - Геничеськ відміняється.

  21.04.2011 11:34:26 Владимир
  Зміни графіка руху
  Где найти расписание поезда Москва-София, по всему маршруту? Как известно, поезд маршрут не менял, но в расписании, четко указан маршрут через Львов, что связано с причинами, изложенными в ответе от 04.07.2009 10:08:48. Где можно узнать график движения данного поезда по ветке Тернополь-Трембовля-Черновцы? Запросы по станциям результата не дали.
  Відповідь: Действующим графиком движения предусмотрено курсирование поезда № 59/60 Москва-София через Тернополь - Львов - Ивано-Франковск-Коломыю-Черновцы (а не Тернополь - Теребовля - Черновцы). В настоящее время в связи с ремонтными работами поезд Москва-Киев-София курсирует измененным маршрутом через Шепетовку - Здолбунов-Южн - Львов - Черновцы. С уваженем,

  21.04.2011 10:54:42 Алена
  Інше
  Добрый день! Подскажите пожалуйста какие надо документы, чтоб провести собаку 20 кг (щенок) в електричке? Или его паспорта будет достаточно? Заранее спасибо.
  Відповідь: Перевезення собак здійснюється згідно Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України затверджених наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 27.12.2006 № 1196, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 04.04.2007 № 310/13577 та відповідно до пунктів: - 35.7 Собаки великих порід перевозяться у тамбурі вагона поїзда (не більше однієї собаки в тамбурі) у намордниках на металевій чи міцній шкіряній прив’язці під наглядом супровідника. Собаки малих порід перевозяться в приміських поїздах на руках або під сидінням власника собаки. - 34.8 Вартість перевезення собак (більше 1 особини) становить половину вартості проїзду дорослого пасажира за кожну особину чи місце.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...1194