This version of the page http://www.tmm.ua/about/budkomplect.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-09. The original page over time could change.
- Будівельна компанія ТММ

  ТОВ "ТММ-Будкомплект"

ТОВ "ТММ-Будкомплект" засноване компанією ТММ у 2001 році. Основним призначенням заводу є забезпечення всіх будівельних проектів ТММ товарним бетоном та металоконструкціями. Для реалізації такої цілі компанія викупила та реконструювала одне з промислових підприємств-виробників збірного залізобетону. Підприємство було повністю перепрофільоване для потреб монолітно-каркасного житлобудівництва: були встановлені нові технологічні лінії, закуплене сучасне обладнання, налагоджена система постачання якісних матеріалів.

Для підвищення якості продукції на заводі проводять планову модернізацію виробництва у двох виробничих напрямах: випуск товарного бетону та його модифікацій та виробництво металоконструкцій.

На сьогодні виробничі потужності ТОВ "ТММ-Будкомплект" становлять понад 84 тис. куб. м бетону та близько 5200 тонн металевих конструкцій на рік.

Головним постачальниками сировини для виробництва бетону є ВАТ "Бальцем", ВАТ "Кривий Ріг Цемент", ТОВ "Фієста", "Лис", "Кошик". Головними постачальниками сталі для виготовлення металевих конструкцій є ВАТ "Міттал Стіл Кривий Ріг" та ТОВ "Леман-Україна".

Директор:   Підгайний Григорій Іванович
Адреса:м. Київ, вул. Жмеринська, 22
Телефон:(044) 407-16-00

друкуватизакрити X