This version of the page http://www.tmm.ua/about/energo.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-06. The original page over time could change.
- Будівельна компанія ТММ

  ЗАТ "ТММ-Енергобуд" у якості Генерального підрядчика і Генерального контрактора забезпечує реалізацію EPC-контрактів (Engineering, Procurement and Construction - детальна розробка, управління постачанням і спорудою об'єкту) в енергетиці будь-якої складності "під ключ", зокрема:

Розробка проектної документації:

   - техніко-економічне обґрунтування інвестицій

   - проект

   - робоча документація

Проведення дослідницьких робіт на будівельному майданчику, концептуальне /базове /детальне проектування, оформлення всіх дозвільних документів Будівельно-монтажні роботи по спорудженню наступних об'єктів:

   - теплові електростанції

   - теплоцентралі

   - розподільні підстанції

   - кабельні системи до 110 кВ

Комплексне постачання устаткування

Монтаж устаткування і вторинних систем електроживлення

Проведення монтажної і режимної наладки устаткування, гарантійних випробувань, здача енергооб'єкту в гарантійну, а потім і в промислову експлуатацію, розробка системи контролю якості робіт, які виконуються, і постачань.

Створення інфраструктурних об'єктів, сервісне обслуговування після завершення будівництва

На всі роботи, що виконуються компанією, є відповідні державні ліцензії.

ЗАТ "ТММ-Енергобуд" надає енергогенеруючим компаніям технічні рішення по удосконаленню систем управління і комплексної автоматизації на базі устаткування світових лідерів у цій сфері виробництва.

Станом на теперішній момент:

   - завершується реалізація проектів у рамках "Програми по реабілітації і розширенню централізованого теплопостачання м. Києва", що фінансується Світовим Банком - по будівництву і введенню в експлуатацію станції теплопостачання "Позняки" (230 МВт) і реконструкції і технічному переоснащенню станції теплопостачання СТ-1 (500 МВт) у Києві.

   - ведуться роботи по реалізації проекту будівництва підстанції для житлового будинку по вул. Космонавта Комарова (м. Київ);

   - ведуться роботи по реалізації проекту підстанції напругою 110 кВ і інженерних мереж для забезпечення тепловою і електричною енергією житлового комплексу "Місто Сонця" і прилеглих мікрорайонів, м. Київ.

ЗАТ "ТММ-Енергобуд" в 2006-2007 роках успішно реалізувало наступні проекти:

   - по споруді димаря для станції теплопостачання СТ-1 у м. Київ (у рамках "Програми по реабілітації і розширенню централізованого теплопостачання м. Києва", що фінансується Світовим Банком);

   - проект будівництва "під ключ" розподільній підстанції для торгівельно-офісного комплексу по вул. Луначарського, 4, м. Київ.

Компанія успішно виступає в секторі енергетики, де потрібна висока якість і професійна майстерність.

Контактна інформація

ЗАТ "ТММ-ЕНЕРГОБУД" 
Генеральний директор:Толмачов Микола Григорович
Адреса:Україна, 03055, м. Київ, вул. Галі Тимофєєвої, 3
Тел./факс:+38 (044) 593-93-94, 593-93-96
Тел./факс в м. Харків:+38 (057) 714-22-33, 714-22-34
e-mail:iv.office@tmm-energobud.com.ua

друкуватизакрити X