This version of the page http://rock.kiev.ua/arhiv/4/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-04. The original page over time could change.
Киевский Рок Клуб :
Ж
И
В
О
Й
 
З
В
У
К
!
W
W
W
.
R
O
C
K
.
K
I
E
V
.
U
A

НОВОСТИ
· АРХИВ
· CD.РЕЛИЗ
· БЛОГ
РОК.мастерская
· ОСНОВЫ
АФИША
РОК.лица
ФОТО.банк
РОК.контакты
ОБЪЯВЛЕНИЯ
ФОРУМ
FAQ.справка
Привет, Гость!
Статус: н/д
Возможности: 0%

Войти·Регистрация
Музторг · Киев
Гитарный дом
Тарас Бульба
Перекресток
УкрТяжМет
Live in Kiev
Route 66
Белый список 
Избранное
Сегодня
Киев, клуб «44»
Гейзер
Киев, клуб «Прайм»
По той бік
Однавидимость
Артіш
Trapped In Tremble
ЛОГОТИП · АРХИВ ПОСТЕРОВ 

Спрашивайте в магазинах
AtmAsfera - Integro
[2011]
Даний альбом ще раз підкреслює те, що учасники гурту не обмежують себе якимись рамками, а просто намагаються за допомогою музики виразити власні переживання та емоції. Дійсно, хоч деякі композиції тривають досить довго, але й вони не напружують, а так само як і інші проходять крізь тіло і всю суть слухача одним потужним, та водночас ніжним потоком>>>
АРХИВ РЕЦЕНЗИЙ 

Брати Гадюкіни - «Щасливої дороги».

Формально ця львівська супер-група припинила своє існування у 1996-му, залишивши по собі чотири повноцінні студійні альбоми. Автор великої кількості блискучих хітів і фронтмен ГАДІВ Сергій Кузьминський змінив амплуа і влився в ряди клубних DJ-їв. Решта музикантів працює в Києві, де створили студію звукозапису «Гадюкіни Рекордз», на якій і зробили премастерінг альбому «Щасливої дороги». Усі 11 пісень записані в студії «Комора» Володимиром Лещенком у січні 1996.

Слухаючи пісні цього альбому, можна вповні відчути весь шарм гадюкінської естетики тому, що предивна суміш ритм-блюзу, рок-н-ролу, коломийки та регі, лукавство та дотепність текстів - все це залишається актуальним і викликає масу асоціацій.

Джерело: www.atlantic-records.com.ua



Читать в архиве по теме 16:
 
Брати Гадюкіни - справка о группе
18.04.2011
Пісні «Братів Гадюкіних» переспівають всім світом
Концерт пам’яті Сергія Кузьмінського, що відбудеться 3 червня в київському Палаці Спорту, має стати наймасштабнішою подією року в українській рок-музиці
[upd: фото з пресс-конференції]
30.03.2011
«Брати Гадюкіни» зіграють великий концерт пам’яті Сергія Кузьмінського
3 червня у київському Палаці Спорту легендарні «Брати Гадюкіни» разом з кращими українськими рок-музикантами зіграють концерт пам’яті Сергія Кузьмінського «Я вернувся домів». Окрім «гадів» у концерті візьмуть участь «Океан Ельзи», «Воплі Відоплясова», білоруси «Ляпіс Трубєцкой», «ТНМКонґо», «Бумбокс», «Мандри», «ТІК», «ДахаБраха» та ще десять рок-гуртів
03.08.2009
Пішов із життя Сергій Кузьминський
Сьогодні, після тривалої боротьби з важкою хворобою пішов із життя Сергій Кузьминський. На жаль, втішні прогнози лікарів не справдилися, і сьогодні ми втратили справжнього музиканта й людину.
26.11.2007
Giedi Prime Orchestra - Gutsul Chant & Melange Ceremony
Именно так, вероятно, звучал бы придворный космический оркестр клана Харконненов из эпопеи Френка Херберта «Дюна», окажись в его составе король даба Ли Скретч Перри, парочка соблазнительных арабских танцовщиц, капелла гуцульских старушек и цимбалист-виртуоз. На деле же это всего один человек – Сергей Кузьминский, когда-то известный каждому второму из почти 300-миллионного населения СССР как лидер культовой группы «Браты Гадюкины».
21.07.2006
У Братів Гадюкіних цього літа вродило!
Ні, ні, мова не про колорадських жуків на бараболях, і взагалі не про городину-зеленину. «Вродило!» - так називатиметься остання платівка братчиків, записана живцем на їхньому пам'ятному концерті 20 січня цього року в столичному Палаці спорту за участі 12 тисяч глядачів.
23.03.2006
Второй концерт «Гадюкиних» [фото-отчет]
20 марта, Киев, Дворец Спорта - дюжина фоток
22.03.2006
Очередной «гадюшник»
Как говорится, кашу маслом не испортишь. Вот так и с концертом, которого никто не ожидал. Попрощались музыканты с публикой на 10 лет, но благо, не сдержали своего слова и вышли вновь на сцену киевского Дворца спорта.
26.01.2006
«Брати Гадюкіни» - фото с концерта
Дворец Спорта - 10 фото.
25.01.2006
Брати Гадюкіни - следующая встреча состоится через 10 лет
Давно такого не видывали стены Дворца спорта. Если честно, на первый взгляд, это было похоже на мега-тусовку в чём-то похожих друг на друга людей. В чём именно? Да, даже со второго взгляда сказать трудно, но, что не поддается сомнению, большинство из них любят отличную, по-настоящему драйвовую музыку и пиво.
 + 
И это еще далеко не все


Гуцульський рейв екс-соліста «Братів Гадюкіних»


сотрудничество · добавить новость · добавить афишу · контакты
подключайтесь: Twitter
copyleft 2003-2011 www.rock.kiev.ua
No rights reserved