This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4d42eb8e27dd8/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-04. The original page over time could change.
Будинок на Рогозівській,1, відремонтують до червня | Українська правда - Київ

Будинок на Рогозівській,1, відремонтують до червня

Версія для друку     Додати коментар
28.01.2011  18:15


Фото "Газети по-київськи"
Мешканці будинку на вулиці Рогозівській, 1 у Дніпровському районі міста, де стався вибух газу, повернуться у відремонтовані квартири в червні цього року.

 Такого висновку дійшла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку очолив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, повідомляє прес-служба мерії.

Уже проведено попереднє обстеження технічного стану житлового будинку та визначено, що 16 квартир потребують відселення.

"Ніхто з потерпілих не залишиться просто неба. Сьогодні фактично відселено 7 родин. З усіма іншими працює комісія, створена при районній держадміністрації. Мешканцям пропонують варіанти тимчасового проживання", - сказав Мазурчак.

За його словами, кошти на капітальний ремонт квартир будуть виділені з резервного фонду міста.

"Ми розуміємо критичність ситуації, що склалася та намагаємося максимально допомогти мешканцям зазначеного будинку. Йдеться не тільки про фінансову допомогу, а й про перевезення меблів, надання медичної допомоги та вирішення поточних питань. Більш того, у житлово-експлуатаційній організації Дніпровського району буде виділено кімнату для зберігання майна, яке після ремонту мешканці знову відвезуть до своїх квартир", - додав чиновник.

Раніше Мазурчак заявляв, що ремонт у будинку по вул. Рогозівській, 1, який постраждав від вибуху газу, провести до кінця поточного року.

Як відомо, уочі 24 січня у квартирі житлового будинку в Деснянському районі стався вибух газу, внаслідок чого постраждали 5 людей.

Додати коментар
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Київ виплатив відсотки по одному з кредитів
На День Перемоги Хрещатиком пройдуть Янукович і Азаров
Київський зоопарк виселять на ВДНГ?
Проти екс-службовців "Мистецького арсеналу" порушили справу
Янукович хоче збудувати діловий центр у Києві
    ПУБЛІКАЦІЇ
42
28.04, 09:04

Чорна діра "Київенерго"

Ключовою ідеєю концесії по-ахметовськи є традиційна для України "приватизація за безцінь". Зокрема, енергетику столиці пропонується оцінити по залишковій балансовій вартості, зробити невід‘ємні поліпшення і протягом 1,5 року передати у власність "Київенерго", що його контролює Ахметов.
Черновецький: Я вірю в те, що Господь побачить мої заслуги й простить багато моїх гріхів
Київ витратить мільйон лише на документацію нового метро
Оновлений аеропорт "Жуляни", або привіт від Хрущова
    КОЛОНКА АВТОРА
20.04.2011, 10:30
Руслан Крамаренко

Каша из топора: как максимально развить Киев при наличии минимальных ресурсов

Кредит – это возможность обогнать время, получить сегодня то, на что деньги появятся лишь послезавтра. Такой позиции придерживаются во многих городах мира. Например, долг Москвы около $10,2 миллиардов. Долг Нью-Йорка составляет около $60 миллиардов. И это не страшно.