This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4d42941b23458/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-04. The original page over time could change.
Мазурчак: всім киянам, які мерзли в квартирах, перерахують компослуги | Українська правда - Київ

Мазурчак: всім киянам, які мерзли в квартирах, перерахують компослуги

Версія для друку     Додати коментар - 1
28.01.2011  12:02


Фото kp.ru
Голова КМДА Олександр Попов підписав телеграму головам районних адміністрацій з вимогою зафіксувати температуру у будинках, які обслуговуються ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, та провести їм автоматичний перерахунок тарифу на тепло.

Про це під час громадських слухань 27 січня заявив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

"Попов підписав учора (26 січня) телеграму головам районних адміністрацій провести фіксацію температури - не треба нам ні заяв людей, ні подачі в суд. Сьогодні температура теплоносія на виході з ТЕЦ повинна бути 85˚С, вона сьогодні є 68˚С, а догодить до дому відповідно 47-45˚С. Це тепло уже не може забезпечити нагрів квартири. Ми знаємо, які будинки обслуговуються ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 - всім цим будинкам автоматом повинен бути зроблений перерахунок", - сказав Мазурчак.

Він також додав, що міська влада наразі працює над положенням, яке дасть можливість проводити перерахунок коштів в разі ненадання, або неякісного надання послуги.

"Там ми пропишемо - це стосується і квартплати, і води, і тепла - що ЖЕКи повинні зафіксувати температуру, а не посилати людей в суд", - сказав Мазурчак.

Він наголосив, що вважає, що це рішення, "яке ми зараз затверджуємо - не посилати людину в суд, а проводити перерахунок автоматично", є правильним.

Українська правда. Київ

ЧИТАЙ ТАКОЖ
"Київенерго" у новому році не платила за газ ні копійки
"Київенерго" знову перекривають газ. Киян знову чекають холодні батареї
Кияни вже тиждень сидять без тепла
Коментарі - 1
lati - 28.01.2011 12:23
Хотелось бы, чтобы и криминальных менеджеров Ахметова, которые сегодня незаконно контролируют «Киевэнерго» проверила прокуратура.
Киевляне платят тариф за дорогой газ, а ТЭЦ-6 по ночам, нелегально работает на самом дешевом, неочищенном мазуте. Не только разворовываются огромные суммы на разнице в цене газ-мазут, а и катастрофически ухудшается экологическая ситуация в столице, - киевлян травят миллионами тонн опасных выбросов.
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Янукович хоче збудувати діловий центр у Києві
На екс-директора зоопарку завели справу
До 2013 року обіцяють ще три станції метро
Киян просять берегтися кліщів
Їдучи на Вишгород, можна застрягти в заторах
    ПУБЛІКАЦІЇ
42
28.04, 09:04

Чорна діра "Київенерго"

Ключовою ідеєю концесії по-ахметовськи є традиційна для України "приватизація за безцінь". Зокрема, енергетику столиці пропонується оцінити по залишковій балансовій вартості, зробити невід‘ємні поліпшення і протягом 1,5 року передати у власність "Київенерго", що його контролює Ахметов.
Черновецький: Я вірю в те, що Господь побачить мої заслуги й простить багато моїх гріхів
Київ витратить мільйон лише на документацію нового метро
Оновлений аеропорт "Жуляни", або привіт від Хрущова
    КОЛОНКА АВТОРА
20.04.2011, 10:30
Руслан Крамаренко

Каша из топора: как максимально развить Киев при наличии минимальных ресурсов

Кредит – это возможность обогнать время, получить сегодня то, на что деньги появятся лишь послезавтра. Такой позиции придерживаются во многих городах мира. Например, долг Москвы около $10,2 миллиардов. Долг Нью-Йорка составляет около $60 миллиардов. И это не страшно.