This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news5325 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-03. The original page over time could change.
Лімітована версія на базі 911 Carrera Coupé та Cabriolet / Віннер Автомотів - Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo, Porsche

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Тест-драйв журналістів Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс



 
Новини

Лімітована версія на базі 911 Carrera Coupé та Cabriolet

Штутгарт . Навесні 2011 року світ Carrera 911 стане ще більш привабливим - Porsche пропонує лімітовану версію з 3,6-літровим двигуном від Carrera потужністю 345 к.с. Серія 911 Black Edition оснащена вражаючим пакетом обладнання, доступна в кузові купе та кабріолет і, про що свідчить її назва, пофарбована у чорний колір. Лімітованість і конкурентна ціна, безперечно, додають привабливості 911 Carrera. Автомобіль буде випущено у знаковій кількості 1,911 одиниць.

911 Black Edition пофарбовано у чорний колір, базальтовий чорний металік доступний у якості опції. Дах автомобіля у кузові кабріолет, звичайно ж, чорний. Кольорові акценти у зовнішність автомобіля вносять 19-дюймові двокольорові диски Turbo II, які ефектно контрастують з фарбою кузова. Крім того, колісні диски не приховують гальмівні колодки чорного кольору та 4-пістонні моноблокові супорта гальм. Тонування верхньої частини лобового скла сірого кольору є стандартним для цієї моделі та додає довершеності зовнішності автомобіля.

Зовнішній вигляд автомобіля знайшов своє продовження в інтер’єрі. Накладки на пороги з нержавіючої сталі з зазначенням «чорної» серії - це лише перша деталь, що ріднить дизайн інтер’єру з пуристичними цінностями спортивних автомобілів. Обладнаний сидіннями з високоякісної шкіри, інтер’єр 911 Black Edition може бути доповнений додатковим шкіряним оздобленням. Вже в базовій комплектації встановлено спортивне кермо. В кольоровій гамі панелі приладів також домінує чорний. Шильдик на кришці бардачка є красномовним свідченням приналежності моделі до лімітованої версії. Декоративна накладка на торпедо, рукоятка важеля коробки передач та вентиляційні отвори пофарбовані у контрастний сріблястий колір.

У якості стандартного акустичного обладнання в 911 Black Edition встановлено систему BOSE® Surround Sound-System. Вона була відповідним чином адаптована до інтер’єру моделі – кришталево чистий звук забезпечують 13 динаміків (12 у моделі в кузові кабріолет), активний сабвуфер, семиканальний цифровий підсилювач потужністю 385 Вт. Купе та кабріолет обладнані системою керування аудіо та комунікаціями Porsche (PCM) аналогічно до інших моделей 911 Carrera. Навігаційний GPS-модуль є стандартним обладнанням для 911 Black Edition, так само як вбудована в центральній консолі аудіо-система. Також до переліку обладнання 911 Black Edition входить система допомоги при паркуванні, круїз-контроль, датчик дощу, зовнішні бокові дзеркала та дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням.

Технології 911 Black Edition відповідають взірцевим стандартам родини Carrera – під задньою кришкою знаходиться типовий 6-циліндровий двигун, що забезпечує потужність 345 к.с. (245кВт) з 3,614 кубічних сантиметрів об’єму. Оснащений 6-ступеневою коробкою передач, автомобіль розганяється до максимальної швидкості 289 км/год. (незалежно від типу кузова). Розгін купе до 100 км відбувається за 4,9 секунди, кабріолету - 5,1 сек. Не дивлячись на вражаючі показники динаміки, споживання палива залишається досить скромним – лише 10, 3 л на 100 км. Моделі в кузові кабріолет знадобиться лише на одну десяту більше палива.

На 911 Black Edition може бути встановлено той же перелік додаткового обладнання, що й на інші моделі Carrera. Перш за все, це автоматична трансмісія Porsche-Doppelkupplungsgetriebe (PDK), що використовується у спортивних моделях 911 серії. 7-ступінчаста коробка передач PDK демонструє відмінні показники, оскільки дозволяє швидко змінювати передачі без відчутного переривання тягового зусилля. З одного боку, вона забезпечує мінімальні витрати палива (9,8 л/100 км. та 9,9л/100 км. для моделі у кузові купе та кабріолет відповідно), з іншого боку, показники динаміки вражають – розгін до сотні становить 4,7 с для версії купе, 4,9 – для кабріолету. Підвищити швидкість реакції автомобіля на дії водія можна за допомогою пакету Sport Chrono Plus, що є опцією для даного авто. Максимально швидкий старт та спортивне перемикання передач забезпечує функція "Launch Control". З її ж допомогою розгін до сотні зменшується на 0,2 с.

Комфорт та спортивні якості 911 Black Edition можна додатково покращити за допомогою системи Porsche Active Suspension Management (PASM), а для моделі купе – за допомогою спортивного шасі, зниженого на 20 мм кузова, а також механічного заднього диференціалу. Щоб поліпшити швидкість гальмування автомобіля, є можливість встановити на авто керамічні гальма Porsche (PCCB), які доступні у якості опції.

Новий Porsche 911 Black Edition вже можна придбати в офіційній дилерській мережі Porsche в Україні. Вартість автомобіля 911 Carrera Coupe Black Edition – від 103 850 євро, 911 Carrera Cabriolet Black Edition – від 116 290 евро.

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д