This version of the page http://www.mcdonalds.ua/index.html?st_id=163&he_id=201 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-02. The original page over time could change.
МакДональдз® в Українi
   

     

За результатами щорічного незалежного дослідження компаній Hewitt Associates і HR Center компанія «МакДональдз Юкрейн Лтд» посіла 1 місце в рейтингу «Найкращий Роботодавець України – 2010».

Під час дослідження, яке тривало з 12 травня по 31 серпня 2010 року, в опитуванні взяли участь понад 1300 співробітників і всього директорського складу компанії «МакДональдз Юкрейн Лтд».

«Я думаю, що ми посіли перше місце невипадково, – говорить Наталія Тіморіна, директор з персоналу «МакДональдз Юкрейн Лтд». – Результати цього дослідження є для нас важливим індикатором ефективності наших дій і підходу до організації роботи з персоналом. При організації роботи ми прагнемо створити найбільш комфортні умови для наших співробітників. Думаю, що МакДональдз® – одна з небагатьох компаній, яка із задоволенням приймає на роботу і студентів, і молодих мам, і досвідчених фахівців, які працюють за сумісництвом, і тих, хто зацікавлений у постійному місці роботи, а також враховує потреби співробітників в гнучкому робочому графіку, що дозволяє їм успішно поєднувати цікаву, а, іноді, і дуже насичену роботу зі своїм стилем життя, життєвими пріоритетами і професійним розвитком. Ми підвищили тарифи і оклади в заплановані терміни, виплачуємо всі премії, продовжили дію всіх програм з надання додаткових пільг співробітникам, проводимо корпоративні мотиваційні заходи. А, найголовніше, ми зберегли робочі місця всіх наших співробітників. Повага і позитивний настрій допомагають нам підтримувати зацікавленість і лояльність співробітників на високому рівні».

В дослідженні «Найкращий Роботодавець України – 2010» взяли участь 40 організацій, у тому числі 24 великих підприємства і 16 малих та середніх компаній. Свою думку щодо роботодавців висловили 17 746 українських співробітників і 239 топ-менеджерів. Середній рівень залучення компаній-учасниць в Україні у 2010 році склав 60%, що вище за аналогічний показник у минулому році (57%).