This version of the page http://www.komora.com/i/page.piano_steinway_dimond (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-02. The original page over time could change.
Роялі та піаніно Steinway: Колекція "Діамантова корона" : Комора
Версія для друку Мапа сайту Пошук
На головну
Роялі та піаніно
Steinway & Sons
Діамантова корона

Роялі та піаніно Steinway: Колекція "Діамантова корона"

"Діамантова корона" - ексклюзивна колекція роялів та піаніно, виготовлених з рідкісних порід дерев. Власник такого інструмента матиме абсолютно унікальний витвір мистецтва.

Кожний рояль чи піаніно виготовляється індивідуально для свого власника. Це означає, що кожен замовник може не тільки вибрати бажану породу й структуру дерева та колір інструмента, але й на власні очі побачити процес його створення, відвідавши майстерні Steinway & Sons в Гамбурзі.

Смарагд

Аквамарин

Сапфір

Яшма

Рубін

Око тигра

Опал

Малахіт

Топаз


Steinway & Sons у Вікіпедії

12.04.2011

Преставляємо сторінку Steinway & Sons у вільній енциклопедії Вікі українською мовою

Детальніше

День народження засновника компанії Steinway & Sons

22.02.2011

17 лютого цього року минуло 214 років з дня народження славетного фортепіанного майстра, засновника Steinway & Sons – найвідомішої фортепіанобудівної компанії сьогодення – Генриха Енґельгарда Штайнвеґа.

Детальніше

Артисти Steinway – номінанти на Ґреммі 2011

10.01.2011

Компанія Steinway & Sons вітає всіх Стенвеївських артистів, які стали номінантами Премії Ґреммі 2011, відзначаючи їхні видатні досягнення в музичній індустрії.

Детальніше

Mузей роялів Steinway & Sons

29.11.2010

У Німеччині, в Нижній Саксонії, у місті Зеєзен відкривається музей роялів Steinway & Sons. Це – перша та єдина у світі постійно діюча експозиція присвячена інструментам Стенвей. Основна частина - роялі виготовлені ще у 19 ст.

Детальніше

Королівський інструмент в Національній музичній академії

22.11.2010

Уперше за останні 36 років в головному музичному навчальному закладі України з’явився відповідний його високому статусу рояль. Адже недарма славетний Мауриціо Полліні назвав роялі Steinway & Sons «найкращими в світі».

Детальніше
Всі новини категорії...

Made in Etechs