This version of the page http://jaguar.winnerauto.ua/ua/news/news2919 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-01. The original page over time could change.
Компанія Jaguar Land Rover оголосила про призначення Ральфа Спета (Ralf Speth) на посаду Виконавчого директора / Віннер Автомотів - Jaguar
www.winnerauto.ua
XJ New XK XF
Сервіс та аксесуари Контакти Акції Новини Гарячі пропозиції Тест-драйв журналістів Замовити тест-драйв


Новини

Компанія Jaguar Land Rover оголосила про призначення Ральфа Спета (Ralf Speth) на посаду Виконавчого директора

Компанія Jaguar Land Rover оголосила про призначення Ральфа Спета (Ralf Speth) на посаду Виконавчого директора, під відповідальність якого буде знаходитися вся діяльність компанії.
Його безпосереднім керівником стане Карл-Пітер Форстер (Carl-Peter Forster), нещодавно призначений на посаду Виконавчого директора груп компаній Tata Motors.


«Я відчуваю велику радість від усвідомлення того, що буду працювати в одній з найкращих і найповажніших автомобільних компаній світу, - коментує доктор Ральф Спет.- Jaguar Land Rover – легендарний автомобільний бренд, що втілює якість, комфорт і безмежні можливості.
Я маю намір ще сильніше укріпити позиції Jaguar Land Rover у всьму світі.»
Доктор Спет (54 роки) має більш ніж 22-річний досвід роботи на європейському автомобільному ринку.
Більшу частину часу від пропрацював в BMW, де його останньою посадою був пост Віце-президента Land Rover.
Пізніше він став Директором з виробництва, якості і планування компанії Premier Automobile Group, що є частиною Ford Ltd.
Згодом доктор Спет працював на посаді Керівника напрямку операційного бізнесу в прямому підпорядкуванні у Голови ради директорів компанії.

 

Раві Кант (Ravi Kant), Віце-голова ради директорів Tata Motors, коментує: «Початок роботи доктора Ральфа Спета в Jaguar Land Rover під керівництвом Карла – Пітера Форстера значно укріпить рівень менеджменту в компанії та посилить позицію і репутацію двох культових брендів у відповідності з довготривалою стратегією компанії»

 

 

 

 

 

Карл-Пітер Форстер, новий Виконавчий директор групи компаній в Tata Motors, буде відповідати за діяльність Tata Motors у всьому світі, включаючи управляння брендами Jaguar і Land Rover.
Форстер (55 років) володіє 24-річним досвідом в міжнародній автомобільній індустрії.
До призначення в Tata Motors пан Форстер очолив європейський відділ General Motors, де він контролював бренди Opel/Vauxhall, Saab и Chevrolet.
Протягом 13 років Форстер працював у BMW, займаючи різні посади, у тому числі позицію Виконавчого директора BMW у Південній Африці, і входив до складу ради директорів BMW, відповідаючи за виробництво.

 

 

 

Ратан Н. Тата (Ratan N. Tata), Голова ради директорів Tata Sons і Tata Motors, заявив: «Tata Motors сподівається, що призначення Форстера благодійно вплине на прагнення компанії стати по-справжньому міжнародною».

 

повернутись до списку
Запис до
сервiс-центру Замовити
тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д