This version of the page http://jaguar.winnerauto.ua/ua/news/news2837 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-01. The original page over time could change.
Новий Jaguar XJ - тепер ми знаємо про нього все! / Віннер Автомотів - Jaguar
www.winnerauto.ua
XJ New XK XF
Сервіс та аксесуари Контакти Акції Новини Гарячі пропозиції Тест-драйв журналістів Замовити тест-драйв


Новини

Новий Jaguar XJ - тепер ми знаємо про нього все!

Шанувальників автомобілів Jaguar поспішаємо повідомити про довгоочікувану і радісну подію! З 11 по 14 березня 2010 року представники компанії «Віннер Автомотів» взяли участь у міжнародній програмі навчання, що присвячена випуску флагмана Jaguar – нового Jaguar XJ. По закінченню програми навчання вони  набрали найвищий бал в тестуваннях.

Курс навчання був організований «Академією Jaguar» в Італії і включав в себе детальне знайомство з новим автомобілем – вивчення нових технологій, технічних характеристик, особливостей дизайну, кольорів, матеріалів оздоблення і варіантів комплектацій.

Найважливішою і цікавою частиною курсу стала програма довготривалих тест-драйвів, під час якої у якості водія і пасажира представники компанії «Віннер Автомотів» змогли порівняти та оцінити на трасах різної складності кожну модифікацію нового XJ – динаміку розгону, поведінку на дорозі, легкість і простоту управління, неперевершений комфорт і розкіш оздоблення салону.

Без сумнівів, новий XJ – це неймовірний автомобіль, який легко керується, вражаюче виглядає, підкорює з першого погляду раз і назавжди. Ми переконалися у цьому особисто і готові розділити свої знання і враження з усіма бажаючими придбати новий Jaguar.

Завітайте до нашого салону – ми із задоволенням розповімо Вам про особливості нового XJ і відповімо на будь-які Ваші запитання. Адже ніхто не зробить це краще, ніж команда професіоналів  компанії «Віннер Автомотів».

повернутись до списку
Запис до
сервiс-центру Замовити
тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д