This version of the page http://www.ukrpatent.org/ua/sevast2010.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-30. The original page over time could change.
VI Міжнародний Салон винаходів та нових технологій "Новий час" | Державне підприємство 'Український інститут промислової власності'


Салон «Новий час – 2010»

23 – 25 вересня 2010 року в м. Севастополь, АР Крим, відбудеться VI Міжнародний Салон винаходів та нових технологій "Новий час", присвячений Дню винахідника і раціоналізатора.

Організацію та проведення Салону виконують: Агенція економічного розвитку м. Севастополя і ТОВ "Центр "АЮМЕЛЬ" (м. Севастополь, АР Крим).

З метою поширення творчих контактів у питаннях винахідницької діяльності та нових технологій, сприяння розвитку нового етапу у винахідницькій діяльності та віднаходження нових перспективних вітчизняних технологій, створення привабливості України як високоінтелектуальної прогресивної держави в організації Салону беруть участь Держдепартамент інтелектуальної власності та Український інститут промислової власності.

Минулого року проведення Салону було успішним: представлялися розробки з понад 25 країн Європи та Азії, вітчизняні та іноземні розробники отримали медалі, дипломи, призи. Якість розробок оцінювало міжнародне журі на чолі з професором П'єром Фюм'єром (Бельгія).

За результатами роботи Салон увійшов до переліку заходів, які отримують підтримку з боку Всесвітнього форуму дослідників і винахідників та інших міжнародних асоціацій винахідників. На участь у роботі цьогорічного VI Салону в Севастополі дали згоду національні організації винахідників, інші організації та фірми понад 25 країн світу: Азербайджану, Бельгії, Естонії, Ірану, Іспанії, Молдови, Казахстану, Німеччини, Польщі, Російської Федерації, Румунії, Чехії, Франції, Угорщини та ін. Представників цих країн долучаться до роботи в міжнародному журі. Інформація про Салон є в переліку міжнародних виставкових заходів України.

Під час роботи Салону відбудеться також підбиття підсумків V Міжнародного конкурсу молодіжних інновацій та розробок "Новий час", у якому беруть участь молоді люди віком до 25 років.

Довідки можна отримати за телефоном/факсом: (0-692) 49-25-94, 93-20-38, (050) 812-61-91; е-mail: aed-sevastopol@yandex.ru.



Заходи >>  VI Міжнародний Салон винаходів та нових технологій "Новий час"
Версія для друку
© Державне підприємство «Український інститут промислової власності».
2004-2011
Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.
розроблено компанією
Finport Technologies