This version of the page http://www.softline.kiev.ua/ua/283.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-30. The original page over time could change.
Компанія Softline - ТЕХНОЛОГІЇ УСПІХУ - Програмні продукти
Softline Inside
Softline Worldwide
|  На головну |  Мапа сайту | Галерея буклетів | Новини
Пошук
На головну / Продукти та сервіси / За видами діяльності

Програмні продукти


Megapolis.DocNet – комплексне рішення для побудови систем електронного документообігу та автоматизації ділових процесів.

Megapolis.Управління персоналом – зручний і гнучкий інструментарій сучасних менеджерів з персоналу, який забезпечує реалізацію базових функцій кадрового обліку та розрахунку заробітної плати, а також дозволяє здійснювати експертні функції у сфері людських ресурсів підприємства.

Megapolis.Управління ефективністю персоналу – інформаційно-аналітична система, націлена на підвищення ефективності персоналу організації за рахунок оцінки людського капіталу компанії, управління мотивацією співробітників, приведення у відповідність можливостей персоналу та цілей, стратегій, умов розвитку організації.

Modern Software Telecom Suite (MSTS) – набір продуктів у сфері OSS-рішень, призначений для CSP. MSTS заснований на концепції NGOSS TeleManagement Forum, а також на сучасних технологіях і підходах. Цілісність рішення гарантується використанням платформи Microsoft. Використання стандартів TeleManagement Forum гарантує зменшення витрат на адаптацію під бізнес-процеси CSP і мінімізує витрати на інтеграцію із зовнішніми системами.

Megapolis™.Аналіз бізнесу 2.0 - це система, що дозволяє в будь-який момент у зручній формі одержувати й аналізувати дані про діяльність Вашого підприємства. Вона забезпечує швидкий і зручний доступ до інформації, що зберігається у використовуваних на підприємстві програмних продуктах і базах даних.

Megapolis™.Фінанси - призначена для автоматизації процесів планування, ведення обліку, а також для оперативного аналізу і контролю фінансової діяльності компанії.

Megapolis™.Документообіг є комплексним програмним рішенням для створення систем управління документами та автоматизації ділових процесів.

Megapolis™.Центр обміну документами (ЦОД) - продукт, який призначений для вирішення задачі інтеграції застосувань на базі єдиних принципів, єдиного стандарту та єдиної архітектури.

Megapolis™.Портал підприємства - це інтегрований інформаційний ресурс компанії, що складається з двох підсистем:  Internet та Intranet.

Megapolis™.Hotline - автоматизує надання  послуг у сфері підтримки клієнтів – технічної, правової, інформаційної та ін.

Megapolis™.Billing system - це спеціалізована система, призначена для підприємств різних галузей (електроенергетичної, газової промисловості, водоканалів, підприємств комунальних послуг, телекомунікаційної сфери і т.д.).

Megapolis™.Telecom Billing System - дозволить Вам заощаджувати час, автоматизуючи ведення взаєморозрахунків з абонентами на основі тарифікації Ваших послуг відповідно до призначеної тарифної моделі, а також буде виконувати всі необхідні супутні операції та дії

Успіх наших клієнтів

Softline має професіоналізм і досвід в реалізації складних великих проектів, набутий в результаті співробітництва із провідними міжнародними та українськими компаніями.



Дивіться також
  • Інші продукти та рішення
  • Інтернет-продукти


 Вгору

НОВИНИ

SOFTLINE В ЗМІ

Ми відповімо на Ваші питання

 

 

 

 

 

ISO 9001:2000

CMMI 4

UPMA

Головна  | Контакти
wv©.1995-2010.Softline.Company