This version of the page http://www.softline.kiev.ua/ua/267.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-30. The original page over time could change.
Компанія Softline - ТЕХНОЛОГІЇ УСПІХУ - Фінансовий сектор
Softline Inside
Softline Worldwide
|  На головну |  Мапа сайту | Галерея буклетів | Новини
Пошук
На головну / Продукти та сервіси / По галузях

Фінансовий сектор


Компанії фінансового сектора працюють в умовах жорсткої конкуренції, коли необхідно постійно вдосконалюватися та удосконалювати свої послуги. Банки, страхові компанії та інвестиційні компанії повинні постійно підтверджувати цінність і унікальність своїх послуг у свідомості клієнтів та акціонерів. Ми допомагаємо фінансовим компаніям відповідати очікуванням клієнтів на кожному етапі бізнес-процесів, завдяки нашому досвіду і професіоналізму в сфері фінансового консалтингу та технологій.

Банки

Професіонали компанії Softline допомагають банкам впровадити інноваційні бізнес-процеси, що дозволяє перевершити своїх конкурентів.

Страхові компанії

Softlineдопомагає страховим компаніям досягати високого рівня виконавчої дисципліни в наданні якісних послуг за оптимальними цінами, а також вигідно відрізнятися від конкурентів, не ускладнюючи структуру роботи бек-офісу.

Успіх наших клієнтів

Softlineмає професіоналізм і досвід в реалізації складних великих проектів, набутий в результаті співробітництва із провідними міжнародними та українськими компаніями.




 Вгору

НОВИНИ

SOFTLINE В ЗМІ

Ми відповімо на Ваші питання

 

 

 

 

 

ISO 9001:2000

CMMI 4

UPMA

Головна  | Контакти
wv©.1995-2010.Softline.Company