This version of the page http://utel.ua/ua/private/tariffs.php?show=additional_services (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-28. The original page over time could change.
Utel / Приватним особам / Тарифи
Голосові пакети послуг
Послуги передачі даних
Пакетнi пропозицiї
Послуги міжнародного зв'язку
Додаткові послуги
Передплачені пакети U'try, U'нiк, U'сiтi
Передплачений пакет послуг "Твiй бонус"
Архiв тарифiв

Додаткові послуги

Шановнi вiдвiдувачi сайту http://www.utel.ua! Вся актуальна iнформацiя про послуги мобiльного зв'язку представлена на сайтi http://ukrtelecom.ua

Золотий та срібний номери

Оберіть номер мобільного, який підкреслить Ваш статус та дозволить Вашим близьким та бізнес-партнерам легко його запам’ятати. Вартість замовлення становить 300 грн за золотий номер та 150 грн - за срібний. Користування послугою – безкоштовно.

«Сім’я»

Послуга «Сім’я» - це ще одна можливість стати ближчим до тих, кого Ви цінуєте. Обираючи п’ять номерів абонентів мережі Utel або 4 номери Utel та один номер фіксованого зв’язку Укртелеком, Ви отримуєте можливість дзвонити на ці номери за спеціальними зниженими тарифами

Тарифи
Одноразовий платіж за активацію послуги, грн
0
Абонентська плата, грн/місяць
0
Встановлення перших 5 номерів
0
Наступна зміна номерів, грн/номер
4,5
Дзвінки всередині «Сімї», грн/хв
В залежності від обраного пакета послуг

Тарифи наведенi у гривнах з ПДВ. Додатково утримується збiр до Пенсiйного фонду в розмiрi 7,5% вiд вартостi послуги без урахування ПДВ.

Яким чином можна скористатися послугою «Сім’я»?

Для активації цієї послуги Вам необхідно визначити список номерів телефонів, що входитимуть до Вашої «Сім’ї», подзвонити з Вашого мобільного телефону до Контакт Центру Utel за номером 1188 (безкоштовно) та замовити встановлення номерів у оператора.

Як можна змінити встановлений номер?

Треба звернутися до Контакт Центру Utel за номером 1188 (безкоштовно з мобільного телефону) та замовити зміну номера. Починаючи з 6-ї зміни номера, Ви сплачуєте 4,5 грн за кожний наступний номер.

Збереження номера

Якщо Ви плануєте призупинити користування послугами Utel, але бажаєте зберегти свiй номер мобiльного телефону, Ви можете замовити послугу "Збереження номера".

Для того щоб скористатися даною послугою, Вам необхiдно звернутися до Контакт Центру за номерами 1188 (безкоштовно в мережi Utel) або 0 800 50 11 88 (безкоштовно з номерiв мережi фiксованого зв'язку України), або до фiрмових Центрiв обслуговування абонентiв Utel, пунктiв обслуговування абонентiв Utel.

Ви можете скористатися даною послугою за умови, якщо Ви користуєтесь послугами вiд Utel на умовах контракту та за умови вiдсутностi заборгованостi на Вашому рахунку.

Номер мобiльного телефону залишається за Вами протягом 12 мiсяцiв з моменту активацiї послуги та за умови щомiсячної оплати послуги "Збереження номера".

Абонентська плата складає 20 грн з урахуванням ПДВ та без урахування збору до Пенсiйного Фонду.