This version of the page http://svit.ukrinform.ua/turism.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-28. The original page over time could change.
Країни світу — Міжнародний туризм

СВІТ КРІЗЬ ОБ'ЄКТИВ










ПОДІЄВИЙ МОНІТОР


НАШІ ПАРТНЕРИ

Горящие путевки






ВИБРАНЕ





ЛІЧИЛЬНИКИ







 




- Нотатки мандрівника
- Україна туристична
- Туристам на замітку
- Калейдоскоп
- Шоу-бізнес
- Законодавство про туризм
- Тематичні посилання
- Новини туристичного ринку
- Цікава планета
- Надзвичайні події

Сторінки: 1 2 3 4 Наступна

5 ідеальних пляжів Кіпру
Кожна людина має своє уявлення про те, що таке ідеальний пляж. Сьогодні розглянемо кращі пляжі Кіпру. Кіпр має різноманітні пляжі. Так, наприклад, східне побережжя в основному піщані пляжі з великою кількістю водних видів спорту, парасольок. Тут розвинутіші готелі, ресторани і бари. Пляжі на Заході й Півночі як правило, мають гальку, але тут тихіше і дуже чиста вода. Що б ви не вибрали, багато з розкішних готелів на..



Молосія - найменша країна в світі
Ви коли-небудь чули про Молосію? Це дуже сучасна держава і найменша в світі. Маленька країна – Республіка Молосія розташована на території штату Невада США. Республіка сформована відповідно до Статті № 1 Міжнародної Угоди ООН з Цивільних і Політичних Прав, в якій йдеться, що всі люди мають право на самовизначення. Вона була проголошена в 1977 році Джеймсом Спілманом (Король Джеймс I) і Кевіном..



В італійських ресторанах цукор замість солі
До Італії прийшла нова тенденція - шеф-кухарі воліють замість солі використовувати цукор. Президент Національної асоціації здорового харчування Кьяра Манці і шеф-кухар римського ресторану «Ла Локомотива» Вальтер де Фалько впевнені, що заклики лікарів про шкоду великої кількості солі виправдані, і підтримують ідеї американської «солодкої революції», яка пропонує змішувати смаки для уповільнення процесів старіння



Кращі Діснейленди у світі
17 липня 1955 року в світі з'явився перший Діснейленд у США. Кожного року парк розваг приймав близько 13,3 млн. осіб. У цьому чудовому світі кожен може знайти щось цікаве. Маленькі діти йдуть туди, щоб поспілкуватися зі своїми улюбленими героями мультфільмів, підлітки користуються водними атракціонами, а дорослі їдуть туди, щоб пригадати своє дитинство. Діснейленд займає провідне місце серед парків розваг і, здається, що..



Єгипет – країна пірамід
Це місце по праву вважають раєм для закоханих пар. Щороку тут спостерігається наплив тисяч туристів, які їдуть сюди у пошуках емоцій і душевного спокою. У Каїрі в основному можна побачити пари, які прогулюються в обнімку або за руку. Для закоханих туристів тут пропонується безліч варіантів проведення часу. Це місце має багатющу історію, яка вимірюється століттями. Щоб відчути її дихання, варто відвідати видатні місця Каїра.



10 найкращих місць Таїланду
Таїланд – рай для туристів, країна з багатою історією і культурою. Всі визначні пам'ятки туристу за короткий час не подивитися. Однак, ми склали список з 10 найкращих місць: 1.У Бангкоку відвідайте Великий палац. Вартість – 350 бат. При собі треба мати строгий одяг (щоб не було видно голі плечі й ноги). Але якщо ви забули відповідно одягнутися, то на вході вам запропонують одяг (в заставу туристи залишають паспорт).



Надра Ратнапури багаті на коштовні камені
Надра міста Ратнапура, розташованого на південному заході острова Шрі-Ланка багаті на рубіни, сапфіри, турмаліни, олександрити, топази, гранати, аметисти, аквамарини і "котяче око", добування і обробка яких є основним родом діяльності місцевого населення. Саме на "Землі самоцвітів", як перекладається назва місцевості, були знайдені відомі у всьому світі зоряний сапфір "Зірка Індії" розміром 536 каратів



Відпочинок у Гоа – рай для туриста
Красиві широкі піщані пляжами, смачна їжа та особлива атмосфера - це все на курортах Гоа (Індія). Окрім пляжів, у Гоа є ще, що запропонувати: тут своєрідна культура, яка відрізняється від решти Індії. Навіть на перший погляд ви побачите відмінності у костюмі, архітектурі. Жителі Гоа дуже відкриті і гостинні до чужинців, на відміну від решти жителів Індії. 30% населення Гоа - християни, які в основному живуть у прибережній смузі держави.



Балі - райське містечко для закоханих
У чому унікальність: Воістину райське містечко, що ідеально підходить для відпочинку закоханих. Тут все необхідне для створення відповідної аури: прекрасні пляжі, синій океан, чисте повітря, жива рослинність, багата фауна і ще багато чого іншого. Окрім цього, на острові є багато чорного вулканічного піску, який можна побачити просто на пляжах. Острів Балі приваблює багато туристів також і своїм способом життя. Тут відчувається сильний вплив індуської культури, яка відрізняється багатством і різноманітністю.



Найхудіші жінки живуть у Швейцарії
Найменше проблем із зайвою вагою - у жінок Швейцарії. На другому та третьому місцях рейтингу "худих" перебувають представниці прекрасної статі Франції та Італії. Про це повідомляється у масштабному дослідженні, результати якого публікує науковий журнал Lancet. Учені з американського Гарвардського університету і британського Імперського коледжу вивчили дані про Індекс маси тіла (ІМТ), рівень холестерину і кров'яний тиск людей у всьому світі з 1980 по 2008 рік



Мексика потерпає від найсильнішого за останніх 50 років холоду
Мексика переживає зараз найнижчі температурні показники за останніх 50 років. Як повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на Бі-бі-сі, тисячі будинків у країні залишилися без електрики і води, школи закриті. Зупинено 17 електростанцій, закриті ряд заводів і підприємств, які споживали більше всього енергії. Принаймні шість осіб загинули від холоду...







  На головну сторінку | Зробити стартовою сторінкою | Додати до вибраного | Наші банери | Форум | Зворотний зв'язок | RSS 

Всі права застережені. © Ukrinform 2010.
При використанні матеріалів посилання на Країни світу є обов'язковим.
З усіх питань звертайтесь за тел.: (044) 238-85-05
E-mail: mov@ukrinform.com