This version of the page http://www.farmak.ua/ua/press-centre/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-28. The original page over time could change.
Новини | Фармак
Рус Укр Eng
Знайти
Увійти в систему | Реєстрація

Новини

3 березня

Рекламісти та фармацевти обговорили питання заборони реклами ліків

Учасники ринку побоюються, що рекламні бюджети будуть витрачені на пряму стимуляцію продаж через провізорів та лікарів, таким чином, проблема самолікування не буде вирішена, а можливість спілкуватися зі споживачем буде втрачена.
23 лютого

«Фармак» всіх перелікував

На фармацевтичному ринку змінився лідер. Вітчизняний виробник «Фармак» вперше вийшов на перше місце з продажу ліків. Компанія потіснила німецьку Berlin-Chemie/Menarini Group.
21 лютого

МОЗ: Новий порядок ввезення незареєтрованих лікарських засобів унеможливить їх комерційне використання

Про це розповів директор Департаменту регуляторної політики у сфері обігу лікарських засобів та продукції в системі охорони здоров'я МОЗ України Валерій Стеців.
21 лютого

МОЗ: Виробництво ліків в Україні не зупинялось

Міністерство охорони здоров'я України повідомляє про стабілізацію ситуації, що склалася з ввезенням на територію України незареєстрованих лікарських засобів, стандартних зразків та біологічних матеріалів.
21 лютого

Українським фармпідприємствам не дають виготовляти медикаменти

Уже близько трьох місяців вітчизняні фармацевтичні заводи не мають можливості розробляти і виводити на ринок як оригінальні препарати, так і генеричні копії ефективних і популярних у світі ліків. Причина цього — відсутність сировини.
8 лютого

Лідер фармацевтичної галузі України ВАТ «Фармак» обирає SAP

Враховуючи динаміку розвитку компанії, прагнення і необхідність відповідати кращим світовим стандартам і практикам, керівництвом компанії «Фармак» було прийнято рішення підвищити ефективність бізнес-процесів, використовуючи можливості інформаційної системи SAP.
7 лютого

Оголошено результати міжнародного конкурсу «Підприємець року» (Ernst & Young Entreprenuer of the Year Awards®)

Це єдиний міжнародний конкурс в області підприємництва в світі. У 2006 році Україна стала офіційною країною-учасницею міжнародної програми.
24 грудня 2010

«Фармак» має право виготовляти «Хондрасил»

Заборони на виробництво препарату під цією назвою добивався в судах підрозділ світового фармвиробника Stada, компанія ВАТ «Нижфарм».
13 грудня 2010

Пост-реліз

10 грудня 2010 року з нагоди 85-ліття ВАТ «Фармак» було введено в дію першу чергу, дві асептичні лінії, проекту «РЛЗ-2» («Рідкі лікарські засоби»). Кошторис проекту склав 40 млн. євро.
10 грудня 2010

Микола Азаров взяв участь у церемонії відкриття виробництва «Рідкі лікарські засоби — 2»

1 2 3 7

Версія для друку