This version of the page http://www.zakarpattja.uz.ua/ua/club/press.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-25. The original page over time could change.
Прес-служба
Понеділок, 25 квітня 2011
Прес-служба

Прес-служба ФК «Закарпаття» налагоджує тісну співпрацю з регіональними та всеукраїнськими ЗМІ: просимо сприяти висвітленню спортивного життя команди на футбольних полях та поза межами стадіону.

Виїзди журналістів на тренування команди, інтерв’ю з футболістами — тільки після погодження з прес-службою ФК «Закарпаття».

УМОВИ ОТРИМАННЯ АКРЕДИТАЦІЇ

Акредитація на домашні матчі проводиться перед початком сезону та за попередньо надісланими заявками (для отримання одноматчевої акредитації).

Для отримання акредитації потрібно:

1. Заповнити заяву на офіційному (фірмовому) бланку редакції та надіслати її за номером факсу

+38 (03122) 3 30 59;

2. Заповнити особисту анкету та надіслати її за номером факсу +38 (03122) 3 30 59;

3. Кольорове фото особи розміром 3х4, надіслане на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду - Роман СЕНИШИН;


Прикінцеві зауваження:

При акредитації ЗМІ встановлено наступні квоти:

а) телевізійні групи: не більше трьох осіб;

б) від редакції радіомовлення: не більше двох осіб;

в) від друкованих ЗМІ: не більше двох осіб;

г) від інформагентств: не більше двох осіб, включно з фотокореспондентом;

д) від інтернет-видання: не більше двох осіб, включно з фотокореспондентом;

2. Прес-служба ФК «Закарпаття» залишає за собою право відмовити в акредитації за недотримання умов подання заявки на акредитацію; якщо акредитованим журналістом або ЗМІ поширені неправдиві відомості, чутки щодо діяльності ФК «Закарпаття» або були вчинені спроби посягань на честь і гідність його співробітників.

3. Під час сезону здійснюється моніторинг ефективності роботи присутніх на матчі ЗМІ (оригінальність, компетентність, оперативність, об’єм матеріалу) і відповідно до результатів приймається рішення стосовно доцільності видачі акредитації на наступний сезон.

Про всі деталі співпраці ФК «Закарпаття» з мас-медіа дізнайтеся за телефоном: 0956698240 (керівника прес-служби — Романа СЕНИШИНА).