This version of the page http://www.pravex.com/ukr/services/vip (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-20. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — VIP < Послуги

новини

18.04.2011

AC Milan знову у Києві. Проведення другого “Юнацького табору AC Milan” за підтримки Правекс-Банку було представлено в престижному готелі “Прем’єр Палас” за участю Франко Барезі, який відзначив: “Це чудова можливість для українських гравців показати свій талант і надягти футболку AC Milan”

новини

11.04.2011

Директор головного управління роздрібного бізнесу Правекс-Банку Тарас Кириченко в “Уроках фінансової грамотності” на телеканалі “Перший діловий”

VIP

Що для Вас є важливим при відкритті поточного рахунку:

Для приватних осіб
Для корпоративних клієнтів
Для банків
VIP
Інвестиційний банкінг

VIP

«PRIVATE BANKING FOR VIP CORPORATE» - ВАШ ПЕРСОНАЛЬНЫЙ БАНКІР

Основним завданням технології «Private Banking for VIP corporate» є забезпечення індивідуального комплексного підходу до VIP-клієнта.

Концепція персонального банкінгу передбачає закріплення за клієнтом персонального менеджера, що вивчивши потреби й побажання клієнта, формує для нього індивідуальний пакет послуг і повністю супроводжує й координує його дії в усіх функціональних підрозділах Банку (кредити, депозити, міжнародні розрахунки, розрахунково-касові операції, цінні папери й т.і.) у будь-якому регіоні країни, що дозволяє забезпечити комплексність обслуговування при вирішенні різних ділових завдань й у той же час, значно прискорити стандартні процедури надання банківських послуг. По суті, клієнт здобуває можливість мати в банку свого представника, що лобіює його інтереси і є відповідальним за надання всього комплексу банківських послуг.

Персональні менеджери ПРАВЕКС-БАНКУ проходять спеціальний відбір і є універсальними фахівцями, що знають подробиці будь-якої послуги банку, як для корпоративного клієнта, так і для приватної особи, що гарантує професійний підхід до ведення Ваших справ. Також Ви маєте можливість прямого спілкування з керівництвом банку, що дозволить врахувати індивідуальні потреби й вибудувати найбільш оптимальну модель функціонування послуги.

Для Вас:

Для Вашого бізнесу:

Інвестиційний бізнес:

Наявність персонального банкінгу говорить про надійність і готовність Банку здійснювати будь-які операції за Вашим запитом, використовуючи методику унікального підходу до кожної виникаючої потреби.

Якщо якість обслуговування й індивідуальний підхід є для Вас вирішальними в роботі з банком-партнером, упевнені, що Ви належним чином оціните діючу в нашому банку модель роботи з VIP-клієнтами.

Одержати більш докладну інформацію про програму «Private Banking», а також обговорити можливості спільної роботи Ви можете з директором департаменту персонального менеджменту Катериною Олександрівною Колодяжною або з Яною Олександрівною Бацман за телефонами: (44) 201-17-74, (44) 201-17-64.

надрукувати сторінку »