This version of the page http://www.herz-armaturen.com.ua/index.php/uk/biomassa (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-19. The original page over time could change.
HERZ Energietechnik
.
 

ГЕРЦ Україна

Нова продукція
Історія
Виробництво
HERZ в світі
HERZ в Україні
Семінари
"HERZ NEWS"
Карта сайту

Останні новини

16.03.11
Запрошуємо на майстер-клас к.т.н В.В. Покотілова
11.03.11
Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці ISH
24.02.11
СПЕЦІАЛЬНА ЦІНА на термостатичні комплекти
10.02.11
НОВА КНИГА В.В.Покотілов "Регулюючі клапани автоматизованих систем"
04.02.11
Щорічний семінар HERZ
Всі новини
HERZ Energietechnik
HERZ Energietecnik - Твердопаливні котли, теплові насоси, геліосистеми

 23 квітня 2010 року в місті Пінкафельд (Австрія, федеральна земля Бургенланд) відбулася офіційна церемонія відкриття нового заводу HERZ Energietechnik по виробництву теплових насосів та водогрійних котлів, що використовують в якості палива відновлювальні джерела енергії (пелети, деревні тріски, дрова).
Завод у Пінкафельді - один з небагатьох масштабних проектів, реалізованих в Європі в період світової фінансової кризи, що, безсумнівно, свідчить про актуальність використання енергії біомаси та інших відновлювальних джерел в системах теплопостачання.

  Компанія HERZ Energietechnik вже майже 25 років спеціалізується на випуску високотехнологічних та енергоефективних побутових і промислових котлів для спалювання біомаси.

HERZ Energietechnik позиціонує себе, як спеціалізована компанія у галузі систем опалення біомасою (твердопаливні котли, паливо: пелети, кускова деревина, щепа). При цьому основна увага приділяється економічним та сучасним технологіям, що не забруднюють навколишнє середовище та підвищують комфорт і зручність обслуговування. У промислову групу HERZ входять 8 заводів, всі вони знаходяться на території країн ЄС, 5 з них розташовані в Австрії     

 

                                                               Водогрійні котли ГЕРЦ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

. . .

 

          
 

За використанням палива

дрова, брикети
firestar
пелети
pelletstar
firematic
biofire
biomatic
тріски
firematic
пелети та тріски
firematic
biofire
biomatic