This version of the page http://www.odpa.if.ua/index.php?limitstart=760 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-16. The original page over time could change.
ДПА в Івано-Франківській області
Актуально
З 1 січня до 1 травня 2011 року триває кампанія декларування доходів, отриманих протягом 2010 року
З питань оподаткування телефонуйте 0 800 501 007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів)
У випадку проявів протиправних та корупційних дій з боку працівників податкової служби звертайтеся за телефоном довіри
Про випадки виплати заробітньої плати "в конвертах" повідомляйте податкову

 

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
20.10.10 Новини - ДПА в області

Податковими органами виявлено та залучено до оподаткування 25 заготівельних організацій

Податковими органами проводиться робота, спрямована на виявлення та залучення до оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності та громадян, які одержують доходи від заготівлі та реалізації лісової продукції.

 

 
20.10.10 Новини - ДПІ в Галицькому районі

Головна мета податкових класів – формування у майбутніх платників добровільної сплати податків

Законослуxняний громадянин країни виxовується з шкільних років. Усвідомлюючи цю просту істину, податківці Галицького району давно  працюють з учнями та студентами  місцевиx учбовиx закладів.

 
20.10.10 Питання - відповіді - Спрощена система оподаткування

Яка дата буде вважатися датою переходу на спрощену систему при поданні заяви новоствореним платником?

 
20.10.10 Новини - ДПІ в Снятинському районі

Основне завдання Снятинських податківців – наповнення бюджету

Наповнення державної скарбниці, викорінення мінімізації податкових зобов’язань та відновлення податкової дисципліни – основні напрямки роботи податківців. Результати такої роботи відображаються коштами, які надходять до бюджету держави.

 
20.10.10 Новини - ДПІ в м.Івано-Франківськ

Забезпечення надходжень до бюджету – основне завдання

З початку року завдяки тісній співпраці з платниками податків працівниками ДПІ в м.Івано-Франківськ до Зведеного бюджету забезпечено поступлень у розмірі 722,4 млн.грн., що більше показника аналогічного періоду попереднього року на 54,0 млн.грн.

 
20.10.10 Новини - Калуська ОДПІ

Податківці за круглим столом

В рамках проведення в Україні Європейського тижня місцевої демократії в Україні в Калуській міській раді відбулося засідання за «круглим столом».

 
20.10.10 Новини - Головні події

Заступник Голови ДПА України Олександр КОТЬКАЛО: «Інструментом удосконалення має стати модернізація податкової служби»

 
20.10.10 Новини - ДПА в області

Відбулася «гаряча лінія» в ДПА області

Сьогодні 20 жовтня відбулася «гаряча лінія» ДПА в Івано-Франківської області на тему: «Основні положення проекту Податкового кодексу».

 
19.10.10 Новини - ДПА в області

Заслухано 135 керівників підприємств, які допустили виникнення заборгованості по заробітній платі та податку з доходів фізичних осіб

Податковими органами проводиться відповідна робота серед суб’єктів господарювання щодо дотримання ними законодавства про оплату праці та відповідальності за ухилення від сплати податків.

 

 
19.10.10 Новини - ДПА в області

П’ять років ув’язнення за порушення податкового законодавства…

Слідчим відділом податкової міліції області завершено розслідування кримінальної справи стосовно директора одного з приватних підприємств.

 

 

 
19.10.10 Питання - відповіді - Спрощена система оподаткування

Чи потрібно платнику єдиного податку – фізичній особі надавати податковому агенту, крім копії Свідоцтва про державну реєстрацію, копію Свідоцтва платника єдиного податку, платіжні доручення про сплату єдиного податку?

 
19.10.10 Питання - відповіді - Ліцензування певних видів господарської діяльності

Який порядок оформлення ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами та яка вартість ліцензії?

 
19.10.10 Анонс подій - Гарячі лінії

Голова ДПА області проводить «гарячу лінію»

20 жовтня ц.р. з 10 до 12 години у ДПА в Івано-Франківської області  відбудеться «гаряча лінія» на тему: «Основні положення проекту Податкового кодексу».

 
18.10.10 Новини - ДПА України

За 8 місяців 2010 року на експорт реалізовано 2038,9 тис. дал спирту

За повідомленням Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПА України, за 8 місяців 2010 року 64 спиртові заводи виробили 15188,7 тис. дал спирту етилового ректифікованого. Загалом реалізовано на внутрішній ринок 13256,8 тис. дал, на експорт – 2038,9 тис. дал спирту етилового ректифікованого.

 
18.10.10 Новини - ДПА в області

Відпрацювання підприємств – “інструментів” мінімізації вагомий резерв збільшення надходжень коштів до бюджету

Голова ДПА в Івано-Франківській області Віктор Рахміль провів розширену виробничу нараду з керівним складом податкових органів області, на якій розглянуті питання стану та перспектив виконання завдань із надходження коштів до бюджетів всіх рівнів у жовтні п. р. та проведеної роботи щодо відпрацювання підприємств – “інструментів” мінімізації сплати податків вигодонабувачами в рамках виконання операції «Бюджет».

 
18.10.10 Подання електронної звітності - Повідомлення

Нова версія програмного забезпечення для формування податкової звітності в електронному вигляді

На ВЕБ-сторінці ДПА в Івано-Франківській області розміщено для безкоштовного розповсюдження серед платників податків доповнення до програмного забезпечення «Системи формування та подання до органів ДПС засобами телекомунікаційного зв'язку податкової звітності, податкових накладних та реєстрів податкових н акладних в електронному вигляді станом на 14 жовтня 2010 року (версія 1.29.2 ).

 
18.10.10 Новини - ДПА в області

Встановлено 335 випадків порушення вимог чинного законодавства суб’єктами господарювання, які займаються пасажирськими та вантажними перевезеннями

В поточному році працівниками податкових органів області та інших контролюючих органів проведено 274 спільні рейдові перевірки в результаті чого встановлено 335 випадків порушення вимог чинного законодавства суб’єктами господарювання, які займаються пасажирськими та вантажними перевезеннями.

 
18.10.10 Новини - Коломийська ОДПІ

Триває загальнодержавна операція “Щит”

З квітня 2010 року триває загальнодержавна операція “Щит”, основна мета якої здійснювати протидію  незаконному переміщенню товарів через державний кордон та їх обігу на внутрішньому ринку України.

 

 
18.10.10 Питання - відповіді - Спрощена система оподаткування

Який порядок переходу на сплату єдиного податку підприємця – фізичної особи, який перебуває на загальній системі оподаткування?

 
18.10.10 Анонс подій - Гарячі лінії

ДПІ в Косівському районі проводить «гарачу лінію»

19 жовтня 2010 року з 10.00 до 11.00 год. у ДПІ в Косівському районі відбудеться сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” з питань діяльності податкової інспекції, упередження порушень податкового законодавства.

 

 
18.10.10 Новини - Головні події

Володимир Литвин: Держбюджет на 2011 рік буде ухвалений до нового року

Закон про Державний бюджет на 2011 рік буде ухвалений до нового року, заявив Голова Верховної Ради України Володимир Литвин в інтерв’ю журналістам у четвер. «У нас просто немає іншого виходу», - додав він.

 

 
15.10.10 Новини - ДПА в області

Прийняття Податкового кодексу України – ще один крок до інтеграції в Європейське Співтовариство

14 жовтня цього року, в рамках проведення Європейського тижня місцевої демократії, заступник голови ДПА в Івано-Франківській області Володимир Попович взяв участь у проведенні тематичної-дискусії – круглого столу на тему «Європейські орієнтири розвитку місцевого самоврядування в Україні».

 
15.10.10

Сплата страхових внесків фізичними особами, які обрали особливий спосіб оподаткування (єдиний та фіксований податки)

 
15.10.10 Новини - ДПА в області

Майже 3 млн. грн. ПДВ донараховано комунальному підприємству Івано-Франківщини

2,7 млн. грн. податку на додану вартість разом із фінансовими (штрафними) санкціями донараховано одному з комунальних підприємств Івано-Франківської області.

 

 
15.10.10 Новини - Новини з питань оподаткування

До уваги платників збору за спеціальне водокористування! ДПА України надає рекомендації щодо порядку подання податкового розрахунку (перерахунку) по збору за спеціальне водокористування за 9 місяців 2010 року та 2010 рік

 
15.10.10 Новини - ДПІ в Верховинському районі

Легалізація заробітної плати – пріоритети роботи ДПІ

В звітному періоді робота ДПІ в Верховинському районі спрямовувалась на упередження та виявлення виплат заробітної плати «в конвертах».

 

 

 
<< Початок < Попередня 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Наступна > Кінець >>