This version of the page http://www.kyivsta.gov.ua/questions/vopros_pdv.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-16. The original page over time could change.
Питання - відповіді
З 1 квітня 2011 року мінімальна заробітна плата – 960 грн., прожитковий мінімум для працездатних осіб – 960 грн. Телефон «гарячої лінії» ДПА у м. Києві 461-77-00. Про неправомірні дії працівників податкових органів повідомляйте за телефоном довіри 461-77-35
Про ДПА у м.Києві
ДПІ у районах м.Києва
Новини від ДПА у м.Києві
Приймальня громадян
Громадська колегія
Податкове законодавство
Навігатор платника податків
Податкові роз'яснення
Бланки податкової звітності та довідки
Надіслати лист (Питання та відповіді)
Фізичні особи - умови оподаткування
Апеляційне оскарження та судова практика
Оподаткування нерезидентів
Ru  Ua  En
Запобігання проявам корупції
Вакансії органів ДПС м.Києва
Рішення Київської Ради та районних Рад (податки, збори та інші платежі)
Реалізація заставного та безхазяйного майна
Програма діяльності КМ України
Регуляторна політика
Анульовані свідоцтва платників податків ПДВ
Дані про платників ПДВ

На головну

 

Податок на додану вартість

 
0661.Яким чином виправити помилки, що допущені при заповненні уточнюючого розрахунку до податкової декларації з ПДВ?
0654.З якого періоду податкова звітність з ПДВ подається за формами, затвердженими наказом ДПА України від 25.01.2011р. №41?
0649.Чи обов’язково реєструвати податкові накладні в Єдиному реєстрі платникам ПДВ?
0644.За яких умов підприємство зобов’язане зареєструватися, як платник податку на додану вартість?
0605.Чи є об`єктом оподаткування ПДВ операція із внесення ФО рухомого/нерухомого майна до статутного фонду ЮО в обмін на корпоративні права? 
0604.Як оподатковувати податком на додану вартість операції в межах договору про надання інформаційних послуг, який підписано у 2010 році, а акт прийому-передачі буде оформлено у 2011 році? 
0603.Чи є охоронні послуги по охороні об’єктів та фізичних осіб об’єктом оподаткування ПДВ згідно норм Податкового кодексу України? 
0596.За якою формою подається податкова декларація з податку на додану за березень 2011 р.?
0510.Чи звільняються від оподаткування податком на додану вартість виготовлення паперу та учнівських зошитів у 2011 році? 
0509.Коли виникають податкові зобов'язання з податку на додану вартість? 
0488.На яку дату визначаються податкові зобов’язання з ПДВ при ввезені (імпорті) товарів на митну територію України та у разі постачанні послуг нерезидентами, місцем надання яких є митна територія України? 
0487.Який порядок оподаткування ПДВ постачання послуг, пов’язаних з рухомим майном? 
0482.Який порядок виписки податкової накладної у разі одночасного постачання покупцю як оподатковуваних так і звільнених від сплати ПДВ товарів/послуг? 
0476.В який термін платник податку повинен включити податкову накладну до податкового кредиту, якщо в момент звітного періоду вона не була внесена до податкового кредиту з податку на додану вартість? 
0452.Які строки встановлені для подання податкової декларації з ПДВ та сплати ПДВ до бюджету?
0414.Який порядок виписки податкових накладних платником податку, який здійснює поставку товарів/послуг неплатникам ПДВ при здійсненні розрахунків в безготівковій формі?
0410.Наше підприємство зареєстровано платником ПДВ, обсяги оподатковуваних операцій за дванадцять поточних календарних місяців є меншими, ніж 300 тис. грн.  Просимо роз‘яснити які умови скасування реєстрації платника ПДВ по власній ініціативі згідно Податкового кодексу ?
0401.Наше підприємство платник єдиного податку за 6% та платник ПДВ звітує щоквартально. Чи можемо ми подавати реєстри отриманих і виданих податкових накладних теж щоквартально?
0391.Чи може платник ПДВ прийняти самостійне рішення про зарахування йому частини суми бюджетного відшкодування у зменшення податкових зобов'язань з цього податку?
0390.Який термін проведення перевірки щодо правомірності заявлених до відшкодування сум ПДВ?
0363.Який порядок нарахування авансових платежів фізичною особою – підприємцем, яка протягом поточного року перейшла зі спрощеної системи оподаткування на загальну систему оподаткування?
0362.Чи залишився "касовий метод" нарахування ПДВ при виконані робіт за рахунок бюджетних коштів?
0361.Підприємство створено у квітні 2010 р. як платник на спрощеній системі оподаткування і як платник ПДВ. Чи будемо ми платником ПДВ у наступному році?
0360.Чи звільняється від нарахування податкового зобов’язання підприємство, що продає, але не виробляє папір (газетний, офісний тощо)?
0359.Згідно з Договором комісії (доручення) перераховано кошти на р/рахунок для купівлі товару. Чи буде включатися сума отриманих коштів до бази оподаткування ПДВ?
0335.Коли виникають податкові зобов'язання з податку на додану вартість? 
0292.Чи є об’єктом оподаткування ПДВ операції з передачі майна у лізинг (оренду), крім передачі у фінансовий лізинг та повернення майна, попередньо переданого в лізинг (оренду) лізингодавцю (орендодавцю), крім переданого у фінансовий лізинг?
0192.Які операції підлягають оподаткуванню податку на додану вартість за нульовою ставкою?
0191.Наше підприємство бажає добровільно зареєструватися як платник податку на додану вартість, які умови повинні для цього виконуватись?
0190.Які вимоги щодо реєстрації осіб як платника податку на додану вартість?
0153.Чи можливе добровільне виключення з реєстру платників ПДВ?
0060.Чи змінилась в 2011 році ставка на дивіденди нараховані та виплачені фізичним особам? 
0059.Приватний підприємець перебуває на спрощеній системі оподаткування може бути зареєстрований платником ПДВ? 
0058.Наше підприємство є платником ПДВ, займається розробкою програмного забезпечення на замовлення юридичних та фізичних осіб – приватних підприємців. Маємо ми право не оподатковувати такі послуги ? 
0053.В листопаді 2010 року підприємство сплатило авансовий внесок з податку на прибуток. Чи можна зарахувати частину сплаченого авансового внеску з податку на прибуток в рахунок сплати авансового внеску з податку на прибуток при виплаті дивідендів? 
0027.Підприємство - платник ПДВ просить надати роз‘яснення щодо податкового обліку з податку на додану вартість. Які податкові наслідки будуть у платника ПДВ у разі переведення основних виробничих фондів до складу невиробничих, чи потрібно донараховувати податкові зобов'язання, якщо основні виробничі фонди придбавались без відображення податкового кредиту?  
0025.Просимо надати податкове роз‘яснення чи потрібно асоціації співвласників багатоквартирних будинків, яка є неприбутковою організацією, реєструватися платником ПДВ?  
0024.Просимо надати роз‘яснення як визначається обсяг операцій для необхідності реєстрації платником ПДВ. Чи включаються в розрахунок обсягу оподатковуваних операцій  (300 тис. грн.) обсяги звільнених від оподаткування ПДВ операцій? 
0023.Просимо надати роз‘яснення в якому звітному періоді  декларації з ПДВ  продавець повинен врахувати коригування податкових зобов'язань на підставі виписаного розрахунку коригування?  
0022.Наше підприємство - платник ПДВ придбало причеп для використання в господарській діяльності, який буде на даний момент здавати в оренду. Просимо надати роз‘яснення які податкові наслідки з ПДВ в даній ситуації?  
0005.Яким чином передбачено в Податковому кодексі підтвердження права на податковий кредит податковими накладними, отриманими із запізненням.?
 
 

©2003-2011 ДПА у м.Києві
При використанні матеріалів посилання на сайти ДПА у м.Києві та ДПА України обов`язкове