This version of the page http://ewb.org.ua/?p=50 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-16. The original page over time could change.
Джошуа Д. Райт у Києво-Могилянській Академії « East West Business
Новини EWB
Січ 21, 2010
admin
No Comments

Джошуа Д. Райт у Києво-Могилянській Академії

За сприяння Міжнародної студентської організації «East West Business» та Українського фонду підтримки реформ 22 січня до стін Академії завітає відомий американський професор Джошуа Д. Райт з лекцією «Антитраст: Економісти та політики». Професор Райт доповідатиме про підходи політиків та економістів до застосування нестандартних методик у бізнесі.
Останні дослідження Джошуа Райта фокусують увагу на проблемах конкуретної дистрибуції товарів, зокрема платні за торгівельні місця та контрактних зобов’язань у роздрібній торгівлі.
Джошуа Райт викладає в університеті Пеппердайна (Малібу), Каліфорнійському університеті (Лос-Анджелес) курси з економіки та права, корпоративних фінансів та інш.

Зустріч відбудеться у п’ятницю, 22 січня о 16:30 у Конгрегаційній залі Староакадемічного корпусу НаУКМА, за адресою: вул.. Сковороди 2.

Лекція читатиметься англійською мовою без синхронного перекладу.

Leave a comment

Скасувати відповідь

Генеральний партнер організації