This version of the page http://ewb.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-16. The original page over time could change.
East West Business
Новини EWB
Кві 7, 2011
admin
No Comments

Фото з гостьової лекції Юрія Логуша

Події
Бер 25, 2011
admin
No Comments

Семінар з найкращим топ-менеджером України Юрієм Логушем

30 березня о 18.00 в Києво-Могилянській академії в аудиторії 6-301 відбудеться семінар з віце-президентом Kraft International і головою правління ЗАТ “Крафт Фудз Україна” Юрієм Логушем. Особиста доля та професійне зростання цієї людини дивовижно переплетені з долею України, Європи та США. Прийди та дізнайся як світова геополітика 20-го та початку 21 століття відбилась на біографії нашого гостя та його світосприйнятті.
Continue reading »

Події
Бер 25, 2011
admin
No Comments

Фотозвіт з кар’єрного воркшопу від HeadHunter і Case Champ

Події
Бер 20, 2011
admin
No Comments

Кар’єрний воркшоп від HeadHunter і Case Champ: 23 березня

23 березня відбудеться кар’єрний воркшоп від провідного порталу пошуку кар’єри HeadHunter і чемпіонату по вирішенню гарвардських бізнес-кейсів Case Champ.
Continue reading »

Цікава економіка
Бер 17, 2011
Мар'яна Гнасько
No Comments

Пітер Тіль — геніальний інвестор

Багато хто думає, що заробити гроші — це основне, а далі все в житті піде як по маслу. А потім — ну назбирав собі величенький статок, стрибнув, здавалося б, вище своєї голови, що далі? Життя не стоїть на місці, а гроші, які заховані в банку, хоч би й шестилітрову пластмасову, нікому крім власника користі не принесуть. Такі думки виникають, коли починаєш аналізувати життєвий шлях Пітера Тіля — відомого на весь світ інвестора. Для тих, хто вперше чує це ім’я, Пітер Тіль — це саме та людина, яка ощасливила багатьох користувачів інтернету, вклавши півмільйона доларів у 2004 році в проект Facebook, зустрівшись з Цукербергом і двома іншими студентами Гарварду, які його запустили (це саме той «благодійник», який з’являється в «Соціальній мережі» і наразі має 7% компанії).
Continue reading »

Цікава економіка
Бер 17, 2011
Альона Мисько
No Comments

Ціна на «чорне золото» стане причиною нової рецесії?!

Світ готує для нас нову пастку. На цей раз причиною стала не Америка, а Лівія, економіку сколихне не валютний курс долара, а ціна за барель нафти.
Continue reading »

Події
Бер 13, 2011
admin
No Comments

Стартувала реєстрація на Case Champ 2011

Ми раді оголосити про відкриття реєстрації на Case Champ 2011, студентський чемпіонат з вирішення бізнес-кейсів, який відбудеться в березні-квітні цього року. Оцінювати рішення команд будуть представники мідл-менеджменту Unilever, Erste Bank, JTI, Славутич, Фокстрот, Concorde Capital і експерти МІМ, – а кращі учасники отримають запрошення на інтерв’ю.
Continue reading »

Події
Бер 13, 2011
admin
No Comments

Воркшоп з Unilever: вихід на ринок морозива в Росії

Ми з радістю анонсуємо воркшоп по виходу на ринок морозива в Росії від Unilever, генерального партнера Case Champ, одним із співорганізаторів якого є East West Business. Розбір розв’язань кейса відбудеться 17 березня, його проведуть Валерія Гусарова і Олександр Бондаренко, Management Trainee Unilever. Перед воркшопом також відбудеться презентація Unilever Future Leaders Program, орієнтованої на випускників (деталі за посиланням).
Continue reading »

Новини EWB, Події
Бер 9, 2011
admin
No Comments

Фотозвіт з семінару Марти Цуп

Цікава економіка
Лют 28, 2011
Альона Мисько
No Comments

«Градусник» для світової економіки

Скоро виміряти наскільки «хворою» є економіка країни стане дуже просто, принаймні нас в цьому переконують G-20 . Подібно Фаренгейту країни «Великої двадцятки» винайшли власний термометр, правда дещо відмінний від лікарського аналогу.
Continue reading »

Сторінки:12345678910»

Генеральний партнер організації