This version of the page http://www.pravex.com/ukr/cards/additional-services (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-15. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Додаткові послуги < Платіжнi картки

Платіжнi картки


Додаткові послуги

Додаткові послуги

Шановні клієнти!

Повідомляємо Вам, що з 20 вересня 2010 року Банком відмінена комісія за припинення проведення розрахункових операцій за картковим рахунком шляхом постановки картки в електронний стоп-список.

Платіжна картка ON-LINE. Система замовлення платіжних карток через Internet-сайт ПРАВЕКС-БАНКУ дозволить Вам заощадити свій час і з будь-якого зручного для Вас місця замовити платіжну картку міжнародних платіжних систем Visa Incorporated та MasterCard Incorporated.

Встановлення лімітів - безпека Ваших розрахунків.

SMS-банкінг - контроль карткового рахунку за допомогою мобільного телефону.

Послуга переказу коштів з картки на картку через банкомат дозволить здійснити операції переказу безготівкових коштів з однієї картки фізичної особи на іншу (послуга тільки для карткових рахунків, відкритих в ПРАВЕКС-БАНКУ).

Одержання виписки поштою або e-mail. Зручність контролю витрат - якщо Ви не хочете ходити в банк за випискою, ми будемо раді відправити її Вам поштою або e-mail.

Додаткова картка - можливість доступу до Вашого рахунку близькій людині.

Блокування картки не дозволить шахраям скористатися Вашою карткою.


надрукувати сторінку »
ПРАВЭКС БАНК предлагает
кредитные карты