This version of the page http://www.pg.com.ua/lenor.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-15. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Миючі та чистячі засоби / Lenor




P&G Україна  
Basic info in English

Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання


Інформація про продукцію



Сайти марок



Миючі та чистячі засоби

Dreft
Ariel
Tide
Bonux
ACE
Lenor

Comet
Fairy
Mr. Proper
Gala
DAX

Товари для дітей
Засоби по догляду за шкірою
Засоби жіночої гігієни
Засоби по догляду за волоссям
Засоби по догляду за тілом
Засоби для гоління
Засоби по догляду за ротовою порожниною
Електротовари та прилади для домашнього користування


Знайти на сайті




Миючі та чистячі засоби

Кондиціонер для білизни Lenor

Використання кондиціонерів для білизни – важливий елемент якісного догляду за речами, адже вони пом’якшують тканини, текстильні волокна яких після багаторазового прання стають жорсткішими і заплутуються.

Доданий під час полоскання кондиціонер для білизни Lenor проникає всередину тканини і вирівнює волокна, роблячи речі більш м'якими. Пом'якшуючи білизну, Lenor зменшує тертя тканини об шкіру, створюючи тим самим приємні відчуття під час носіння речей. Крім того, проникаючи вглиб матерії, молекули-ароматизатори Lenor надають речам надзвичайно свіжого та стійкого аромату. Додатковий ефект Lenor полягає в його властивості полегшувати прасування речей і знімати з них статичну електрику.

Lenor можна використовувати як при ручному пранні, так і в пральних машинах будь-якого типу. Після прання порошком потрібно додати Lenor в воду для останнього полоскання білизни. Для кращого результату не полощіть білизну після використання кондиціонера. Просто опустіть білизну в розчин, як зазвичай. Ніколи не лийте кондиціонер безпосередньо на білизну.

Нещодавно формула Lenor ще більш вдосконалилась завдяки додаванню екстракту бавовни! Тепер Lenor робить речі ще м’якішими та приємнішими на дотик.

Хто з батьків не прагне, щоб одяг дитини був м'якішим, адже дитяча шкіра така ніжна?! Українські споживачі можуть отримати виняткову м’якість одягу завдяки використанню Lenor для дитячої та чутливої шкіри. Цей кондиціонер для білизни з екстрактами природного пожодження можна використовувати як для дитячого одягу, так і для одягу дорослих.

В асортименті найбільш широко представлена концентрована форма кондиціонеру Lenor – адже це оптимальна форма для кондіционера д/білизни: ефект економії - в 2 рази дорожче, але в 4 рази менша кількість засобу потрібна для використання з тією ж самою кількістю білизни!

Колекція Lenor Parfumelle

Колекція кондиціонерів Lenor Parfumelle з краплями духів – без перебільшення іноваційний продукт. Розроблені за участі французьких парфюмерів, ці «духи для одягу» були створені на основі принципу піраміди запахів. Адже всі ноти ароматів Lenor Parfumelle – верхні, ноти серця та кінцеві ноти – розпускаються з часом, поступово розкриваючи чуттєві секрети колекції Parfumelle.

Колекція Lenor Parfumelle складається з трьох ароматів. До їх складу входять інгредієнти, які використовують під час створення кращих французьких парфумів. Magnifique – чудовий букет ароматів, з нотками соковитих груш та цитрусовім міксом, з натяком на духмяну квітку іланг-іланг та білу орхідею. Його основний аромат складається з насиченої суміші сандалового дерева та ванілі. Seduisante – це квітковий мікс жасміну, іланг-ілангу та туберози, доповнений освежаючою сумішшю італійського лимону та сливи. Subtile – тепла квіткова суміш фрезії, жасмину та мімози з легкою ноткою ванілі та кокосу.

Колекція Parfumelle кожен день даруватиме вам розкішні, тривалі відчуття – де б ви не були, що б ви ни носили!

Колекція Lenor Aromatherapy з парфумованими мікрокапсулами

Завдяки технології унікальних парфумованих мікрокапсул, кожен аромат з колекції Lenor Aromatherapy Micocapsules зберігатиме свіжість одягу з ранку до вечора до 4-х днів* поспіль! Під час кожного дотику до одягу спеціальні мікро капсули з ароматичною композицією звільняють частинку запаху. Таким чином, кожен Ваш рух буде заново розкривати неповторний аромат, а свіжість одягу зберігатиметься набагато довше.

В чарівному світі дивовижно стійких запахів Lenor Aromatherapy Microcapsules Ви обов'язково відшукаєте свій, який допоможе Вам стати ніжною, романтичною, чуттєвою або пристрасною: Lenor Exotic – неповторний солодкий аромат екзотичних квітів та фруктів, чуттєвий та привабливий, життєрадісний та веселий. Lenor Romantic подарує свіжість рози та ніжність магнолії, відчуття легкості буття. Яскравий ароматний коктейль Lenor Active із свіжим ароматом зеленого яблука з легкою кислинкою допоможе підбадьоритися та налаштуватись на активну працю. Lenor Fresh освіжить емоції та почуття та нагадає про подих свіжого морського бризу. Натуральні екстракти ромашки та лаванди в Lenor Relaxed допоможуть розслабитись навіть в найнапруженішему положенні. Чуттєвий оксамитовий аромат Lenor Elegant, насичений та глибокий, допоможе відчути себе справжньою жінкою: надзвичайно гарною, загадковою та непередбачуваною!

Нагору


© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту