This version of the page http://www.pg.com.ua/braun.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-15. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Електротовари та прилади для домашнього користування / Braun




P&G Україна  
Basic info in English

Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання


Інформація про продукцію



Сайти марок



Миючі та чистячі засоби
Товари для дітей
Засоби по догляду за шкірою
Засоби жіночої гігієни
Засоби по догляду за волоссям
Засоби по догляду за тілом
Засоби для гоління
Засоби по догляду за ротовою порожниною
Електротовари та прилади для домашнього користування

Braun

Duracell


Знайти на сайті




Електротовари та прилади для домашнього користування

Braun

Продукція Сервісні центри

Компанія Braun була заснована Максом Брауном у 1921 році. Спочатку, 1967 року, вона була придбана компанією Gillette, а пізніше, у 2004 році, весь бізнес Braun перейшов до активів Procter&Gamble.

Braun фокусується на розробці та виробництві електричних приладів, які добре всім відомі за наступні якості:

  • іноваційність,
  • високу якість,
  • практичність та естетичний дизайн.

Завдяки новітнім технологіям та спеціальним розробкам, техніка Braun стане вашим надійним помічником кожного дня.

Товари Braun в Україні поділяються на такі категорії:

  • Прилади для гоління та стрижки (електробритви, тримери для волосся, тримери для бороди);
  • Товари по догляду за ротовою порожниною (Oral-B);
  • Прилади для особистого догляду (епіляція та догляд за волоссям);
  • Прилади для приготування їжі (кухонні комбайни, міксери, блендери, соковижималки, кавоварки, кавомолки, пароварки, м'ясорубки, тостери, чайники);
  • Праски.

Усі вони покликані створювати комфорт і максимально полегшувати Ваші щоденні клопоти.

Вся продукція обслуговується в авторизованих сервісних центрах Braun.

З питань щодо продукції Braun звертайтесь за телефоном гарячої лінії (0 800) 505 000 або ж заходьте на сайт www.braun.com

Характеристика Продукції

Бритви

Pulsonic360CompleteSyncroContourFree ControlCruzerInterfaceFlex XP II

Бритви Braun володіють інноваційними характеристиками, мають ергономічну форму, стильний дизайн, - усі ці фактори дозволяють їм займати передові позиції серед інших виробників. Серед різних серій бритв Ви знайдете ту, яка підходить Вам якнайкраще. Адже Braun використав найрізноманітніші технології щоб забезпечити найкращий результат.

Бритви Braun мають спеціальний тример, що піднімає щетину під час гоління, активну плаваючу голівку, яка повторює контури обличчя, високоточні леза, що не викликають подразнень.

Потрійна бритвенна система дає можливість досягти максимального результату гоління завдяки різнорівневим сіткам, що збривають волоски різної довжини.

Braun також використав новітні технології при розробці сітки, як наприклад, конструкція SmartFoil™, що забезпечує різноманітні варіанти захоплення волосків.

А унікальна мотор Sonic у бритві Pulsonic приводить в дію високочастотні пульсуючі коливання бриючої головки, що допомагає вивільнити окремі волоски.

Система бриючої сітки FreeFloat™ точно повторює контури обличчя, забезпечуючи якісне гоління за меншої кількості рухів.

Є серед них і бритви з вбудованими схемами Smart Logic, що самостійно відстежують рівень зарядки акумулятора і заряджають його при необхідності, гарантуючи безперебійну роботу. Спеціальні дисплеї сповіщають про необхідність зарядки або чистки сітки.

Усі ці технології - лише мала частина того, що використовує Braun при розробці для гоління щоб гарантувати якість, безпеку та комфорт у процесі гоління.

Чоловічі тримери та машинки для стрижки

Exact PowerExactHair Perfect

Тример Exact Power дозволяє надати необхідну формі бороді та визначити її чіткі контури. Дистанційний гребінь забезпечує підрівнювання як короткого, так і довгого волосся. Завдяки двошвидкісному мотору Ви можете змінювати швидкість гоління, залежно від індивідуальних особливостей, а наявність акумулятора забезпечить роботу тримера протягом 30хв.

Тримери Exact мають спеціальні насадки для точкового гоління носа та вух для підрівнювання волосся різної довжини. Їх можна чистити під струменем води, а батарейка забезпечить живлення на період від 60хв. до 120хв, залежно від моделі.

Машинка для стрижки Hair Perfect має гребінь зі змінною насадкою довжини, що дозволяє створити будь-який стиль зачісок, комплектується ножицями та гребінцем, працює від мережі або акумулятора протягом 30хв.

Епілятори та жіночі грумери

XpressiveXelleSoftPerfectionEversoftSilkFinish

Braun чудово розуміє, що гладенька шкіра - результат, якого важко досягти. Тому він розробив модельний ряд епіляторів, серед яких Ви знайдете той, що якнайкраще підійде Вам за всіма характеристиками.

Моделі різних типів використовують новітні технології, як, наприклад X'pert-?pil, що дає можливість видалити більше волосків одним рухом в SilkEpil Xelle, або SoftLift у SilkEpil SoftPerfection, що дозволяє шкірі довше залишатися гладенькою.

Епілятори мають рухому голівку, яка повертається в кількох напрямках і повторює контури тіла, насадки для видалення волосся в різних зонах, масажні насадки для зменшення больових відчуттів. Епілятори SilkEpil Eversoft мають 2 швидкості, масажну голівку, що зменшує больові відчуття, а епілюючи пінцети розташовані у шаховому порядку, що робить епіляцію м'якішою, оскільки волоски видаляються по одному, а не разом. Епілятор SilkEpil Xpressive має усі характеристики щоб зробити гоління приємною та дієвою процедурою. В представленій лінійці Ви знайдете той епілятор, що найповніше задовольнить Ваші вимоги і зробить шкіру ідеально гладенькою та шовковистою надовго.

Грумер SilkFinish має кілька тримерів та насадки з короткими та довгими гребінцями. Стандартний тример дозволяє легко і зручно голити волоски на чутливих ділянках тіла, а тример для точеного видалення волосся ідеально підходить для надання форми бровам. Прилад працює на батарейках, має спеціальну підставку та захисний ковпачок, що захищає тримери від забруднення.

Заходьте на сайт www.braunbeauty.com.ua та дізнайтесь більше про особливості та характеристики епіляторів Braun SilkEpil.

Стайлери і вирівнювачі


Braun розробив найрізноманітніші моделі виробів по догляду за волоссям щоб допомогти Вам отримати неповторну зачіску. Адже здорове волосся починається з належного сушіння і моделювання.

З допомогою фенів та стайлерів піклуватися про волосся стане легше, а створення індивідуального стилю ще доступніше.

Braun пропонує універсальні стайлери, що дозволяють сушити та укладати волосся, створювати завитки, локони, надати форму кінчикам або додатковий об'єм біля коренів. Залежно від моделі, в комплект входять круглі щітки, насадки для надання об'єму, є варіанти з різною швидкістю повітряного потоку та ступенем нагрівання.

З допомогою вирівнювачів Ви зможете надати прямої форми навіть самому неслухняному волоссю, адже гладеньке та рівне волосся завжди виглядає бездоганно.

Фени

Creation2SatinProFuturPro

Braun пропонує широкий асортимент фенів, що допоможуть Вам створити гарну зачіску в процесі сушіння волосся та надати йому особливого об'єму.

В колекціях Creation2, SatinPro та FuturPro Ви знайдете те, що потрібно. Спеціальні насадки, різні температурні режими та швидкості повітряного потоку, системи захисту розумно поєднані у різних моделях Creation щоб зробити волосся слухняним і без проблем створити ідеальну укладку.

А фени FuturPro мають професійну насадку з концентратором для ідеальної укладки та технологію Braun Silencio, що забезпечує безшумну роботу фена. З таким приладом Ви відчуєте себе справжнім професіоналом по догляду за волоссям.

Прилади для приготування їжі

З приладами Braun для приготування їжі Ви зможете створити смачні та корисні страви швидко та легко. Адже Braun пропонує широкий спектр високоякісних кухонних комбайнів, блендерів, міксерів, тостерів, чайників, кавоварок, а також кавомолки, соковижималки, пароварку і навіть м'ясорубку.

Кухонні Комбайни

CombimaxMultisystem

Кухонний комбайн допоможе Вам у приготуванні найрізноманітніших страв, Він просто незамінний для тих, хто любить готувати. Молоді господині можуть обрати комбайни із серії Combimax. Вони універсальні, не громіздкі, дозволяють подрібнювати, змішувати, збивати та нарізувати продукти. Комбайн Multisystem має більше функцій, різні рівні швидкості, дозволяє додавати продукти в процесі змішування і дійсно може зватися "професійним поваром".

Блендери

Plus MultiMultiquickPowerBlend

Приготування їжі може стати справжнім задоволенням. Ручні блендери Braun Plus Multi та Multiquick потужні і практичні кухонні помічники. Завдяки невеликим розмірам вони зручні в експлуатації, їх легко мити, а головне - не займають багато місця. Різні моделі відрізняються типом насадок, видом контейнера, потужністю, набором швидкостей, а отже і деякими функціональними можливостями. Вибравши собі вірного помічника, Ви зможете швидко приготувати коктейлі, пюре, морозиво - лише фантазуйте та експериментуйте. Потужний стаціонарний блендер PowerBlend може навіть подрібнювати лід, а його технічні характеристики значно полегшать змішування, наповнення та миття.

Міксери

Multimix

Ручні міксери Braun Multimix - незамінні помічники на кухні. Вони потужні, універсальні, а зручний дизайн дозволяє повністю контролювати рухи і гарантує комфортну експлуатацію. Залежно від бажаних функцій, Ви можете обирати від найпростішої моделі, що дозволяє змішувати або збивати до справжнього професіонала на кухні, що дасть вам змогу замішувати тісто, подрібнювати і нарізати різноманітні продукти або ж розминати їх до консистенції пюре.

М'ясорубка


М'ясорубка Braun Power Plus - це чудовий і надійний кухонний прилад.

Завдяки потужному мотору Ви легко подрібните м'ясо, рибу, овочі або хліб.

Її деталі виготовлені із нержавіючої сталі, що робить її не лише надійною, але і безпечною у використанні.

Тостери

MultitoastImpression

В лінійці тостерів Braun MultiToast Ви знайдете саме той розмір і форму, що Вам подобається. Вони легко миються, зручні у користуванні, швидко та без зусиль перетворять скибку хліба на хрусткий та рівномірно підсушений тост, розморозять або підігріють його.

А тостер із колекції Impression - не лише надійний, але і красивий помічник. Додаткові функції включають розморожування та підігрів будь-якого виду хліба, автоматичне відключення, а також контроль ступеня піджарювання.

Чайники

AquaExpressImpression

Чайники Braun із 3 різних колекцій - чудове доповнення до Вашої кухні. Усі вони мають чудові експлуатаційні характеристики, - ніколи ще кип'ятіння не було таким легким та швидким. Вам тільки залишається обрати між різними варіантами кольорів колекції AquaExpress та сучасними ідеями дизайну.

Чайник Impression скип'ятить воду надзвичайно швидко, він має фільтр проти накипу, автоматично виключається у випадку відсутності води або закипання, а тому є абсолютно безпечним та надійним.

Пароварка


З допомогою пароварки Braun MultiGourmet Ви зможете збільшити кількість вітамінів та корисних речовин, що зазвичай втрачаються в процесі готування. Адже відомо, що найбільш корисним та натуральним методом приготування їжі є паровий. Продукти зберігають свій колір та безліч корисних елементів.

Ви можете використовувати пароварку для бланшування, розігрівання продуктів або ж приготування усієї страви.

Кавоварки

AromaMasterAromaPassionImpression

Кавоварки AromaMaster саме для тих, хто щоденно споживає каву і потребує однієї стандартної функції - заварювання. Кавоварки Braun AromaPassion дають можливість швидко отримати гарячий та ароматний напій, а компактні розміри та гарний дизайн дозволяють зробити таку кавоварку не лише помічницею, а й окрасою на кухні. Кавоварка від Impression має спеціальний очищувальний фільтр для води, автоматично вимикається, а також зберігає каву гарячою та запашною завдяки спеціальним стінкам термосу.

Кавомолки

AromaGourmetCafeSelect

Кавомолки від Braun дозволять вам змолоти зерна улюбленої кави у будь-який час в необхідній кількості.

Модель Braun AromaGourmet може змолоти 60г кави, має ножі з нержавіючої сталі, прозору кришку, що дозволяє контролювати якість перемелених зерен. Вона компактна і легко миється.

Braun CafeSelect має 14 ступенів перемелювання, які дозволять Вам змолоти зерна одного сорту для різних видів кави (еспрессо, френч-прес, т.д.). Автоматичний таймер значно полегшить роботу, а контейнер дозволить на довше зберегти аромат щойно меленої кави.

Соковижималки

CitromaticMultipress

Соковижималка Citromatic має систему контролю м'якоті і дозволяє отримати сік із цитрусових на будь-який смак.

А з допомогою соковижималки Multipress Ви отримаєте сік із будь-яких овочів або фруктів. Спеціальний фільтри автоматично відділяють м'якоть та піну від соку, що дозволить Вам отримати чистий та корисний напій.

Праски

FreeStyle Sprint FreeStyle Excel

Високі потужність та тиск, удосконалені системи пароутворення та відпарювання цих прасувальних систем дозволяє їм ще швидше, в порівнянні з іншими моделями прасок Braun, розгладити складні зморшки.

FreeStyle Sprint та Excel мають надтверду підошву Saphir, а силіконова підставка запобігає ситуаціям, коли праска може зісковзнути.

ProStyle

Нова праска ProStyle має новий паровий носик, який дозволяє подачу пару в складні деталі одягу.

Функція "анти-крапля" запобігає витіканню води з підошви під час випарювання.

Система очищення від накипу дозволяє продовжити термін використання праски, а насадка TextyleProtector дозволяє прасувати гарячою праскою тонкі та делікатні тканини та знижує ризик утворення на темних тканинах ділянок, що лисніють.

Усі ці характеристики роблять ProStyle справжім професіоналом у Вашому домі.

TexStyle Control

Праски TexStyle Control забезпечать ідеальне розгладжування тканини. Завдяки спеціальній насадці і подачі пару під високим тиском Ви зможете досягнути гарних результатів як на делікатних, так і на грубих тканинах. Паровий носик без проблем розгладить складки навколо ґудзиків, манжетів та дрібних деталей. Підошва прасок TexStyle Control виготовлена із спеціального твердого матеріалу, що не лише полегшує ковзання, але і забезпечує тривалість користування.

FreeStyle

Праски FreeStyle - чудове поєднання сучасних технологій та дизайну. Завдяки насадці Textile Protector Ви можете прасувати будь-які тканини з повною подачею пару, який рівномірно розподіляється по всій поверхні підошви праски. Крім того, насадка, через попередню подачу пару, зводить до мінімуму появу плям. Обравши праску Braun FreeStyle, Ви будете задоволені результатом.

EasyStyle

Праски Braun EasyStyle розроблені таким чином, що прасувати ними надзвичайно просто і легко. Вони мають функцію розпилення води, оптимальну кількість парових отворів, а також зручну відкриту ручку. Усі ці риси разом із яскравим дизайном зроблять процес прасування приємним та легким.

Cервісні центри

Звертайтесь на наш сайт www.service.braun.com за такою інформацією:

  • пошук витратних матеріалів, запчастин та аксесуарів,
  • інструкції по експлуатації,
  • пошук найближчого сервісного центру.

Авторизовані сервісні центри в Україні:

МістоАдресаНазва/ВивіскаТелефонe-mail
Біла Церква09100, Біла Церква, вул. Вокзальна, 5"КПП СЕРВІС-МАСТЕР"+380(446) 33-29-44kpp_master@magnus.kiev.ua
Вінниця21011, Вінниця, вул. Ватутіна, 23/2"ЕКСПЕРТ"+380(432) 26-70-71, 66-97-58service@scexpert.net
Вінниця21021, Вінниця, вул. Порика, 1"СПЕЦИАЛІСТ"+380(432) 57-91-91, 50-91-91info@spec.vn.ua
Вінницявул.Келецькая, 61-аІнтерсервіс+38-0432-69-95-73 +38-0432-69-91-93vitaliy_balan@interservice.vn.ua
Віноградів90300, Закарпатська обл., г. Віноградов, пл. Миру, 4"ВЕКО"+380(3143) 2-37-80 
Горлівкавул. П. Безпощадного, 26СЦ "Техногарант"+38-0624-52-77-77 +38-050-87-000-77ave@avesc.com.ua
Дніпродзержинськ51931, Дніпропетровська обл., м. Дніпродзержинськ, пр-т Леніна, 32-а, ком.405"СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР"+380(569)53-55-30  
Дніпродзержинськ51931, Дніпродзержинськ, вул. Сировця, 51"ТЕЛЕМОБІЛСЕРВІС"+380(5692) 3-59-54maximum-k@bk.ru
Дніпродзержинськпр. Леніна, 66Сервісний центр "РОСТОК"+38-0569-53-54-80 +38-067-363-29-29 +38-063-071-28-08scrostok@ukr.net
Дніпропетровскькпр. Кірова. 59Сервісний центр "Інтерсервіс"+38-0562-34-67-05priemka@scalfa.dp.ua
Дніпропетровськ49005, Дніпропетровськ, пр-т Ю. Гагаріна, 61"ТЕХНОЦЕНТР"+380(56) 370-78-30, 477-57-12service@technocenter.com.ua
Дніпропетровськвул. Миронова, 15Сервісний центр+38-056-778-63-65 +38-056-778-05-64asc1@a-teleport.com
Донецькпр-т Павших комунарiв, 188Сервісний центр+38-062-349-24-75technoservice@lenta.ru
Донецькпр. Ілліча, 103Сервісний центр " Эксперт-Сервіс"+38-062-345-67-20khandryga_av@vesy.com.ua
Донецьквул. Складська, 5-вСервісний центр " Эксперт-Сервіс"+38-062-345-61-90zinchenko_ae@vesy.com.ua
Донецьквул. Павла Поповича, 33Сервісний центр ДТС+38-062-381-85-55legko@dtservice.kiev.ua
Жітомирвул. Київська, 37 оф.8Сервісний центр+38-0412-44-64-92euroservice@ukr.net
Запоріжжя69002, Запоріжжя, вул. Дзержинського, 83"АЛЬФАТЕХНОЦЕНТР"+380(61) 212-03-03 (многоканальный)service@alfas.com.ua
Запоріжжявул. Гоголя, 175Інтерсервіс+38-061-787-50-51 +38-061-701-65-96interservice_zap@mail.ru
Запоріжжявул.Правди, 50Рембытсервисс+38-061-212-54-90 +38-061-220-03-22mail0977@zp.velton.ua
Запоріжжявул. Яценко, 1Сервісний центр+38-061-224-70-72 +38-061-224-70-73aircon@ost-west.com.ua
Івано-Франківськ76002, Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 179Б"МЕГАСТАЙЛ"+380(342)77-33-22, 72-27-22 service@megastyle.if.ua
Івано-Франківськвул. Паркова, 2Альба сервіс+38-034-250-82-91zvcervice@gmail.com
Івано-Франківськвул. Вовчинецька, 223Сервісний центр+38-034-275-60-40volkovservice@ua.fm
Кам'янець-Подільський32300, Хмельницька обл., г. Кам'енець-Подільський, вул. Червоноармійська, 39"ДТ-СЕРВІС"+380(3849) 3-96-79dtservice@kp.rel.com.ua
Керчвул. Пирогова, 1Сервісний центр+38-06561-2-13-73service@aironet.com.ua
Київ02217, Київ, пр-т Маяковського, 26"Крок-ТТЦ"+380(44)499-29-49tarasjuk.marija@krok-ttc.com
Київвул. Глибочицька, 53Сервісний центр+38-044-428-65-06ibs@cyfra.net
Кіровоградвул.Короленко, 2Сервісний центр+38-0522-35-79-23interservice_kr@romb.net
Кіровоградвул. Попова 26 кор.1Сервісний центр "Техномир"+38-0522-36-24-59 +38-0522-27-01-77tehnomirservice@yandex.ua
Кіровоград25006, Кіровоград, пр-т Комуністичний, 1"ОПТРОН"+380(522) 24-45-22, 24-96-47, (066) 166-07-55, (098) 080-41-38vaniev@kw.ukrtel.net
Коломия78200, Івано-Франківська обл. м. Коломия, вул. Степана Бандери, 73/2"ПОГЛЯД"+380(3433) 7-28-17, (095) 849-04-65pogliad@i.ua
Краматорськбул. Краматорський, 3Єлма-Сервіс+38-06264-5-93-89 +38- 050-833-43-03 +38-096-325-58-38serviceua@elmaservice.com
Кременчуквул. Шевченка, 85/8Сервісний центр+38-0536-74-28-62butkop@link.pl.ua
Кременчук39600, Полтавська область, м. Кременчук, вул. Радянська, 44, оф.1СПД-ФЛ Юдін И.А.+380(53) 663-91-92ekosun@i.ua
Кривий Ріг50008, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Тинка, 24"ДОМТЕХСЕРВІС"+380(564)64-69-53, 64-69-32, (056) 409-42-70mmichael@domtechservice.com
Кривій Рігвул.Косіора, 64/7СЦ Лотос+38-056-440-07-79 +38-056-440-01-19remservice@utel.net.ua
Луганськ91055, Луганськ, вул. Радянська, 66"ЛУГАНСК-СЕРВІС"+380(642) 34-50-65, 49-54-50, 49-44-17info@lugansk-service.lg.ua
Луцьк43005, Луцьк, пр-т Перемоги, 24"СЕРВІС-МАСТЕР"+380(332) 78-56-24, 78-56-25, 23-14-42 
Луцькпр-т Перемоги, 22Сервісний центр+38-0332-23-01-03vm.lutsk@gmail.com
Львів79020, Львів, вул. Під Голоском, 15-а"АЛЬЯНС-СЕРВІС"+380(32) 244-53-44, 244-53-40aliansservis@lviv.farlep.net
Львів79018, Львів, вул. И. Шараневича, 28"РОСІМПЕКС"+380(32) 239-55-77, 239-51-52rosimpex@mail.lviv.ua
Львів79049, Львів, пр-т Червоної Калини, 109АСЦ "ШАНС"+380(32) 247-14-99potapenko_yura@ukr.net
Львіввул. Зелена, 153ФОП Хавтур Р.Б./Сервісний Центр +38-032-270-62-06 +38-032-270-74-79havturr@ukr.net
Макіївкавул. Панченко, 43Сервісний центр "Эксперт-Сервіс"+38-050-472-77-39sokolik_sv@vesy.com.ua
МаріупольМаріуполь, б-р 50 років Жовтня, 32/18"ЛОТОС"+380(629) 41-06-60, 41-06-50petrenko@lion-tc.com.ua
Маріупольвул.Варганова , 3Волд Бест+38-0629-52-78-25svetawb@mail.ru
МиколаївВнутриквартальний проїзд, 2Інтерсервіс+38-0512-58-06-47 +38-0512-58-06-46 +38-0512-24-22-60inter_nik@optima.com.ua
Миколаїв54050, Миколаїв, вул. Металургів, 8СПД-ФЛ Дадашєв А.О.+380(512) 25-23-35, 59-24-05, (066) 797-66-22servis-centor@ukr.net, servis-centor@mail.ru
Нова Каховка74900, Херсонська обл., м. Нова Каховка, вул. Горького, 48"ЕЛЕКТРОН"+380(5549) 7-83-98, (050) 396-96-21electron@kahovka.net
Новогрод-Волинський11708, Новогрод-Волинський, вул. Вокзальна, 38"MAСTЕР"+380(4141) 5-20-10Petrovka1_nv@ukrpost.ua
Одеса65003, Одеса, вул. Щеголєва, 14"СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР"+380(48) 734-98-15, 786-96-83Alexandr_rozkov@mail.ru
Одеса65014, Одеса, вул. Пушкинська, 33, оф. 47"СЕРВІС-СТАНДАРТ"+380(48) 777-01-64 
Одесавул. Осіпова, 19/Успенськая, 45Ремонт бытовой техники+38-048-798-82-60 +38-048-784-08-37profiservice@meta.ua
Одеса вул. Новосельского, 64Сервісний центр+38-048-784-56-26 +38-048-777-11-40service@tserv.com.ua
Одеса вул. Пушкінська, 49Сервісний центр+38-048-7000-709office@tserv.com.ua
Павлоградвул.Шевченко, 67 Інтерсервіс+38-05632-6-15-54 +38-05632-6-23-42 sc_pavlograd@ukrpost.ua
Полтава34022, Полтава, вул. Пролетарська, 22"ПРОМЕЛЕКТРОНІКА"+380(532)57-21-61, 57-21-64, (05322) 77-06-91, 77-08-61service@promel.com.ua
Полтававул. Красіна, 71-аСервісний центр "ЛОТОС"+38-096-546-66-78alex62.service@gmail.com
Рівне33022, Рівне, вул. Льонокомбінатна, 3"ІНФОСИСТЕМА-2"+380(362) 62-25-13, 24-64-70, 24-60-39is2@rivne.com
Рівне33018, Рівне, вул. Відинська, 42-а"ТІКО"+380(362) 62-94-29, 28-75-49tiko@rivne.com
Севастопільвул.Пожарова, 26-бСервисный центр ООО Диадема+38-0692-55-56-43 +38-0692-45-36-99diadema@babylon.sebastopol.ua
Севастополь99053, АР Крим, г. Севастополь, вул. Руднєва, 7"ПАНОРАМА-С"+380(692)45-01-88, 23-10-55 panorama-s@optima.com.ua
Сімферопільвул. Трубаченко, 7Сервісний центр "Гарант"+38-0652-49-37-70svcgarant@ukr.net
Смілавул. Свердлова, 75Сервісний центр «ТАСМ Лтд»+38-047-33-4-60-96tacm@mail.ru
Стаханів94000, Луганська обл., м. Стаханов, вул. Кирова, 15"АЛЬБІТ"+380(6444) 4-02-89albit@st.lg.ukrtel.net
Суми40030, Суми, вул. Петропавлівська, 86/1"ЕЛЬФ"+380(542) 66-03-00, 65-55-10, 65-03-40 
Суми40000, Суми, вул. Коперативна, 7"СЛТ-СЕРВІС"+380(542) 78-10-13service@sumlegteh.sumy.ua
Сумивул. Петропавлівська, 86/1 Сервісний центр"Эльф"+38-0542-66-03-00elf@scelf.sumy.ua
Тернопіль46023, Тернопіль вул. Купчинського, 9"ЕВРОСЕРВІС"+380(352) 26-58-07t_volodja@mail.ru
Торез86600, Донецька обл., м. Торез, вул. Поповича, 10"АЛЬЯНС-СЕРВІС"+380(6254) 3-00-68aliansservice@gmail.com
Ужгородвул. Легоцького, 3/2Ремонт домашньої техніки+38-0312-65-42-66tint2@yandex.ru
Харків61072, Харків, вул. Тобольська, 69"ДІСА-СЕРВІС"+380(57) 764-57-89, 343-96-06Disa-Servise@ukr.net
Харківвул. Чернишевського, 58, офіс 2Сервісний центр+38-057-700-51-62ibs_new@mail.ru
Херсон73000, Херсон, вул. Радянська, 23"РАДІО"+380(552)26-44-79, 22-57-30, 22-61-21radio@tlc.kherson.ua
Херсонвул.Карбишева, 28-аСервісний центр+38-0552-43-40-33Tupchienko.S@interservice.ks.ua
Хмельницький28009, Хмельницький, вул. Курчатова, 18"ТРИТОН"+380(382) 78-37-73, 78-37-55service-triton@ic.km.ua
Хмельницькийвул. Курчатова, 18Сервісний центр+38-0382-78-37-73service@triton.ua
Черкаси18000, Черкаси, бул. Шевченка, 207"СОТОС"+380(472) 56-77-00, 56-26-26sotos-r@ukr.net
Черкаси18000, Черкаси, вул. Ільіна, 605"ФАБРИКА ПОБУТОВОГО СЕРВІСА"+380(472) 383-124, (063) 624-24-43service@quartz.com.ua
Черкасивул. Хрещатик, 225Сервіс-центр "Мультисервіс"+38-0472-32-02-79igor-ms@ukr.net
Чернiвцiвул. Л. Кобилицi, 105Сервісний центр+38-0372-55-48-69srv@prut.cv.ua
Чернівці58003, Чернівці, вул. Л. Кобилиці, 105"ЕЛЕКТРОСЕРВІС"+380(372) 90-13-11, 55-48-69, (050) 434-55-29bars@prut.cv.ua
Чернігів14000, Чернігів, вул. Гвардійської дивізії, 1 (колишня Проєктна, 1)"ВЕНА-СЕРВІС"+380(462) 60-15-85, 65-30-61 
Чернігів14005, Чернігів, пр-т Миру, 80"ЛАГРОС"+380(462)67-98-17, (0462) 72-48-72 service@lagros.ua
Чернігів14000, Чернігів, вул. Коцюбинського, 61"ОТТО СЕРВІС"+380(46) 67-84-92, (066) 390-76-88ottosrvc@cg.ukrtel.net
Чернігіввул. Коцюбинського, 61"ОТТО"+38-0462-678-492ottosrvc@cg.ukrtel.net


Нагору

© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту