This version of the page http://www.homopoliticus.org/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-15. The original page over time could change.
Про Центр

Центр політичного консалтінгу

  • По-русски
  • English version

Про Центр

Про Центр

Центр політичного консалтингу – це колектив однодумців, які бачать свою місію в тому, щоб повернути політиці її початкове призначення – організацію спільноти для досягнення суспільного блага. Головний і єдиний спосіб реалізації цього – підвищувати ефективність діяльності політиків, політичних партій і блоків, суспільно-політичних течій.

 

Ми знаємо, як зробити так, щоб наші клієнти успішно досягали того, чого вони прагнуть у своїй політичній діяльності. Наше знання ґрунтується на розумінні фундаментальних закономірностей розвитку суспільства.

 

Ми готові працювати з політиками з різних частин політичного спектру. Ми вважаємо, що не існує єдино правильної політичної платформи. Єдино правильним є рівноправне співіснування в суспільстві різних політичних платформ.

 

Головне, щоб політична платформа наших клієнтів працювала на благо суспільства в цілому, і щоб за рахунок цього наші клієнти успішно приходили до влади, були ефективні у владі і залишалися в ній надовго.

 

Тримайтесь нас у Твітері