This version of the page http://www.pg.com.ua/bam_smile.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-13. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Новини компанії / АКЦІЯ ВІД BLEND-A-MED "Усмішка на удачу"




P&G Україна  
Basic info in English



Інформація про продукцію



Сайти марок


Знайти на сайті




Новини

АКЦІЯ ВІД BLEND-A-MED "Усмішка на удачу"

Придбайте акційну упаковку Blend-a-Med.

Дістаньте з неї картку-вкладиш - теле-чіп.

Зніміть захисне поле.

Прикладіть картку до екрану кольорового телевізора під час показу рекламного роліка акції тільки на телеканалі 1+1 щосуботи, щонеділі та щопонеділка після вечірнього випуску новин*.

У прозорому віконці картки-вкладиша миттєво проявиться результат.

Одразу зателефонуйте за безкоштовним телефоном 8-800-505-0000.

Свій виграш Ви можете також перевірити безпосередньо на нашому сайті саме тут:

* Гарантований час показу рекламного роліка акції. Також анонс можна побачити в ефірі на всіх ведучіх телеканалах в довільний час у будь-який день протягом тиждня

Офіційні правила участі в акції "Усмішка на удачу"

Право на участь

У Акції "Усмішка на удачу" (далі - "Акція") можуть брати участь будь-які громадяни України, незалежно від того, проживають вони на території України чи ні, іноземні громадяни й особи без громадянства, що постійно проживають на території України, за винятком працівників Організатора і членів їх родин, а також інших осіб і членів їх родин, які беруть участь у підготовці і проведенні Акції. Участь у Акції неповнолітніх, обмежено дієздатних і недієздатних осіб здійснюється в порядку, визначеному чинним законодавством України.

Продукція, що бере участь у Акції: упаковки зубних паст Blend-a-med 100 мл із логотипом Акції на упаковці.

Щоб стати Учасником Акції, необхідно:

1) придбати хоча б одну упаковку продукції, що бере участь у Акції, з логотипом Акції на упаковці. Усередині упаковки (пачки) знаходиться картка з прозорим пластиковим віконцем (далі - "ТВ чіп"). На кожному ТВ чіпі надрукований унікальний номер, що згенерований комп'ютерною програмою - генератором випадкових чисел.

2) знайти ТВ чіп. Зірвати захисну етикетку з прозорого пластикового віконця на ТВ чіпі. Під час показу рекламного ролика Blend-a-med, що анонсує Акцію, прикласти чіп прозорою пластиковою стороною до телеекрану, в результаті чого у віконці проявиться певний напис. Увага: Напис проявиться лише при сполученні з роликом Blend-a-med, що анонсує Акцію. ТВ чіп працює тільки на кольорових телевізорах.

3) якщо в прозорому пластиковому віконці ТВ чіпа висвітився напис "100", "10 000" або "електро-щітка", зателефонувати за номером гарячої лінії 8-800-505-0000* та зареєструвати в оператора номер ТВ чіпа. Оператор надасть інструкції з одержання Заохочення. В Акції беруть участь лише неушкоджені ТВ чіпи.

4) для одержання будь-якого із Заохочень - надіслати за адресою а/с "Усмішка на удачу", індекс 01034, м. Київ, Україна: попередньо зареєстрований ТВ чіп, вирізаний з упаковки продукції, що бере участь у Акції, логотип Blend-a-med разом зі стікером, що анонсує Акцію, копію першої сторінки паспорта, додатково для одержання Грошового заохочення - копію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду та заповнену Анкету Учасника (знаходиться в пачці разом із ТВ чіпом). Анкета Учасника містить інформацію наступного характеру: ПІБ, адреса (індекс, місто, вулиця, будинок, квартира), ідентифікаційний код, телефон, особистий підпис.

Анкета Учасника, надана з дотриманням умов цих Умов і надіслана Організатору вчасно, визнається як така, що бере участь у Акції. До участі в Акції допускаються лише повністю та розбірливо написані Анкети з підписом Учасника. Організатор Акції має право відмовити в участі в Акції і наданні Заохочення особі, яка неправильно, не повністю або нерозбірливо заповнила Анкету Учасника і/або не дотрималась цих Умов.

Учасником Акції вважається особа, анкетні дані якої зазначені в наданій із ТВ чіпом Анкеті. Передача права на одержання Заохочення іншій особі не допускається.

* Усі дзвінки в Україні за номером гарячої лінії 8-800-505-0000 зі стаціонарних телефонів є безкоштовними. Дзвінки з мобільних телефонів оплачуються по тарифах відповідного оператора.

Заохочення

Учасники Акції мають можливість одержати будь-яке з наступних Заохочень: 10 заохочень по 10 000 грн., 1000 заохочень по 100 грн. (далі - "Грошові Заохочення"), 14 000 заохочень - зубні щітки Spіnbrush і Energy 3 (далі - "Інші Заохочення").

Організатор Акції залишає за собою право включити в Акцію додаткові Заохочення або підвищити вартість наявних Заохочень.

Заміна Заохочень грошовим еквівалентом або одного Заохочення іншим не допускається. Заохочення обміну та поверненню не підлягають.

Строк проведення Акції

Акція проводиться з 24 жовтня 2005 року до 31 грудня 2005 року включно.

Анкети і ТВ чіпи, що будуть надіслані після 31 грудня 2005 року (згідно поштового штампа) до участі в Акції не допускаються. Організатор Акції не несе відповідальності за несвоєчасне надходження листів, що відбулося не з вини Організатора.

Порядок і термін одержання заохочень

Видача Заохочень проводиться Організатором Акції до 31 січня 2006 р. Грошові Заохочення перелічуються поштовим переказом на адресу Учасника, що зазначений у Анкеті, за винятком податків і зборів, установлених законодавством України.

Інші Заохочення пересилаються поштою за адресою Учасника, що зазначений у Анкеті, за винятком податків і зборів, установлених законодавством України.

Організатор Акції не несе відповідальності за роботу поштових служб.

Організатор Акції не несе ніякої відповідальності у відношенні зобов'язань Учасників Акції, що одержали Заохочення, у відношенні сплати податку з доходів фізичних осіб у випадку його доначисления податковими органами після закінчення фінансового року, в якому Учасник Акції одержав Заохочення в рамках цієї Акції.

Після 31 січня 2006 р. Учасники, що не запросили Заохочення відповідно до цих Умов, втрачають на них право. Заохочення, на яких не було запросу, Організатор Акції використовує на власний розсуд.

У випадку, якщо Учасник, що одержав право на одержання Заохочення, за певними причинами, не залежними від Організатора акції, не має можливості одержати Заохочення, він не має права на одержання від Організатора Акції будь-якої компенсації.

Організатор Акції не бере на себе відповідальності у відношенні будь-яких суперечок стосовно прав на ТВ чіпи, що надають право на одержання Заохочень, або стосовно самих Заохочень. Організатор Акції не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками Акції і прав на одержання Заохочень. Організатор Акції не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

Організатор Акції не несе відповідальності стосовно використання Заохочень Учасниками Акції після їх одержання.

Порядок і спосіб інформування про умови Акції

Інформування щодо умов Акції здійснюється за допомогою публікації в газеті "Теленеделя" від 19 жовтня 2005 року, анонування Акції на телебаченні, розміщення офіційних Умов Акції на Інтернет-сайті www.pg.com.ua, розміщення скороченої інформації щодо механіки Акції на зворотній стороні ТВ чіпів. Додаткова інформація щодо Акції надається за телефоном гарячої лінії 8-800-505-0000 протягом усього строку проведення Акції.

Зміна Умов Акції можлива у випадку їх затвердження Організатором Акції та опублікування в газеті "Теленеделя" та Інтернет-сайті www.pg.com.ua.

Надання інформації

Для участі в Акції необхідно надати наступну особисту інформацію: П.І.Б., номер телефону, адресу, копію першої сторінки паспорту (для одержання будь-яких Заохочень), копію Довідки про присвоєння ідентифікаційного коду (додатково для одержання Грошових Заохочень).

Збір вищезгаданої інформації дозволить Організаторові якнайшвидше передати Заохочення Учасникам, що мають на них право, а також краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги і продукти найвищої якості. Ці відомості можуть бути змінені Учасниками в будь-який час протягом усього терміну дії Акції шляхом додаткового інформування Організатора Акції.

Організатор Акції гарантує, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації, він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо недоторканності особистої інформації, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації і надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави.

Беручи участь у Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання наданої інформації Організатором Акції з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам ), зокрема , на безкоштовне використання його імені , прізвища , фотографії, інтерв'ю або інших матеріалів про нього з рекламною метою , у тому числі право публікації його імені і фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудио- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, без обмеження по території і терміну такого використання, і таке використання не компенсується (не оплачується) Організатором Акції або третіми особами.

Інші положення

Організатором акції є Товариство з обмеженою відповідальністю "Проктер енд Гембл Україна". Місцезнаходження Організатора: Україна, 01030, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 52, банківські реквізити: р/р грн 26008200008006, євро 26009200008049 , дол США 26001200008014 в Сітібанк Україна,03150 Київ,вул.Димитрова,16-г, МФО 300584 SWIFT CITIUAUK, Код ЄГРПОУ 19341005. Місце проведення Акції - територія України. Строк проведення Акції зазначені вище.

У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Умов, і/або питань, не урегульованих цими Умовами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог діючого законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.

Результати Акції є остаточними і не підлягають переглядові.

ТВ чіпи, прислані Учасниками Акції, переходять у власність Організатора Акції і не повертаються Учасникам Акції.

Особистий підпис на Анкеті Учасника засвідчує достовірність особистих даних Учасника, факт ознайомлення з Умовами Акції і повну згода з ними. Порушення Учасником цих Умов або відмовлення Учасником від виконання цих Умов автоматично позбавляє його права на одержання Заохочення.

Нагору  |  До списку всіх новин


© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту